Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-30-06, 11:43 PM   #1
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
今晚執到支爛鏡 XD

今晚如平常一樣,一到入黑時份就去執粒圾. (沒辦法啦..平日連沒三餐都沒温飽,但我唔洗食,隻貓都要食假....... )

行到街口的目標第4站,竟然見到這個紙盒 (一見就知D盒係"危險物品",我突然發出捨已為人的精神,拿了番屋企 )

回家路上,唔知D件"危險物品"係D乜,咁鬼笨重,在公園休息一下

回家後,立即裝好裝甲折開這件"危險物品",竟然是一支大水桶

我嘗試將這支笨重的水桶插上沒開很久封了塵的傻瓜機上.結果發現:

光圈最少只得16,失敗! (一定比K君笑死,人家支支20以上 )

光圈最大竟然只得1.2 失敗中慨失敗 !!
dd數字遊戲我唔信!! 立刻找來御用model test

真係omg.... 得番中間番毛係清.. 隻 睇番都鄒眉頭 真係失敗中慨失敗得無得再失敗,支笨重慨水桶真係夠晒"爛"
還以為是甚麼"危險物品","BIO武器", 一點殺傷力都冇,拋掉去算了

突然有個笨七踢開個桶.並喝了句,"你有壓力.我有壓力,你做咩放個爛盒係度挑釁我呀" 當堂o嘴

唯有安放去石板街的垃圾桶上,費事被人駡我未解决...

PS:大家請勿試圖或意圖走去石板街找水桶,這只屬虛構,只望你o嘴

敗家尚未成功,開箱仍需努力

此篇文章於 05-31-06 01:13 AM 被 ZERO NEKO 編輯。
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
來個冷門的XD 神影貓博士 Cosplay同人MIX討論區 2 05-20-06 06:12 PM
xD-Picture Card 係唔係好貴架?? 最強幻象 照相館 2 08-19-03 02:04 AM
劉華牙醫XD XD... ★☆無 敵☆★ 照相館 15 03-07-03 02:05 PM
隊醫........~XD 搖搖 體育版 9 10-13-02 10:42 PM
十大鋼門!!!~XD(勁好笑) boy 體育版 6 09-27-02 08:20 PM

現在的時間是 06:45 AM

手機版 | APP版