Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-31-09, 06:16 PM   #1
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
30+ 無業麻甩佬點識女仔?

ZeroChow 目前離線  
舊 07-31-09, 06:35 PM   #2
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
不如你搵返份工先想識女仔丫 ^^

舊 07-31-09, 06:38 PM   #3
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 管家婆 查看文章
不如你搵返份工先想識女仔丫 ^^
冇セ技能...有排揾....

ecfriend 識唔識到女仔?
舊 07-31-09, 06:45 PM   #4
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
無業o者係無錢啦
(當然你可以無業但係好有錢, 但係咁又好難識唔到女)

就算比你識到女仔
你無錢又點同人約會?
(就算aa你都要比自己o個份ga)

除非你係好靚仔/好大隻再+無敵花言巧語可以搵到個"三奶"咁把炮
(有就唔使出post講啦)
如果唔係你點都去搵返份工先啦師兄...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 06:48 PM   #5
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
你既優點係唔怕醜
好好利用它吧!!對識女仔一定有幫助
吸血伯爵 目前離線  
舊 07-31-09, 06:53 PM   #6
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
你既優點係唔怕醜
好好利用它吧!!對識女仔一定有幫助
咁有セ途经呀?
舊 07-31-09, 07:02 PM   #7
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
咁有セ途经呀?
簡單D搵野讀囉
實有女同學

舊 07-31-09, 07:08 PM   #8
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
簡單D搵野讀囉
實有女同學
唔想讀...
有冇D簡單架?
舊 07-31-09, 07:09 PM   #9
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
唔想讀...
有冇D簡單架?
援交網, 大把女等緊你
不過大前提係你要有$$$

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 07:23 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
你先搵返份工先,唔好諗識女仔住,無錢無可能追到女仔

唔洗錢又可以識女仔的辦法就係返教會,但你要追佢就點都要用錢,所以搵工先啦

舊 07-31-09, 07:36 PM   #11
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
好難ga....
點會咁容易識到
見到你麻甩佬都第一時間彈開la
如果樣衰仲衰多幾成
平時講野好聽d,唔好粗粗魯魯,唔好嫌人地樣衰,
最好多d 同fd出去玩下,或者報course學下野順便識下女仔,唯有係咁ga ja

有無錢跟本無關係ga,話知你幾億身家,個女人唔like你就算你比晒全球既野佢,佢都唔會因為咁愛上你

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線  
舊 07-31-09, 07:38 PM   #12
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
好難ga....
點會咁容易識到
見到你麻甩佬都第一時間彈開la
如果樣衰仲衰多幾成
平時講野好聽d,唔好粗粗魯魯,唔好嫌人地樣衰,
最好多d 同fd出去玩下,或者報course學下野順便識下女仔,唯有係咁ga ja

有無錢跟本無關係ga,話知你幾億身家,個女人唔like你就算你比晒全球既野佢,佢都唔會因為咁愛上你
說話唔好亂講
le個世界真係講心咩~~~
唔係無~~~無你想像中咁多囉
就算真係講心都要有錢
"貧賤夫妻百事哀"聽過未?

加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 07:44 PM   #13
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
你咁有$出mk 搵女解決啦
不過如果你真係想識好女仔認真發展既, 唔好咁skin deep啦
要俾人reliable既感覺, 你一定要有正當職業lor
你都唔想人地痴埋你度只為$啦

舊 07-31-09, 08:13 PM   #14
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
可以close 嗎

狼 目前離線  
舊 07-31-09, 08:13 PM   #15
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
可以close 嗎
我都覺得可以suggest 下
一係我又開過25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友

舊 07-31-09, 08:17 PM   #16
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
有幾難(你本身已經有一位滅..............

狼 目前離線  
舊 07-31-09, 08:30 PM   #17
管家婆
Game Master
wow

引用:
/ 我都想知丫

舊 07-31-09, 08:33 PM   #18
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
唔洗問,我覺得以你能力好容易可以做到
真係要問的話,R姐可以幫到你

舊 07-31-09, 08:17 PM   #19
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
可以close 嗎
可以.
舊 07-31-09, 08:25 PM   #20
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
可以close 嗎
從一開始就CLOSE得,版規都有講:凡開TOPIC者,內容若只POST ICON,不論與否,一律視為騙貼處理。

舊 07-31-09, 08:32 PM   #21
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
其實見你講左咁耐
如果我係女仔的話會覺得你幾乞人憎~~

如果想要個女友
可能要改改d態度先

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 07-31-09, 08:33 PM   #22
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: 天空 查看文章
其實見你講左咁耐
如果我係女仔的話會覺得你幾乞人憎~~

如果想要個女友
可能要改改d態度先
我地幫佢改造啦

舊 07-31-09, 08:37 PM   #23
darkvolver
頹冗

PSN  IDhwong909
引用:
我地幫佢改造啦
可以,你令他放棄2/3股票先

舊 07-31-09, 08:34 PM   #24
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
你地明知佢玩野都仲采佢既?
hopeless 目前離線  
舊 07-31-09, 08:40 PM   #25
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: hopeless 查看文章
你地明知佢玩野都仲采佢既?
我好認真架.
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 06:28 PM

手機版 | APP版