Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
照相館>舉報 !
antony chan 04:53 PM 12-16-07

有人升級~~萬歲~~ \/

不過呢.....好似唔係好關日本人事喎....
ZERO NEKO 05:07 PM 12-16-07
作者: antony chan:

有人升級~~萬歲~~ \/

不過呢.....好似唔係好關日本人事喎....
但d個好日本人feel
riceking 05:14 PM 12-16-07

卡是我的, 但我是清白之身~~~

Rice
KTN 05:25 PM 12-16-07
我在案發現場看到這個

Strider 05:49 PM 12-16-07
啊~~我支kit 鏡啊!!!
邊個睇醫生唔自首要人舉報!!
KKH 05:51 PM 12-16-07
好吧, 故弄玄虛一番之後, 甚至把我「吵醒」, 讓我來扮笨蛋毛利小五郎吧.

....... 好難想像陳生和外籍朋友一同說謊, 即是犯人不是外籍朋友.
.... Thread 是陳生開的, 但如果是陳生, 他就明顯入錯店舖, 所以機會甚低.
..... 油王呢, 除了喜歡借 Nikkor 給 Canon 人用, 量他不至於會買支 Canon 自用.
...... 剩低就是哥哥和小餅.
... 哥哥拍了照, 而且說到自己像旁觀者, 又而且他才剛做了壞事, 不像是他吧... 相不相信他好呢?
...... 相信他的話, 就只剩下現時收入穩定, 且剛看完 A 片的小餅了! 好像很合理耶...

是這樣嗎? .........................
Strider 06:18 PM 12-16-07
印象中小餅的手指是頗修長的

小餅年紀都算輕, 會唔會暫時未有醫生咭而要拜託米王呢?

K大我地一齊推算個結果出黎~
ビスケット 06:39 PM 12-16-07
冤枉呀~
案發時我跟"不是油王"在香公採花呀~
不關我事呀~

怎麼個個都懷疑是我?
我又不是什麼有為青年的說~
/\
Strider 06:52 PM 12-16-07
作者: ビスケット:
冤枉呀~
案發時我跟"不是油王"在香公採花呀~
不關我事呀~

怎麼個個都懷疑是我?
我又不是什麼有為青年的說~
/\
(デスノート)ニア:「推理は推理。間違ったら、ゴメンなさいで良いです。」

KKH 07:44 PM 12-16-07
小餅這樣說, 莫非是哥哥? 只是哥哥故弄玄虛? 不過, 斯文, 雖然我可能記錯, 印象中哥哥都有炫耀過自己沒醫療咭, 而且我我始終不太相信是他, 如果是他, 何不一疊 cash 逐張數? 而且我們忘了一個件事, 我所知道的登場人物裡, 沒有一個有需要做借用人家醫療咭這種事情的.

其實還有許多可能性的 (近日看逃離學校上腦了), 如果大前提的假設就是錯的呢? 例如在我們身處的世界跟本就沒有出現過的人, 在今天的事件中, 在橫向的另一個世界中其實有出現過, 並且幹了壞事呢? 之後眾多橫向世界受上位世界萌死人的妹妹干涉, 所有橫向世界裡, 肇事現場的人物, 統統強制性地被 round robin 轉移到旁邊的世界去呢? 而剛好, 從我和斯文旁邊的世界轉移過來的, 肇事現場的人物裡, 有一個我根本不知道有登場人物呢?

技窮, 冇興趣再玩落去啦~ //
嘖HEIHEI 08:42 PM 12-16-07
初入來看不到反白字,還以為是日本人升級
ビスケット 09:02 PM 12-16-07
我又來亂估~
疑犯: 陳生,日本人,哥哥

1. 陳生
他要幹壞事都不用出街幹啦,係咪?
不會是他啦~

2. 日本人
一向看這支藥不爽,一定是清白的~

3. 哥哥
有可疑!!有古怪!!有唔妥!!
一向出醫生帖都神神化化叫人看不懂要去亂估的
圖中的杯是5D的Kit Lens,有人好像一直想要FF的說
買5D Kit Set就會有圖中的杯啦
難道有人買5D Kit Set?
但....這支光圈細過屁眼還要加個愛屎來呃錢的頹貨鬼才會要耶,對不?
難道說....其實是5D only?
還是說....應該不會真的有人買了這碌鬼東西吧?嗯,不會的,不會的~

riceking 09:04 PM 12-16-07
大提示, 犯罪者本人是在這個Post之中出現過的~

當然, 我暫時不會公開誰是犯人~~

而且. 看了醫生唔出醫生Post是罰金之罪, 最後沒人認的話我一定會為大眾謀福利

Rice
DCIP 09:55 PM 12-16-07
作者: riceking:
...skip...而且. 看了醫生唔出醫生Post是罰金之罪, 最後沒人認的話我一定會為大眾謀福利

Rice
好! 講得好!! 聽者有份!! ....其實...我都幾喜歡里支藥水...可惜當年藥費太貴...
時之旅 10:41 PM 12-16-07
有疑問
証物只得一支鏡?
咁個SU-800呢? (付款個張相有出現過)
ZERO NEKO 10:51 PM 12-16-07
作者: 時之旅:
有疑問
証物只得一支鏡?
咁個SU-800呢? (付款個張相有出現過)
SU-800 !? d 度用nikon慨唔多 唔多關事
正如機率是 KKH跳船買D3 可能性咁低
KIM 01:45 AM 12-17-07
JAL係咩CARD來呀? 我未見過~~~

隻手不是疑犯的~
M-eye 02:04 AM 12-17-07
有點難度喎...有冇tips先.....
antony chan 02:23 AM 12-17-07
KK怎麼說我入錯店舖呀....
你不俾我好似偶像咁一腳踏多船嗎
KTN 08:03 AM 12-17-07
KK都不信我我有幾何不出貼.....
我做壞事昨日就扯住KK不放,仲比你返英租界
riceking 09:03 AM 12-17-07
作者: KIM:
JAL係咩CARD來呀? 我未見過~~~

隻手不是疑犯的~
是普通醫療卡一張

提示: 隻手是犯人的手

Rice
Strider 12:32 PM 12-17-07
實在是樸朔迷離...都係等當事人出post算
次次咁估法都幾脫力下~
KTN 12:55 PM 12-17-07