Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26
潮流版>PORTER 討論區!
DevilElvis 12:43 AM 09-13-11
作者: kita:
我個用左超過三年既porter都有logo甩線哩個情況... 但我從來都無打算整...
乜原來要三舊水... 拿去整洗唔洗帶番張單返去?
咁又無問見3舊水都即打退堂鼓
歌絲˙暮斯 01:42 PM 10-08-11
其實 porter 需唔需要洗 ga ??

我見到台灣人話某 d 好似 peace 同 tanker 用太耐要洗下 ??
Be With You 08:54 AM 10-18-11
作者: 歌絲˙暮斯:
其實 porter 需唔需要洗 ga ??

我見到台灣人話某 d 好似 peace 同 tanker 用太耐要洗下 ??
我有Tanker 既斜"咩"袋同背囊各一個
間唔中都會用手洗下佢地 (因為背囊背脊位有海綿,如果夏天背完出晒汗唔洗,感覺好污糟)
每次洗完只要晾乾就ok 了~
delta 06:48 AM 10-19-11
Porter Block系列穿係拉鏈個絛白色"gam"皮有無得散買ga?
因為用得耐污糟哂,洗完都黃"咁咁"...
ShinShiden 04:06 PM 12-26-11
不好意思 想幫朋友問一問
想請問咁多位香港有冇Head Porter 專門店的?

想搵有 Tokyo Porter 果個 Logo的
是不是只有 呢3間可以睇到? thanks

I)JUICE Store (CLOT) - 銅 鑼 灣 百 德 新 街 53 號 海 德 大 廈 2 樓 A 室
II) 3/F.,Sogo Dept.,Store
III) 九龍站圓方-- KURA CHIKA
DevilElvis 11:04 PM 12-26-11
作者: ShinShiden:
I)JUICE Store (CLOT) - 銅 鑼 灣 百 德 新 街 53 號 海 德 大 廈 2 樓 A 室
II) 3/F.,Sogo Dept.,Store
III) 九龍站圓方-- KURA CHIKA
Head Porter不是第二、第三間(係普通Tokyo Japan),第一間等人答
irismong 03:08 PM 07-10-12
其實想買HEAD PORTER可以直接去佢OFFICIAL SITE訂~
如果合埋一齊訂~ 運費仲抵玩 @@
Be With You 09:36 AM 07-11-12
作者: irismong:
其實想買HEAD PORTER可以直接去佢OFFICIAL SITE訂~
如果合埋一齊訂~ 運費仲抵玩 @@
哦? 原來官網可以直接訂?
之前還聽聞porter 不會運到外地的說.....
irismong 05:37 PM 07-11-12
作者: Be With You:
哦? 原來官網可以直接訂?
之前還聽聞porter 不會運到外地的說.....
HEAD PORTER
係可以啊~
仲要係訂幾多都係2000YEN運費~
所以我先話夾單一齊訂最正
二伍 10:49 PM 07-15-12
原來海港城分店多款好多,早知去個度買啦
Be With You 09:24 AM 03-28-13
作者: 二伍:
原來海港城分店多款好多,早知去個度買啦
係架~
我尋日都去睇過
除左顏色可能唔夠日本多之外
其實一般想要既貨式都幾齊全~

-------------------------
襯Yen 跌左少少
我終於試左直接透過o係cool買Porter~
再用轉運方式直接送來香港 (DHL )
大約需時一星期

計埋運費
大概平過o係香港買$300 ~ $350 左右
香港分店,粗略估計,係用近11.3算
歌絲˙暮斯 09:43 PM 04-25-13
岩岩買新機, 又正當要出海外 job, 想上 amazon 網買個 porter 相機袋, 俾錢時先知 e+ porter 唔送海外!

又玩鎖國.

香港專門店係咪有呢個 ?

http://www.yoshidakaban.com/product/...isort=&lang=jp

幾錢呢?

唉, 又要俾人劏, 早知果時起日本買埋
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26

返回主題版面