Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
Kewellma 11:53 PM 07-20-16
作為一個異世界世界觀的故事,有魔物是很合理的
supermanlady 09:33 PM 07-22-16
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第17話「醜態の果てに」予告
作者: :

Kewellma 10:55 PM 07-22-16
呢個預告冇得頂
kev00269270 12:19 AM 07-23-16
預告欺詐

期待等著吃糖的看完今話的反應
應該很多人期待滿員打怠惰然後輸了的劇情吧
亍 ◣ 08:49 AM 07-25-16
仲以為順勢加入去死去死團
RPG之鬼 09:11 AM 07-25-16
小說係咁講
昴說出死亡回歸時,佢係一直反抗,因為佢認為只要講出來就乜都解決晒,但誰知魔手隔空"鍊爆"艾美莉雅個心臟
動畫就就做唔出佢反抗果下
phil077 11:00 AM 07-25-16
作者: RPG之鬼:
小說係咁講
昴說出死亡回歸時,佢係一直反抗,因為佢認為只要講出來就乜都解決晒,但誰知魔手隔空"鍊爆"艾美莉雅個心臟
動畫就就做唔出佢反抗果下
調番轉諗這招就係掃把佬最強對人的招式
任何強勁對手一定會馬上死
KENSNAKE 11:55 AM 07-25-16
作者: phil077:
不能防禦。劍聖都要死。
麥魚仔 01:51 PM 07-25-16
作者: phil077:
作者: KENSNAKE:
不能防禦。劍聖都要死。
同人講死亡回歸,
講一個字自己心臟痛,講4個字把聽果個直接殺死,
如果係咁男主都幾勁
十一月 02:16 PM 07-25-16
主角繼續低能。
叫人跟佢走,但又唔講因為魔女教來襲。
「總之我講的就是正確,你不要問只要信。」
細路翔 02:00 PM 07-25-16
作者: KENSNAKE:
不能防禦。劍聖都要死。
:)
今代劍聖箂傲天有作者背事話佢可以同魔女本人打到55波

應該會變成佢被捏爆心臟後好似無事咁同486講"安安我其實有心臟被捏爆都不會死的加護"(誤

supermanlady 02:53 PM 07-25-16

埃及使者 11:23 AM 07-25-16
繼續睇藝顏
但仲要睇幾多集
harakuma 02:27 PM 07-25-16
反而想知點解突然之間, D人無晒雷姆記憶既?

明明486醒咗之後問商人, 個商人仲識雷姆, 幾句之後就突然無咗
LR猫 02:35 PM 07-25-16
作者: harakuma:
反而想知點解突然之間, D人無晒雷姆記憶既?

明明486醒咗之後問商人, 個商人仲識雷姆, 幾句之後就突然無咗
我覺得係到雷姆被白鯨殺死(?)果一刻先開始失憶,所以到486醒時雷姆仲打緊
harakuma 02:39 PM 07-25-16
作者: LR猫:
我覺得係到雷姆被白鯨殺死(?)果一刻先開始失憶,所以到486醒時雷姆仲打緊
有道理,

我以為架車通過咗某結界等等
野良猫 08:04 PM 07-25-16
幾時先唔駛再見到雷姆因掃把佬而死
Van仔 02:33 AM 07-26-16
作者: 野良猫:
幾時先唔駛再見到雷姆因掃把佬而死
其實雷姆已經變左試 check point 既工具
hellobrother 06:25 AM 07-26-16
睇動畫未試過咁期代下一集^^
魔法之子 01:45 AM 07-26-16
小說我望過下睇到雷姆表演完就完全唔想繼續睇
給我一個藍毛end可以嗎
細路翔 08:02 AM 07-26-16
其實我唔覺486今集行動上有唔合理既地方

你要知道前兩次loop佢已經玩到大崩潰,今集開場又比隻哥斯拉咁大既鯨魚追殺,
再加上自已當係基友既人一野就推左自己落車

然後自己仲要係仆到重傷既情況下好樣衰咁逃走

就算唔係家裡蹲,一般0戰鬥力既正常人去到依個狀況應該都唔會剩低幾多語言能力

除非你係漢尼拔醫生果種反社會型人格既連續殺人犯
尼路 08:15 AM 07-26-16
我比較周星星個套,一個正常人經歷咁多打擊後係應該……係無反應。你死兩次都算,但死左十次都就來了吧……正常人都識用腦分析/好似殺戮輪迴咁練lv……你重要崩潰完變返正常都係咁死樣,真係好似北京個條俾老虎咬條女咁,蠢到一個地步係好難唔令人覺得抵死。
都係個句雷姆無辜的
事丫娃些 04:09 PM 07-30-16

事丫娃些 07:08 PM 07-30-16

細路翔 08:26 AM 07-26-16
你有睇原作就知蕾姆其實唔係你地想像中只會單方面付出既女人

要冷靜講就容易,實際每次都要面對唔同既死法仲要次次都係甩頭/爆腸/生吞
仲要次次都死前都要睇住目的大失敗時

我覺得以動物本能黎講大崩潰逃走係最合理既反應

然後下集開始你就會見到你想睇既行動力255,眼神死掉既486
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面