Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-04, 02:26 PM   #1
柯南
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
everybody‘s golf4如何取得全部人物?

30個基本人物我拿剩第一版第二行最後一個,但説明書話有34個人物,其他吾知道點得到呢?

舊 04-29-04, 02:55 PM   #2
ViaAh
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
第一頁第二行最後一件咪即係隻狗() ?
34件應該係指24件選手再加10件執波仔
ViaAh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 04:28 PM   #3
柯南
Crazy Gamer

可能係隻狗,因爲見吾到他/它個樣.知道點收呢?謝謝.

舊 04-29-04, 04:31 PM   #4
ViaAh
Crazy Gamer

正路隻狗係頭幾件挑機入手, 照計你冇挑贏隻狗係唔會出到最後果埋人物俾你挑
舊 04-29-04, 05:19 PM   #5
柯南
Crazy Gamer

我已經搞掂左“z”,仲睇埋ending都未見到過隻狗,認真係...

舊 04-29-04, 05:33 PM   #6
ViaAh
Crazy Gamer

一開波挑贏個細路女就可以去挑隻狗

大鼻阿叔同埋Z我到而家都未抽得羸
舊 04-29-04, 05:54 PM   #7
柯南
Crazy Gamer

“Z“我係連贏4up而贏...不過有d都係辛勝,贏得有d撞彩

我有好多野未比我買,吾知點算。

此篇文章於 04-29-04 06:04 PM 被 柯南 編輯。
柯南 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 06:07 PM   #8
ViaAh
Crazy Gamer

同Z 打平桿數都實輸上果嶺果個分數, 試晒所有場都屈唔到佢機

至於d ITEMs 多d玩晒場地賽自自然會出現/抽到

不過我都算囉, 呢隻game多數都係三更半夜同朋友四打多
舊 04-29-04, 06:12 PM   #9
柯南
Crazy Gamer

我伊家升到3段,但d場就算我拿冠軍都吾比我拿新場,(剛拿西部風光個場冠軍)吾知打邊個場好。(伊家我地算吾算版聊...)

舊 04-29-04, 06:27 PM   #10
ViaAh
Crazy Gamer

場地同高級道具都要玩得多玩夠lv./考試先會出現
另外兩種衣服顏色又係要多用各個角色玩先會出
總之乜都係要多玩多磨
所以我當佢係party4打game多過單打game
舊 04-29-04, 07:41 PM   #11
柯南
Crazy Gamer

不過我覺得我伊家好難再同人打,因爲d朋友基本好少有我既水平,畢竟我收集過程能力提高好多,同其他朋友差距好大,只適合睇朋友玩。

論壇跳轉

現在的時間是 05:25 PM

手機版 | APP版