Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-27-08, 10:40 PM   #1
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
想買對足球波boot

第一次買
有咩平靚正推介?
仲有咩要注意呢?
唔該大家!
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-08, 05:43 AM   #2
PlayStation
Insane Gamer
wii

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk
其實都無咩要注意 ,
主要黎講係要睇彩數...
因為有D人會話NIKE勁唔好著 , 射波控波感覺好差 , 反之ADIDAS亦然 .
你去試鞋個時剩係可以試到個SIZE , 唔會試到個FEEL ,
真係落去埸個時你至會FEEL到對BOOT岩唔岩自己

同埋如果係石地BOOT都
唔係好貴3百蚊對到,去波鞋街買記得問有無折
其實正常起碼都有九折 .

有鋪波BOOT癮成日買BOOT但係一著BOOT腳腕就會刮損流血最後白飯魚先係我最佳朋友的人上 (對芒果C7石地又想買啦,頂!HAHA...)

最後一問樓主想買草地定石地?
草地就LOTTO啦!

此篇文章於 02-28-08 05:49 AM 被 PlayStation 編輯。
PlayStation 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-08, 01:11 PM   #3
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
我係買石地既
朗尼,羅比堅尼著果對nike 石地版 好唔好著架?
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-08, 11:38 PM   #4
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
基本上ball boot 同對腳要有磨合期. 就算size 正確, 頭幾次著去踢ball肯定會唔舒服.

我覺得nike出既boot都幾容易受傷..

最好平時多著習慣下對ball boot.
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 01:51 PM   #5
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
引用:
作者: 單眼皮男孩 查看文章
我係買石地既
朗尼,羅比堅尼著果對nike 石地版 好唔好著架?
我著緊哩對, 覺得哩對不錯的
好踼得黎都ok舒服
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 06:27 PM   #6
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
我著緊Nike果對全黑,銀色Nike剔的boot
我覺得幾好著
我第一對boot係Total 90 II代

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區

此篇文章於 03-02-08 06:30 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:00 PM

手機版 | APP版