Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-22, 12:57 AM   #11
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
好似無咩人講呢隻game?係咪幻水比較冷門少人識?我係fans集集都有玩

岩岩玩左1日用左13.5小時通左堀起(睇劇情做哂通關前支線),覺得做得幾好,缺點係有,但整體個人覺得優點多d

因為佢係前傳性質,本身係RPG,賣118,所以心理上無預佢同平時橫向比,會似惡魔城甘
幻水本身吸引在同伴加入城市變化,而佢呢點做得幾好,個鎮會因成長不斷多人,有人係到行、玩,而且好多都唔同樣,有村民A-L左右,仲有好多emoji,2.5D上,係我見過最靚又唔空洞,仲會不斷變,暫時做得最好
d道具裝備料理亦都已經少見地有畫圖,以前幻水得字,但到正傳會畫哂裝備,會唔會吃力?
可能因為前傳未有百英雄加入一個城,所以用左村民NPC開舖,但都有D有人頭,應該正傳同伴

主線整體劇情唔多,而且地圖、怪唔多,雖然要打素材,但又掉落率高
個感覺應該係佢想show正傳有d咩原素

角色上格魯原來係袋鼠,一直以為係狗 x)
袋鼠多啦A夢

玩完係期待,只要正正常常做返隻幻水甘玩,有既原素就唔差

唔知正傳會唔會都首日登PC GAME PASS呢

此篇文章於 05-12-22 10:42 AM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[FS]行版 PS3 LEGO Marvel Super Heroes, 美版LEGO Batman 2: DC Super Heroes jackybat09 買賣專區 1 05-06-14 04:41 PM
[西片] Chronicle 奪命異能 Metal Gear NT 電影版 27 02-16-12 12:35 PM
[3DS] 戦国無双 Chronicle MO 手提遊戲機討論版 270 08-10-11 05:12 PM
[NDS]Tsu Ba Sa Chronicle [CLAMP作品 ツバサクロニクル遊戲化] (Chronicle 2 06春發售預定) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 19 04-04-06 04:21 AM

現在的時間是 03:17 AM

手機版 | APP版