Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-16, 11:30 PM   #26001
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 6078 查看文章
除左恭喜暫時諗唔到講咩好

BTW唔記得由幾時開始大家抽蛋既目標由抽到變成追寶具
真係佩服大家既財力
打多份工就可以了
岩岩老細打黎嗌我星期四晚放工後去開工...

大概過左今晚我就會為今晚既事後悔

舊 11-22-16, 11:34 PM   #26002
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
中左後悔 比冇抽後悔好

中左升盡後悔亦比中左入雪櫃之後後悔好

題外話:10月份全球課金遊戲收入榜,FGO第9位(跌了一位)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 11:48 PM   #26003
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
打多份工就可以了
岩岩老細打黎嗌我星期四晚放工後去開工...

大概過左今晚我就會為今晚既事後悔
中就好啦,後悔晚些再說吧。。。。。。

順便好奇問蛋撻你晚上做什麼散工?

始終最近差不多沒新角,還有第9 位算不錯啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 12:07 AM   #26004
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
中就好啦,後悔晚些再說吧。。。。。。

順便好奇問蛋撻你晚上做什麼散工?

始終最近差不多沒新角,還有第9 位算不錯啦
大概係類似節日佈置既野
因為臨近聖誕..
多左呢d機會攝埋我去

又因為呢d野多數唔會日頭做
所以變左放工後做..

聖誔帶黎商機
亦令我駛大番
促進社會經濟發展

舊 11-23-16, 12:22 AM   #26005
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章

虛驚一場
都話你地對斯巴達隻手興奮黎做咩

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 01:37 AM   #26006
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: psidef 查看文章
係單體全解喎
原來係學院服
呢件升來無著數少用少留意

舊 11-23-16, 01:38 AM   #26007
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: T.K. 查看文章
都話你地對斯巴達隻手興奮黎做咩
強而有力!強而有力呀!

舊 11-23-16, 01:40 AM   #26008
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: GN00508771 查看文章
中左後悔 比冇抽後悔好

中左升盡後悔亦比中左入雪櫃之後後悔好

題外話:10月份全球課金遊戲收入榜,FGO第9位(跌了一位)
GN沒有「盡全身家都抽唔到而後悔」這選項

舊 11-23-16, 01:57 AM   #26009
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁只係因為好彩每次用盡前就已經達標者

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 07:47 AM   #26010
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
原來係學院服
呢件升來無著數少用少留意
院服係解我方單體狀態吧?
解敵方狀態應該得最新個件月海禮裝預防一個SKILL
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 10:09 AM   #26011
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
院服係解我方單體狀態吧?
解敵方狀態應該得最新個件月海禮裝預防一個SKILL
我冇留意講緊解我方定敵方

舊 11-23-16, 10:29 AM   #26012
蛋撻王子
功德完滿

感覺上呢個時間pickup天草
真係好大可能2016聖誔出蟬樣....

舊 11-23-16, 10:34 AM   #26013
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
感覺上呢個時間pickup天草
真係好大可能2016聖誔出蟬樣....
咁天草呢轉你仲咁搏命...

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 10:47 AM   #26014
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
咁天草呢轉你仲咁搏命...
唯有希望到時會好運番D....

カイジ君
強運なんかじゃ………なくていいっ………!
奇跡もいらないっ………!
平運っ……!起こってくれよっ………!
オレに!ごく普通の現象……確率………!

雖然呢幕佢係比人陰左.....

舊 11-23-16, 10:56 AM   #26015
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
唯有希望到時會好運番D....

カイジ君
強運なんかじゃ………なくていいっ………!
奇跡もいらないっ………!
平運っ……!起こってくれよっ………!
オレに!ごく普通の現象……確率………!

雖然呢幕佢係比人陰左.....
你只會受到キングの呪縛
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 11:23 AM   #26016
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
斷左片一晚回神又見撻神重課
做乜咁睇唔開
大家不嬲都講無ev既pickup係最難抽
唔係自己中槍既角色千其唔好隊個頭入去
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 11:27 AM   #26017
小嘉
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁只係因為好彩每次熱身抽1pack時就已經達標者
同你改正下
舊 11-23-16, 11:37 AM   #26018
psidef

註冊日期: Apr 2007
https://twitter.com/lemonnight77/sta...77284945829892

舊 11-23-16, 11:39 AM   #26019
小嘉
The One

童貞
有能
舊 11-23-16, 12:19 PM   #26020
gingq7

註冊日期: May 2008
C媽 > C子
金閃 > 子金閃
征服王 > 幼征

黑貞 > 貞子? 幼貞? 黑貞lily?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 12:24 PM   #26021
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
C媽 > C子
金閃 > 子金閃
征服王 > 幼征

黑貞 > 貞子? 幼貞? 黑貞lily?
幼閃 比較多

我覺得TK大個急才已經最貼切

J蘿

定大家鐘意童貞呢個名多d

此篇文章於 11-23-16 12:34 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 01:00 PM   #26022
蛋撻王子
功德完滿

我睇番 黒貞係因為元帥嘆息貞德既事
所以單純咁召喚出向法國復仇既聖女出黎

咁今個聖誕可以出到J蘿/童貞
咪姐係好大機會係元帥+左d蘿莉控屬性所以召喚而成既?

此篇文章於 11-23-16 01:11 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 01:18 PM   #26023
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
我睇番 黒貞係因為元帥嘆息貞德既事
所以單純咁召喚出向法國復仇既聖女出黎

咁今個聖誕可以出到J蘿/童貞
咪姐係好大機會係元帥+左d蘿莉控屬性所以召喚而成既?
Cool元帥 : 我想玩美少女夢工場~就是這樣

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 01:32 PM   #26024
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
可能黑貞誤飲左金閃閃返老還童藥呢

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 01:34 PM   #26025
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
紅a同小黑練邊個先比較好?
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:26 AM

手機版 | APP版