Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>久保帯人「BLEACH」最終幕「千年血戦篇・訣別譚」開始!丨京楽:「返事をしなよ 藍染惣右介」Vol.7
新堂愁一 11:42 AM 10-31-12
久保呀久保....係咪 死神+滅卻師就會 = 虛架啦??
唔係既話咁牛頭+白一護+出虛閃+心口穿洞係因咩事??

係咪其實一媽係隻貓黎, 所以下一代會有齊晒咁多隻交配過既貓公既毛色...
dust11 12:01 PM 10-31-12
對上一次叫做有打鬥既已經係破面篇銀對一護
宇智波佐助 09:29 PM 10-31-12
同 幽遊 好似-.-......
syncmaster 08:25 PM 11-04-12
一護又係死神, 又係虛, 又有滅卻師血統 ...

玩哂喇
RPG之鬼 09:28 PM 11-04-12
作者: syncmaster:
一護又係死神, 又係虛, 又有滅卻師血統 ...

玩哂喇
等等先
死神係老豆、虛係練功出事、滅卻是敵BOSS、媽唔會係王族……
玩晒
dust11 09:50 PM 11-04-12
一護可能同石田係親戚
syncmaster 12:01 AM 11-05-12
作者: dust11:
一護可能同石田係親戚
兄弟乎?
Eking 12:47 AM 11-05-12
一護亞媽係石田亞爸個妹 ?
money 06:17 PM 11-07-12
おいおい、平子医者だったのかよ

dust11 09:13 PM 11-07-12
京樂變番做big boss
f2light 11:23 AM 11-08-12
一護繼續卍解狀態中。。

作者: dust11:
京樂變番做big boss
這話春水有總隊長的氣派
埃及使者 11:30 AM 11-08-12
其實諗深層, 一護都真係幾雜種下

有老豆既死神、唔知邊度戴完綠帽既滅卻師 (老媽)
仲有觸手play (?)下既虛
比卡SP 11:50 AM 11-08-12
作者: 埃及使者:
其實諗深層, 一護都真係幾雜種下

有老豆既死神、唔知邊度戴完綠帽既滅卻師 (老媽)
仲有觸手play (?)下既虛
我覺得件事冇咁複雜, 老媽本身就係退隱既滅卻師, 同死神生左一護
虛就只不過係一護第一次取回死神力量時的意外得到, 唔關父母事
blackcatlam 02:36 PM 11-08-12
作者: 比卡SP:
我覺得件事冇咁複雜, 老媽本身就係退隱既滅卻師, 同死神生左一護
虛就只不過係一護第一次取回死神力量時的意外得到, 唔關父母事
如果一心都識虛化,咁一護都識就唔出奇吧
Sar8 03:00 PM 11-08-12
成功將兩大戰力救返返來
反正話唔會醒都遲早拿出來鞭屍
1q1q1q 11:06 PM 11-08-12
作者: Sar8:
成功將兩大戰力救返返來
反正話唔會醒都遲早拿出來鞭屍
敵人真係好心軟. 咁都唔加一刀, 差不多個個有名既都死唔去. 剩係殺咗總隊長, 同吉良.
RPG之鬼 02:08 AM 11-09-12
其實藍染算不算幫助手?
Shadow 神 12:40 PM 11-09-12
作者: RPG之鬼:
其實藍染算不算幫助手?
佢只係鐘意搞事 je ...
longsonufo 01:31 PM 11-09-12
作者: Shadow 神:
佢只係鐘意搞事 je ...
用鏡花水月同人打招呼O者
EMILA 10:53 PM 11-09-12
京楽家下個樣似黑幫大佬所以適合做総長一職
劍白&白哉咁都唔死
一角&恋次頂隊長個位?
f2light 04:24 PM 11-14-12
零番隊五隊長露臉,零番隊沒有隊員,其五人的戰鬥力都在護庭十三隊全員之上。
惡魔X魔鬼 04:31 PM 11-14-12
等左咁鬼耐,終於都出零番隊......
不過d樣好雜魚feel.........
佢地既感覺好鬼似當年既假面軍團
money 04:58 PM 11-14-12

Attached: fcqgt.jpg (32.3 KB) 
Shadow 神 05:26 PM 11-14-12
作者: 惡魔X魔鬼:
等左咁鬼耐,終於都出零番隊......
不過d樣好雜魚feel.........
佢地既感覺好鬼似當年既假面軍團
完全同感 ... 點好打都好,個樣完全唔討好 ...
wgzc 05:45 PM 11-14-12
今集既目的晤喺講零番
喺話畀各位知 又有練功又有新卍解/型態喇
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面