Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-21, 03:48 PM   #11
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: [X-MEN] 查看文章
我上面咪解釋咗,訂game呢個行為本身冇問題,只係部份香港game鋪嘅銷售手法令到訂game對客戶冇保障之餘亦失去咗意義
(例如訂咗唔一定畀你先/訂咗都可以加價/唔買未必退訂等等)

所以冇話訂game一定唔好,只不過要承受返以上嘅風險咁解(相熟鋪頭除外)
我果個Post係覆緊qwe
或者你可以叫佢再睇睇你既解釋

引用:
作者: DMRevolution 查看文章
我好多年前係熱狗試過一次買MH, 明明見到偷跑, 見她賣緊街, 行埋去問她係咪有得囉, 然後同妳講貨未到, 咁我話退訂....她話沒得退

從此以後, 我寧完周圍噗 食貴價, 都唔會再訂...除非真係好想快玩,
唔係日版我都係AMIAMI / HMV / 日森 .....

講真, 而家想買個有B 字的遊戲真難....
我都試過響荃灣堯鋒訂Game訂到一肚火,收訂果時就乜都得得得
到尾目晒街先話訂唔到,最多退返返訂比你,依間野真係要永久Blacklist

依家響SSP訂,基本上都準時或者會早到,斷斷續續都響果度訂左都5-6年野
由初初訂Game,到依家Metalbuild同CD都會搵佢地幫手,所以訂Game真係要去相熟既舖,或者自己上網訂
個B字依家越來越難搞…

此篇文章於 03-23-21 03:54 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 『モンスターハンター』×真島ヒロ先生 MONSTER HUNTER漫画化決定!4月4日連載開始 money 日本動漫畫討論版 32 07-12-18 10:24 PM
Monster Hunter 同人小說 - 狩人時代 Sam@Gaforum 學術文化綜合研討區 136 05-15-09 11:59 PM
[Wii] Monster Hunter G Wii [已售 | 附赠MH3 体験版] imgahou 電視遊戲討論版 866 04-28-09 01:37 PM
手痕畫--Monster Hunter小圖 sunmei Cosplay同人MIX討論區 3 11-30-08 04:30 PM
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 01:38 AM

手機版 | APP版