Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-04, 01:51 AM   #1
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
SilverKnights(唔駛錢簡單3D連線Game)

http://www2.pf-x.net/~silver/
http://homepage3.nifty.com/teshima0/frame.html

幾好玩
部腦唔係勁都可以玩
最正可以連ip同人打

此篇文章於 01-05-04 09:06 PM 被 麥C 編輯。
麥C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-04, 09:04 PM   #2
麥C
專業R水吹

冇人玩(~.~")
仲想搵人一齊連線打添

舊 01-05-04, 10:45 PM   #3
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
Originally posted by 麥C :
冇人玩(~.~")
仲想搵人一齊連線打添
arm arm先睇到個post...:@_@":
有d性趣

舊 01-05-04, 10:46 PM   #4
賓治
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003
我有玩wor
藍白色嗰部超勁...
賓治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-04, 10:55 PM   #5
麥C
專業R水吹

遲吓約埋一齊連線打

舊 01-06-04, 11:39 AM   #6
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
個system好似Gundam連邦對自護
計cost...2 vs 2

幾好玩
我鐘意用紅色識飛個部
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 05:05 PM   #7
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
今晚返去download試試,
一齊玩我諗要download同一version喎,
你地係咪SK-Ver0.04J.LZH 呢?
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 11:11 PM   #8
麥C
專業R水吹

係呀
0.04J有部機勁咗又型咗好多
仲變埋中文

舊 01-07-04, 11:17 PM   #9
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
係邊度d/l架??
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 11:59 PM   #10
cancerman
Game Master

引用:
係呀
0.04J有部機勁咗又型咗好多
仲變埋中文
係囉,唔係日本人整o既咩?點解會係中文版
舊 01-08-04, 12:00 AM   #11
cancerman
Game Master

引用:
Originally posted by sonic :
係邊度d/l架??
http://homepage3.nifty.com/teshima0/.../Download.html
舊 01-08-04, 12:10 AM   #12
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我只係d/l 到一個4.39mb既 file咋喎
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 12:13 AM   #13
cancerman
Game Master

引用:
將個file解壓就可以玩。

舊 01-08-04, 12:14 AM   #14
麥C
專業R水吹

引用:
就係得咁大嫁哪
upzip之後有13mb左右
就係咁大嫁咋

舊 01-08-04, 12:18 AM   #15
麥C
專業R水吹

引用:
Originally posted by Kaede楓 :
個system好似Gundam連邦對自護
計cost...2 vs 2

幾好玩
我鐘意用紅色識飛個部
1打5先好玩
仲要打5隻戰機
自己有10格cost
對方就得2格cost
戰機最難打(1打5時)

舊 01-08-04, 12:33 AM   #16
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
Why I can not open the file????

舊 01-08-04, 12:35 AM   #17
麥C
專業R水吹

你有冇winrar呀
用winrar upzip啦

舊 01-08-04, 12:36 AM   #18
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
你有冇winrar呀
用winrar upzip啦
Where can download winrar??

舊 01-08-04, 12:38 AM   #19
麥C
專業R水吹

http://www.rarsoft.com/

舊 01-09-04, 12:30 AM   #20
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

只要把機體油成紅色就會有三倍速

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-04, 07:32 AM   #21
希羅
Game Master

我唔識d/l,可唔可教我點d/l,thx
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-04, 11:26 AM   #22
Kaede楓

有人將d battle msg中文化之後再zip過來發佈嗎?

我見d人個個msg一式一樣= =
去最頂個條link d/l番個原版啦..

可以係SilverKnights.ini file入面改字句同名(用中文都得)
emblem.bmp係圖像??
舊 01-10-04, 12:01 PM   #23
Assassin
Insane Gamer
鳥巢驚魂

註冊日期: Sep 2003

前方就會有一個難以置信的世界在等你
Assassin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 12:08 PM   #24
Assassin
Insane Gamer
鳥巢驚魂

註冊日期: Sep 2003
win xp玩唔玩到架??

前方就會有一個難以置信的世界在等你
Assassin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 04:05 PM   #25
Kaede楓

引用:
Originally posted by Assassin :
win xp玩唔玩到架??
冇問題
我ok

論壇跳轉

現在的時間是 02:39 PM

手機版 | APP版