Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Cosplay同人MIX討論區>Amazon
赤兵尉SETH 10:42 PM 06-15-11
最近響Pixiv非常人氣既題材角色,百忙中都抽時間畫左,雖然遠不及社長畫更強大...
好想畫埋魔法師同箭手...

http://www.pixiv.net/member_illust.p...st_id=19643227

windart 11:00 PM 06-15-11
一如以往高水準,除了一貫良好的肌理表達,今次頭髮的質感都做得非常好
夜貓 11:04 PM 06-15-11
ドラゴンズクラウン
これはいい筋肉だ!

我等你畫Sorceress和Elf
代官 11:30 PM 06-15-11
amazing!
elf我可以要求屁屁畫大d嗎?
月牙火介 11:46 PM 06-15-11
呢隻重口味,你反而好似輕手左~
鈴蘭 11:49 PM 06-15-11
我覺得你呢隻有貨過社長好多喎bbbbbbbbb
AnTeD 12:34 AM 06-16-11
話說我仲以為你會畫法師先

健美的女性似乎開正你果瓣
雖然某網上畫阿瑪遜姐姐既人比較少,睇到你呢張我就覺得
真愛一張就夠(啥
阿瑪遜姐姐我喜歡你啊!
ゆり 12:48 AM 06-16-11
貧乳幼女elf希望
b_boy 09:19 AM 06-16-11
掂啊, 今次個頭同頭髮好正
鐵之侍 01:40 PM 06-16-11
好夠肉感啊
蒼森.laio 05:20 PM 06-16-11
頭太大
赤兵尉SETH 12:47 AM 06-17-11
作者: windart:
一如以往高水準,除了一貫良好的肌理表達,今次頭髮的質感都做得非常好
作者: b_boy:
掂啊, 今次個頭同頭髮好正
多謝~
但今次d頭冇話特別去處理...都係一如既往咁做
作者: 夜貓:
ドラゴンズクラウン
これはいい筋肉だ!
我等你畫Sorceress和Elf
作者: 代官:
amazing!
elf我可以要求屁屁畫大d嗎?
作者: ゆり:
貧乳幼女elf希望
雖然好想畫埋呢兩個,但短期內都冇時間畫自己野...
呢個重任交俾你地~
作者: 月牙火介:
呢隻重口味,你反而好似輕手左~
俺重口味
太重口味就唔可以響度貼
作者: 鈴蘭:
我覺得你呢隻有貨過社長好多喎bbbbbbbbb
但個人好配服社長可以畫得更放膽,同好鐘意佢d顏色
作者: AnTeD:
話說我仲以為你會畫法師先
健美的女性似乎開正你果瓣
雖然某網上畫阿瑪遜姐姐既人比較少,睇到你呢張我就覺得
真愛一張就夠(啥
阿瑪遜姐姐我喜歡你啊!
其實三隻都好想畫,之不過對原畫張Amazon印象比較強烈
pixiv有好多張Amazon都值得愛的
作者: 鐵之侍:
好夠肉感啊
除左肉...俺都好努力去畫其他效果滴
作者: {蒼}:
頭太大
弱体化左...
俺仲係局限於幾種頭身比例...............除左個胸
河馬仔河馬仔 12:50 AM 06-17-11
好高水準呢,畫得好有線條感,SETH兄的畫功真係好好呢!
魚毛仔 09:32 PM 06-17-11
至少比官方圖的世界先生身材來得好順眼
我看完即時想起QB的傭兵...

返回主題版面