Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
街機心得交流討論區>初音ミクProject DIVA Arcade討論區Vol.11《11/17 Diva Ticket系統 正式上路》
黒杉 アサギ 01:54 AM 09-26-11

現行コンテスト相關

暫無

在較大的地圖上查看香港區project diva機台地點(by jki)

想更改自己的資料可以到以下link更改
https://spreadsheets.google.com/ccc?...thkey=COC2-8QO
亍 ◣ 07:02 AM 09-26-11
又新一頁了//

作者: shion_rei:
張AIME係未日本先有得買?
你請星人一餐貴飯都得

作者: 黒杉 アサギ:
點樣免 login法

http://project-diva-ac.net/divanet/m...p_page2#n04_01

免login url要手機先會出現,電腦上見唔到的.....
位置係店舗検索之下的

按左就會出一條url,bookmark左佢以後都唔會見到個login畫面(不過都會timeout..)
alvintach 10:23 AM 09-26-11
作者: jaVaj ◣:
又新一頁了//

你請星人一餐貴飯都得

http://project-diva-ac.net/divanet/m...p_page2#n04_01

免login url要手機先會出現,電腦上見唔到的.....
位置係店舗検索之下的

按左就會出一條url,bookmark左佢以後都唔會見到個login畫面(不過都會timeout..)
好介紹, 唔洗我次次login鳥
利雲天界 11:45 AM 09-26-11
做完嘢慢慢研究先
黒杉 アサギ 12:01 PM 09-26-11
Smart phone 用唔到喎 佢介紹話
alvintach 02:09 PM 09-26-11
Smart phone 用唔到喎 佢介紹話
firefox 用 addons 轉做電話上網, 入diva.net之後COPY條url就可以用得
黒杉 アサギ 02:42 PM 09-26-11
淦 有d咁既招式
J+1 02:46 PM 09-26-11
總之令diva.net當你係用moble上

其實你可以睇下你手機broswer係唔Set左做desktop mode,試下改為mobile mode入去睇睇…
由手機版發出
黒杉 アサギ 07:01 PM 09-26-11
我唔得喎 整落手機度佢話我time out
chunwai0091 07:13 PM 09-26-11
今日打上級一take過
307%有金
黒杉 アサギ 07:36 PM 09-26-11
作者: chunwai0091:
今日打上級一take過
307%有金
我反而覺得一TAKE打唔到要反省下
佢SET個條件又唔高
利雲天界 07:37 PM 09-26-11
佢SET個條件又唔高
你要知道有d人捉cool係無咁叻的(包括我
J+1 07:46 PM 09-26-11
我唔得喎 整落手機度佢話我time out
你條link係唔係 project-diva-ac.net/divanet/login/simple/(30個亂數) ???
黒杉 アサギ 07:59 PM 09-26-11
作者: J+1:
你條link係唔係 project-diva-ac.net/divanet/login/simple/(30個亂數) ???
YES 我用電腦開到 一用電話就time out
三四 08:56 PM 09-26-11
作者: 利雲天界:
仲有專揀自己唔熟既(拖
亍 ◣ 09:00 PM 09-26-11

原狀掣咁就支解了

YES 我用電腦開到 一用電話就time out
我逆向試用係電腦用都冇問題.....會唔會你入錯左d字....或者大細楷?
chunwai0091 09:13 PM 09-26-11
佢SET個條件又唔高
的確
仲可以選d易歌
岩岩extreme我只係識打4首
sd03021 09:14 PM 09-26-11
作者: 利雲天界:
我直頭係唔識捉

作者: 三四:
仲有專揀自己唔熟既(拖
呢度唔計你 都至少有一個係
我得兩首穩 就拎另外兩首未打過既去博

講真 只係遊戲 無咩必要將個結果睇得咁重
亍 ◣ 09:34 PM 09-26-11
我面對課題係為求目的,不擇手段的
黒杉 アサギ 10:35 PM 09-26-11
我逆向試用係電腦用都冇問題.....會唔會你入錯左d字....或者大細楷?
我copy的
weinky 11:19 PM 09-26-11
總算趕得切返嚟完成contest
冇打兩星期已經退步..
亍 ◣ 11:20 PM 09-26-11
我copy的
咁真係唔知啦..

問多句,你咩手機用咩broswer?
黒杉 アサギ 11:22 PM 09-26-11
咁真係唔知啦..

問多句,你咩手機用咩broswer?
android原生
亍 ◣ 11:24 PM 09-26-11
http://live.nicovideo.jp/watch/lv64823536

咁早點睇

android原生

試下用opera mobile...
★星人44★ 11:40 PM 09-26-11
你請星人一餐貴飯都得
講就凶狠
真係肯比得你同weinky
重有我令外一個儲初音精品的客

話説我樓下$3係咪算平?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面