Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
照相館>我真係冇錢日日生活喺恐懼之中政府呃晒我啲錢大學生搶晒我啲錢所以我真係冇錢買頂級機5D冇本事同各位管理階層睇齊
KKH 12:54 PM 09-10-11

Attached: KP3J1245_640.jpg (228.7 KB) 
HAKAIDER 01:08 PM 09-10-11
你不是"家財萬貫, 富可敵國" 的嗎, 也正我就是相信的了
antony chan 01:23 PM 09-10-11
改晒IR返來?
riceking 01:23 PM 09-10-11
X2, 我就是相信的了....

Rice
KTN 01:27 PM 09-10-11
不要問,只要信
Rabbidas 04:28 PM 09-10-11
今次玩3D IR ?
加賀KAGA 05:34 PM 09-10-11
作者: Rabbidas:
今次玩3D IR ?
影3D...?
首領需要一條長的camera bar嗎?起碼都要3尺長的
係喎, 仲有2塊clamp板加2隻L架
加賀KAGA 05:35 PM 09-10-11
作者: antony chan:
改晒IR返來?
一定係
嘿哈兒 08:46 PM 09-10-11
我要睇成品...成品呢!!??(拍檯)
ビスケット 09:35 PM 09-10-11
120D
Strider 12:45 AM 09-11-11
不愧係首領!一次過要2部!!!
OldCake 10:34 AM 09-11-11
作者: ビスケット:
120D
x 2
KKH 11:55 AM 09-11-11
對唔住各位, 我又令大家誤會啦.
部機我係幫人買嘅, 我自已點會有錢買兩部丫.
不過我而家好大鑊!
我都知我依啲窮人賤格架啦, 竟然心有邪念, 去 NTR 人地部機.
結果... 死啦, 兩部機影出黎唔同嘅! (f/5.6, 1/60s, ISO6400, 後製前)
死啦, 依啲機冇保養添架, 點算好呀?
唔知人地會唔會唔肯要部機, 唔肯俾錢...
咁我點算? 兩部改機連工包料, 大拿拿幾個月人工喎.
死啦, 點算呀依家!
Attached: IMG_0073.JPG (121.7 KB) IMG_0414.JPG (116.2 KB) 
加賀KAGA 12:09 PM 09-11-11
作者: KKH:
不過我而家好大鑊!
我都知我依啲窮人賤格架啦, 竟然心有邪念, 去 NTR 人地部機.
結果... 死啦, 兩部機影出黎唔同嘅! (f/5.6, 1/60s, ISO6400, 後製前)
死啦, 點算呀依家!
即是點?意外驚喜
KKH 12:19 PM 09-11-11
作者: 加賀KAGA:
即是點?意外驚喜
乜你幸災樂禍架~
而家人地咁大鑊,
你竟然意外驚喜...
加賀KAGA 12:26 PM 09-11-11
乜你幸災樂禍架~
而家人地咁大鑊,
你竟然意外驚喜...

我以為你講笑咋
係咪果塊ir cut filter造工差呢?
你呢個case我在網上好常見
KKH 12:43 PM 09-11-11
作者: 加賀KAGA:
我以為你講笑咋
係咪果塊ir cut filter造工差呢?
你呢個case我在網上好常見
點會呢~
又唔係嗰啲全宇宙最勁揪數碼論壇嘅山寨佬~

加賀KAGA 03:24 PM 09-11-11
點會呢~
又唔係嗰啲全宇宙最勁揪數碼論壇嘅山寨佬~
咁而家點打算?
send email問佢點解會咁?
Paptimus 04:30 PM 09-11-11
不過我而家好大鑊!
死啦, 點算呀依家!
屋內燈光閃頻問題?
KKH 07:47 PM 09-12-11
3D? 你地唔好開口埋口都剩係講啲 gimmick 野至得架.
Attached: CRW_5960.jpg (105.7 KB) CRW_5963.jpg (102.0 KB) 
KTN 08:09 PM 09-12-11
兩個不同數字,不過不識看...

其實,即係同買filter一樣

你想要不同效果實情買兩部呀a
Rabbidas 09:52 PM 09-12-11
作者: :
同買filter一樣
+1
小白熊 10:03 PM 09-12-11
作者: ビスケット:
120D
120D 係我既一倍....
HI_Ricky 01:14 AM 09-13-11
715nm 同 430nm 好大分別wo....
chrischun 01:24 AM 09-13-11
,嚟到真係多神人,一改就改2部,睇嚟樓主對IR情有獨鍾
1 2 

返回主題版面