Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Rockman 被搬上大熒幕,推出電影版!
八仙果 06:46 PM 09-04-15
Rockman 被搬上大熒幕,推出電影版!

http://www.mytvgames.com/?p=625
david 07:37 PM 09-04-15

HON HON 08:54 PM 09-04-15
電影業真係愈做愈差....
( ゚ω゚)? 09:08 PM 09-04-15
MegaMan?

J+1 09:38 PM 09-04-15
我要期待有朱古力bar嘅岩男???
由手機版發出
Reishin 09:45 PM 09-04-15
又拍動畫又拍電影? 完全唔睇好…
david 08:20 AM 09-05-15
作者: J+1:
我要期待有朱古力bar嘅岩男???
由手機版發出

dasw123 01:54 PM 09-06-15
老老豆豆,呢個年頭 GAME 界今日吾知聽日事 ,如仲有市場價值,有得拍就好快D拍
HON HON 04:24 PM 09-06-15
作者: dasw123:
老老豆豆,呢個年頭 GAME 界今日吾知聽日事 ,如仲有市場價值,有得拍就好快D拍
依家個玩法係真人真事改編, 小說改編, GAME改編...等等...

要拍大把有得佢拍, 但無晒原創野, 仲叫電影嗎?
david 07:54 AM 09-07-15
作者: HON HON:
依家個玩法係真人真事改編, 小說改編, GAME改編...等等...

要拍大把有得佢拍, 但無晒原創野, 仲叫電影嗎?
純原創電影近年已經買少見少,大多數都係續集,REBOOT,或者改編...
pet3 11:18 AM 09-07-15
作者: david:
純原創電影近年已經買少見少,大多數都係續集,REBOOT,或者改編...
所以環太平洋好睇
Heaven 01:22 PM 09-07-15
唔加個面罩 會唔會好違和
HON HON 04:55 PM 09-07-15
作者: pet3:
所以環太平洋好睇
得一套law...haha

其實呢個moment, 如果肯投資去拍呢類新鮮感大得黎又多人有好感既戲, 唔好話賺硬, 起碼做續集我都唔會有反感.
Shirley Sheila 07:43 PM 09-07-15
8-bit?
david 11:59 PM 09-07-15
睇個款會係真人岩叔啦
giojo1974 04:37 AM 09-08-15
有見及此, ROCKMAN真人電影版好可能係DEADRISING 1果個LOOK. XDDDDD~
暗黑騎士 12:27 PM 09-09-15
要拍都搵個正太拍, 大叔洛克人望到都無興趣入場
wing 05:31 PM 09-09-15
Rockman梗係要搵 Dwayne Johnson拍啦

返回主題版面