Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

查看投票結果: 曼聯 對 利物浦
曼聯 24 34.29%
利物浦 36 51.43%
打和 10 14.29%
投票者: 70. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 01-18-06, 09:40 PM   #1
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
曼聯 對 利物浦

1月22日(星期日)
英超 23:59 曼聯利物浦 英超台

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-06, 10:42 PM   #2
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
利物浦7票,100%
曼 0票

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-06, 10:55 PM   #3
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 信長
利物浦7票,100%
曼 0票
想引人吹雞呀#

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 07:14 AM   #4
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDspecialfung329
曼聯 win 2:1 , i think.......

舊 01-19-06, 11:53 AM   #5
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
投下曼聯啦~
希望可以小勝啦....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 12:09 PM   #6
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
以兩隊的狀態,真係投不落曼魚,最和估和,1-1啦

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 01:00 PM   #7
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 書仔
以兩隊的狀態,真係投不落曼魚...
我都係咁諗,唔好計曼聯昨晚贏5粒,對手實在唔同級數,無得講。\
睇番曼聯近來超聯成績真係一般,但係利物浦近來既防守真係好勁,加上曼聯無左C7,攻力進一步削弱,睇黎想贏波並唔係咁易。
(當然無左C7,曼聯攻勢會唔會更加順暢,真係拭目以待。 )
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 02:10 PM   #8
CCemi

註冊日期: Dec 2003
唔知而家既曼聯若果用青年軍打..會唔會嬴面高d呢...

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧

此篇文章於 01-19-06 02:13 PM 被 CCemi 編輯。
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 10:38 PM   #9
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
出羅斯就好了 投曼聯不為什麼 只是純粹因為曼聯主場
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 10:48 PM   #10
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 柴崎幸
-skip-
(當然無左C7,曼聯攻勢會唔會更加順暢,真係拭目以待。 )
非常正確
講真搵星仔打仲好過佢~至少肯俾波

舊 01-19-06, 10:50 PM   #11
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

作為阿記fans.想和.
失分起碼追第二翻來.
利記會守和零比零

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 11:02 PM   #12
kewell
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003
雖然曼聯近況唔得
但係主場+大戰..對手係利記
和味濃

但我信利記坐和望贏!
kewell 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-06, 11:08 PM   #13
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
羸??? 和??? 輸???

一切還看連拿........

杜迪克既陰影太深刻啦

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 10:09 AM   #14
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
曼聯打強隊往往有唔錯的表現
雖然近況唔係咁好
但主場出擊
都估佢會小勝一球

舊 01-20-06, 10:15 AM   #15
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: fatraymond
曼聯打強隊往往有唔錯的表現
雖然近況唔係咁好
但主場出擊
都估佢會小勝一球
你係唔係都估MU贏架啦~~~

按近況.....再輸2球以上!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 10:16 AM   #16
REDCHASER
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
Liverpool needs to win to continue persuiting the title (although hopeless at this stage). I guess 2-0 for Liverpool win.
REDCHASER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 10:32 AM   #17
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: syncmaster
羸??? 和??? 輸???

一切還看連拿........

杜迪克既陰影太深刻啦
同意
只要防守冇犯錯
進攻問題不大, 除非....

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 03:22 PM   #18
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KIM
你係唔係都估MU贏架啦~~~

按近況.....再輸2球以上!!!
真係咩都比你估到
fans無理由唔支持,唔通想佢輸咩

舊 01-20-06, 03:32 PM   #19
CCemi

上次對車仔除外

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 04:47 PM   #20
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
哩期利物浦個勢好 d
所以支持曼聯

舊 01-20-06, 05:08 PM   #21
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
支持利記小勝
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 09:47 PM   #22
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
都係和多ga la...

舊 01-20-06, 10:58 PM   #23
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
manu 1:5 liverpool
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-06, 10:34 AM   #24
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
我以利記fans身份來睇希望利記會小勝
(不過理性d睇今場應該會0:0收場 ,利記把握力仲係差dd ,以曼聯的狀態又未必攻得入利記大門)

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-06, 10:43 AM   #25
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
兩對近况....唔....利記小勝

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉地帶 VOL.18 [ <足總盃16強>紅魔一球敗走晏菲路,兼賠了夫人又折兵 ] 啤梨王子 體育版 1001 02-19-06 12:08 AM
世界足球球星的生日日期(轉貼) Bleed Saga 體育版 12 02-05-06 08:51 PM
歷時94天終加盟英超紅魔 董方卓加盟曼聯全程回顧 碧咸23 體育版 13 12-17-03 05:21 PM
曼聯1265萬斟國腳董方卓 SNAKE 體育版 25 11-16-03 04:21 PM
費格遜曾派密探跟蹤碧咸 前保安主任大爆 曼聯聘「秘密警察] 碧咸23 體育版 13 10-30-03 04:44 PM

現在的時間是 02:00 AM

手機版 | APP版