Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-12, 09:33 AM   #1
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
尋晚有個event 守8次進攻, 但係無怪出來, 附近有個心心任務打orge 都係一隻怪都找唔到

舊 09-20-12, 09:37 AM   #2
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 頹廢人辨 查看文章
尋晚有個event 守8次進攻, 但係無怪出來, 附近有個心心任務打orge 都係一隻怪都找唔到
lv 60後好多event bugs.....80map仲誇,之前個個skill slot同都開唔到.
quest 好多都卡死怪或唔出野

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 01:23 PM   #3
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
哩排我會放多d 時間係tl2, 但係gw2 都會盡量每日keep 著online 一次, 玩夠個邊先繼續煲
有咩可以搵Raistlin The Magus或者其他有志之士都可以自薦
係度post 我都會睇(不過其實我根本唔想理)

舊 09-20-12, 09:46 AM   #4
夏諾諾
Senior Gamer
平民

註冊日期: Aug 2008
仲未有人加我

申請入GAF
id: glorialui.6038
主要人物 joseristine lv 50 (thief)

夏諾諾 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
Guild Wars 2 (Vol. 2) - HEAD START (AUG 25-27) OFFICIAL LAUNCH (AUG 28) GET READY!!! david PC電腦遊戲討論版 1067 08-27-12 05:11 PM
[機種未定] Guild Wars 2 david 電視遊戲討論版 1 02-17-12 12:24 AM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 04:23 PM

手機版 | APP版