Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-04, 10:53 AM   #1
黃海峰
Insane Gamer
Job-seeker

註冊日期: Dec 2002
想問GC隻NARUTO 3 係咪買得過?

我無買/玩過上2集既.
叫做幾鍾意睇Naruto咁啦. 係咪買得過?

如果好似GC One Piece(Grand Battle 2,唔係Q版Grand Battle 3果集)咁就勁正喎~

舊 11-24-04, 11:05 AM   #2
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我身為naruto fans
我就一定唔可以作準
不過你未買過上兩集, 呢集都會好滿意, 每個任務都有不同難度和勝利條件的~

http://gaforum.org/showthread.php?t=93193
遊戲介紹topic

http://gaforum.org/showthread.php?t=102225&page=1&pp=25
攻略topic

引用:
如果好似GC One Piece(Grand Battle 2,唔係Q版Grand Battle 3果集)咁就勁正喎~
無錯~畫面都幾似one piece果隻的, 唔係Q版~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-04, 11:35 AM   #3
[KIT]
God of Gamer

我覺得one piece果隻唔多掂喎
依隻正好多倍...

直頭可以當格鬥game玩

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-04, 11:56 AM   #4
黃海峰
Job-seeker

今日放工即去買~
觀塘/旺角/SSP/沙田 區邊/邊間度平D呢?

舊 11-24-04, 01:46 PM   #5
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 黃海峰
今日放工即去買~
觀塘/旺角/SSP/沙田 區邊/邊間度平D呢?
先達側邊有震撼價$37X
但唔知連特典果個package賣哂未...

大乱闘X
舊 11-24-04, 02:09 PM   #6
黃海峰
Job-seeker

引用:
作者: 小恐
先達側邊有震撼價$37X
但唔知連特典果個package賣哂未...
係咪商場外側地鋪果間?

唔該晒~

個特典係咪多左個護腕架渣?我無乜所謂,普通版都ok咯.

舊 11-24-04, 02:15 PM   #7
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 黃海峰
係咪商場外側地鋪果間?

唔該晒~

個特典係咪多左個護腕架渣?我無乜所謂,普通版都ok咯.
是丫~
我就是以震撼價$37x買game連特典手腕個package
GAME玩落不錯的, 動作夠爽快~

大乱闘X
舊 11-24-04, 04:33 PM   #8
Time
God of Gamer
AwAkE~!

PSN  IDTime-6RD-
如果你本身係鐘意狐忍既角色同奧義既表達,又未試過第2集既,我推介你買來玩下!當然同人對戰先係最大既樂趣來...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-04, 04:36 PM   #9
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: [KIT]
我覺得one piece果隻唔多掂喎
依隻正好多倍...

直頭可以當格鬥game玩
同感x2
one piece gp3人又少,只要不斷搵到d道具,不斷kick人食陷阱同埋睇準時機出必殺技就win硬

呢隻Naruto3
係好似KOF咁一個死左換一個
定係可以即時換人?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-04, 07:04 PM   #10
黃海峰
Job-seeker

哦,係呀, one piece 3唔掂! 我鍾意果隻係one piece 2(有鷹眼用,要儲卡果隻).
隻one piece 3我打左都無3個鐘,隻game就入左雪櫃啦~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
Hi Vi Best Buy Summer 2004 公報 C.K.F. 影音館 14 09-07-04 07:35 AM
所有意大利甲組球隊的日本名 仲田英芳 體育版 2 09-26-03 09:19 PM

現在的時間是 04:53 AM

手機版 | APP版