Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
草薙さん 11:30 PM 07-26-12
作者: pMASlc:
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
add左你了~聽晚試~
我大約10:00pm左右ON

頭先試左連唔到server:-)
作者: T9P2L:
我今日拎到呢兩個盃 :-)

要贏大亂鬥就盡量揀唔滿人嘅場, 越少人越好
我解盃果場總共得5條友, 大亂鬥開始後我同另外兩個分數一路咬住咬住, 我都係靠最後十多秒一個龜波分勝負 :-)

至於背叛, 我都唔係十分清楚點先會出個任務, 我今日打左半日都係出過兩次, 仲要係連續兩場出
果兩場兩邊實力都差唔多, 分數咬住咬住, 打左兩分鐘就出左任務要我背叛, 我個隊友死得不明不白 :-)

org有人話自己隊多人過對面隊, 而對面隊佔上風就大機會出背叛

如果真係解唔到就不妨搵兩個幫手boost
睇黎我都係搵人幫手解左佢算:-)
好似最少要4人先會有機會出Battle Royal
wir 11:40 PM 07-26-12
如果求解online trophy 既可以去呢度

http://ps3trophies.org/forum/

搵下sub forum 入面有條booasting thread 的

就算舊game 都有好多人幫手解盃的

我隻extreme vs 就係入面d 人幫手先解到10 連勝
T9P2L 11:53 PM 07-26-12
作者: 草薙さん:

睇黎我都係搵人幫手解左佢算:-)
好似最少要4人先會有機會出Battle Royal
有人confirm話3個人2對1都出到大亂鬥 :-)
草薙さん 12:09 AM 07-27-12
作者: wir:
如果求解online trophy 既可以去呢度

http://ps3trophies.org/forum/

搵下sub forum 入面有條booasting thread 的

就算舊game 都有好多人幫手解盃的

我隻extreme vs 就係入面d 人幫手先解到10 連勝
謝情報
鬼佬都會玩日版既Gundam VS :-)

作者: T9P2L:
有人confirm話3個人2對1都出到大亂鬥 :-)
:-)
真係Random...
wir 07:09 AM 07-27-12
謝情報
鬼佬都會玩日版既Gundam VS :-)

:-)
真係Random...
好多人玩日版game, 尤其係gundam

100wins 係個法國佬同瑞典佬幫我手的
pMASlc 07:32 PM 07-27-12
add左你了~聽晚試~
我大約10:00pm左右ON

頭先試左連唔到server:-)
係唔係lobby得你一個?
我發覺呢排成日有呢個問題
草薙さん 03:23 AM 07-28-12
感謝pMASlc 幫手清Car Mission, 清多晚應該搞掂可以玩其他Mode :-)
pMASlc 01:19 PM 07-28-12
感謝pMASlc 幫手清Car Mission, 清多晚應該搞掂可以玩其他Mode :-)
team mode 兩個人應該刷唔到,我最多幫手打,但係都要靠自己
草薙さん 04:46 PM 07-30-12
非常感謝pMASlc 幫忙清晒d Race, 見你好熟路:-)
check左GTA4 Server, 全部Race資料都上左去
可以玩其他Mode, 加埋Transformer係咪可以屈Team Record (2vs1)?

我見有人推薦儲錢玩 Hangman's NOOSE
作者: :
It is generally understood that the fastest way to get to $5m is to grind Hangman's NOOSE. Find 2 other people to form a team and work off the money as a unit. Each player will bank a standard $4,500 per round, with shooters earning a little bit more if they run around collecting the money dropped by dead NOOSE officers.

pMASlc 08:33 PM 07-30-12
team mode唔太肯定,我未試過.不過網上寫2 vs 2先開到場
coop就可以兩個,另外coop唔止要pass,仲要最高分果個先計.
team match就唔駛,你果team勝出就得
Cops 'n Crooks要做賊同做警察兩round勝出先計,只係分多唔計
賺錢玩Hangman's NOOSE係最快,不過都要熟流程先得.如果唔係會成日比人kick
另外直昇機只能坐4個人(BOSS+3 players)如果你係第四個player,多數會比人kick
草薙さん 10:06 AM 08-01-12
感激 pMASlc 幫手清晒d任務:-) :-) :-)
之前一路都覺得好麻煩既 Auf Wiedersehen Petrovic 都解埋
你朋友玩Coop好熟好順路, 冇佢真係拎唔到Fly to Coop

而家差Wanted就白金:-)
唔知要刷幾多次Hangman...

pMASlc 有咩Mode要幫手即管搵我
pMASlc 02:22 PM 08-02-12
我都係淨番wanted, 我fly the coop都係佢幫我兩條友搞掂
如果你得閒刷hangman's noose可以搵我,我都刷緊
武藤遊戲 07:59 PM 08-04-12
「Metal Gear Solid 4」 PS3 Trophy List Revealed ネタバレ注意?
http://blog.us.playstation.com/2012/...hies-revealed/
武藤遊戲 04:24 PM 08-06-12
PSV Dokuro 都幾難玩 但易取獎盃:-)
一小英口 12:02 AM 08-28-12
sound shapes 白金
呢隻 $116, 1金 32銀 & 送PSV 版, 即係多一set 盃 :-)

易打過motorstorm rc 好多, 5個鐘搞掂
同埋唔洗識打音樂game的, 呢隻只係一隻有歌聽既 跳跳跳 game :-)
武藤遊戲 05:06 AM 08-29-12
有無人有上面2隻game 要網互杯放罝幾個月
想100%求助加我psn:-)
一小英口 12:42 AM 09-03-12
lollipop chainsaw
20小時內
好笑, 好睇, 好易玩:-)b
jaychow7w 06:14 PM 09-07-12
sound shape? 好像不錯 !!
武藤遊戲 01:34 AM 09-24-12
sleeping dogs 白金 玩厭放:-)咪出追加dlc
武藤遊戲 05:24 PM 09-24-12
Angry-Birds
有白金

唔知難不難玩
好似得3DS版出了
http://psnprofiles.com/trophies/Angry-Birds-Trilogy
hin0404 02:54 AM 09-25-12
作者: 武藤遊戲:
Angry-Birds
有白金

唔知難不難玩
好似得3DS版出了
http://psnprofiles.com/trophies/Angry-Birds-Trilogy
會唔會有vita版:-)
鬼怪 11:28 PM 11-19-12
個名轉左之後條舊Link用唔倒 :-)

http://www.yourgamercards.net/profile/姉小路鬼怪/
darkvolver 12:04 AM 11-20-12
第15白金AC3:-):-)
nine west 12:59 AM 11-20-12
作者: darkvolver:
第15白金AC3:-):-)
比上集好唔好白金?
darkvolver 07:32 AM 11-20-12
作者: nine west:
比上集好唔好白金?
要花很多時間在offline mode........online不錯:-)
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 

返回主題版面