Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
潮流版>想買水晶手鏈 !!!!
Misaki Taro 09:13 PM 06-15-08
邊度水晶手鏈買 ar ????
即係黑太陽石, 黑瑪瑙個d ~~~
thx ~~~
回覆
Busconcamp 09:23 PM 06-15-08
唔係晶石店就有咩...a
回覆
Misaki Taro 10:16 PM 06-15-08
作者: Busconcamp:
唔係晶石店就有咩...a
我想要地址,鋪名.......
因為驚買到假野 ~~~
回覆
KIM 10:21 PM 06-15-08
作者: Misaki Taro:
我想要地址,鋪名.......
因為驚買到假野 ~~~
你所指係.....
驚買到假的能量介指, 記憶手鍊, 幸運頸飾~
定係驚買到假的水晶(膠, 玻璃)先~

第一樣幫唔到你!
第二樣, 只要有單據, 之後投訴都可以的!
回覆
Misaki Taro 10:29 PM 06-15-08
作者: KIM:
你所指係.....
驚買到假的能量介指, 記憶手鍊, 幸運頸飾~
定係驚買到假的水晶(膠, 玻璃)先~

第一樣幫唔到你!
第二樣, 只要有單據, 之後投訴都可以的!
假的能量介指, 記憶手鍊, 幸運頸飾~
回覆
KIM 10:33 PM 06-15-08
作者: Misaki Taro:
假的能量介指, 記憶手鍊, 幸運頸飾~
正能量, 強記憶, 好幸運~~~~呢d都係依靠自己好!
回覆
Busconcamp 10:39 PM 06-15-08
作者: Misaki Taro:
我想要地址,鋪名.......
因為驚買到假野 ~~~
炮台山電氣道有間細舖做到大舖(做左5,6年以上)...
天后永興街/英皇道交界有1間開左over10年...
呢2間...信得過掛...a
回覆
Misaki Taro 11:19 PM 06-15-08
作者: KIM:
正能量, 強記憶, 好幸運~~~~呢d都係依靠自己好!
其實我都係想搵d野戴下.....
無禁手fing fing 姐 ~~

電氣道都好長下.....
附近有無建築物認下 ~~~
回覆
Busconcamp 11:59 PM 06-15-08
作者: Misaki Taro:
其實我都係想搵d野戴下.....
無禁手fing fing 姐 ~~

電氣道都好長下.....
附近有無建築物認下 ~~~
AIA Tower斜對面咁上下...
回覆

返回主題版面