Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-05, 07:34 AM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
Onegai Twins 6+1 (多圖注意)

今日新接收o既, 原色連 Secret

恭藤深衣奈

小野寺樺恋

o係 Onegai Teacher 係風見老師 UFO 系統管理o既まりえ,
依家成日同樺恋佢地一齊

風見老師

同佢加番隻脚啦~

奸到爆o既森野莓

妳想影乜呀~?

四道晴子

織部椿

Secret--o係 Onegai Teacher 第五集出現o既謎之女孩--なっちゃん
亦有o係 Onegai Twins 第七集登場

只要なっちゃん一暴走, 呢隻狗就慘啦

6+1

本來仲有特別色, 不過我都係鍾意原色多D~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album

此篇文章於 03-15-05 07:38 AM 被 Super Bus 編輯。
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-05, 08:15 AM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
無眼鏡的樁呢?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-05, 02:46 PM   #3
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: mikemike
無眼鏡的樁呢?
冇啵, 我呢套係原色版, 唔係特別色 Version,
你講o既冇眼鏡版織部椿我諗應該係特別色版至有呱...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
[轉貼自巴哈]名偵探柯南的死者名單 小17 日本動漫畫討論版 14 08-19-04 12:27 AM
燒唔到碟...pls help... usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-03-04 09:38 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM

現在的時間是 01:25 AM

手機版 | APP版