Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
大覺屋師真 12:55 PM 11-02-13
順便問下海外訂機嘅各位,有冇順便訂埋game? 依家諗緊驚到時game唔多貨會難搵. 但又唔知合併付運又會唔會影響貨期喎(不過睇翻原來歐版好貴, 訂都訂美版算)
taikin0901 01:23 PM 11-02-13
作者: 大覺屋師真:
順便問下海外訂機嘅各位,有冇順便訂埋game? 依家諗緊驚到時game唔多貨會難搵. 但又唔知合併付運又會唔會影響貨期喎(不過睇翻原來歐版好貴, 訂都訂美版算)
我法國同美國都連game訂,計埋運費法國平過係美國訂
大覺屋師真 01:25 PM 11-02-13
作者: taikin0901:
我法國同美國都連game訂,計埋運費法國平過係美國訂
竟然係咁
不過法國BF4堅貴, 普通版計埋都68x hkd
taikin0901 01:48 PM 11-02-13
竟然係咁
不過法國BF4堅貴, 普通版計埋都68x hkd
我兩邊都係訂forza 5 , dead rising 3 同 ryse , 法國嗰邊平一百再多隻FIFA 14

同埋BF4要咁貴?
大覺屋師真 01:50 PM 11-02-13
我兩邊都係訂forza 5 , dead rising 3 同 ryse , 法國嗰邊平一百再多隻FIFA 14
咁我今晚返去試下合併隻forza落張單先
taikin0901 01:54 PM 11-02-13
咁我今晚返去試下合併隻forza落張單先
希望唔好一場歡喜啦
大覺屋師真 02:11 PM 11-02-13
希望唔好一場歡喜啦
法國我預佢衰算xd 希望越大....
david 03:05 PM 11-02-13
如果唔係首發無GAME啱玩,我都會訂部玩,我呢邊街鋪出奇地兩部NEXT-GEN都仲有得訂。

不過前題係要換埋電視,我仲用緊CRT...

有無咩HDTV好介紹?
Navism 03:24 PM 11-02-13
作者: david:
如果唔係首發無GAME啱玩,我都會訂部玩,我呢邊街鋪出奇地兩部NEXT-GEN都仲有得訂。

有無咩HDTV好介紹?
偏見到鐘意Toshiba!
rwtk 04:24 PM 11-02-13
其實玩亞的價都ok ga. 我在us amazon 訂了些day 1 ed 的game, 其他都会在玩亞買
taikin0901 04:40 PM 11-02-13
作者: david:

有無咩HDTV好介紹?
我用梗sharp
大覺屋師真 05:28 PM 11-02-13
作者: rwtk:
其實玩亞的價都ok ga. 我在us amazon 訂了些day 1 ed 的game, 其他都会在玩亞買
d價真係幾ok喎
心大心細tim
kakajit 06:01 PM 11-02-13
AMAZON 訂DAYONE EDITION 果D GAME唔送香港...
taikin0901 06:17 PM 11-02-13
唔知啲game會唔會有buy two get one free 呢
八仙果 06:58 PM 11-02-13
Xbox One 可以用作媒體伺服器和 CD 播放器

作者: :
Microsoft 剛剛向 Penny Arcade Report 確認了快將上市的 Xbox One,將可以用作家中的媒體伺服器和 CD 播放器。他們沒有指出 Xbox One 在播放 CD 時有什麼特別應留意之處,但說到播放 MP3 檔則複雜一點。它支援 Play-to-device,所以 Windows Phone、Windows 7、Windows 8 和 Windows 8.1 這些在微軟生態系統內的平台都是可以從 Xbox One 那邊串流,也可以從 Xbox Music Pass 服務串流。如果你對 PlayStation 4 也有興趣的話,則可以看看 Sony 在早前發放的 Q&A,比較一下哪款新一代遊戲機更加能幹啊。
http://chinese.engadget.com/2013/11/...-mp3-playback/
http://www.engadget.com/2013/11/01/x...-mp3-playback/
http://penny-arcade.com/report/artic...dlna-streaming
rwtk 10:12 PM 11-02-13
作者: kakajit:
AMAZON 訂DAYONE EDITION 果D GAME唔送香港...
我試係得的播,不過一水要100 - 200 元運費左右

我買Forza 5 及 Rysen 的day 1 ed. 如果唔追day 1, 又唔想到時撲,去玩亞啦
kakajit 10:24 PM 11-02-13
我試係得的播,不過一水要100 - 200 元運費左右

我買Forza 5 及 Rysen 的day 1 ed. 如果唔追day 1, 又唔想到時撲,去玩亞啦
我唔得呀
但機又可以...

唔係DAYONE ED. 果D GAME (BF4 . AC4) 就可以
但我只係想要RYSE同DR

今日試的
rwtk 10:35 PM 11-02-13
作者: kakajit:
我唔得呀
但機又可以...

唔係DAYONE ED. 果D GAME (BF4 . AC4) 就可以
但我只係想要RYSE同DR

今日試的
你啱,us amazon 海外pre order應到quota, 所以, 你現在訂不到,我其實在一個月前訂的,order也confirm了。

其實,我覺得實有人返到day 1 野,game不用太坦心,反而機要費心D
大覺屋師真 11:00 PM 11-02-13
最終我喺法國改左訂單做xbox one day one+ forza day one
聽天由命
Takushi 02:21 AM 11-03-13
Just placed order on Amazon France for Fifa Day one edition and 3 more games ...
picked 3 days shipping ... price is good for me .. just not sure if they will mail it on day one ?
D-Joe 02:48 AM 11-03-13
作者: Takushi:
Just placed order on Amazon France for Fifa Day one edition and 3 more games ...
picked 3 days shipping ... price is good for me .. just not sure if they will mail it on day one ?
先祈求佢地真係會送貨比較好
Takushi 04:04 AM 11-03-13
作者: D-Joe:
先祈求佢地真係會送貨比較好
Why not ... It's amazon
taikin0901 07:04 AM 11-03-13
作者: Takushi:
Why not ... It's amazon
之前意大利AMAZON都可以順利ORDER收哂EMAIL , 不過過左一排通知返唔可以寄香港CUT左
taikin0901 07:05 AM 11-03-13
你啱,us amazon 海外pre order應到quota, 所以, 你現在訂不到,我其實在一個月前訂的,order也confirm了。

其實,我覺得實有人返到day 1 野,game不用太坦心,反而機要費心D
US AMAZON 可以SHIP香港?咁好
大覺屋師真 02:04 PM 11-03-13
之前意大利AMAZON都可以順利ORDER收哂EMAIL , 不過過左一排通知返唔可以寄香港CUT左
話時話, 剛試左意大利amazon好似又可以送海外了, 真係玩野喎
而有D就唔送嘅依然唔送, 如西班牙.
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面