Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-15-10, 09:31 PM   #351
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 雪代緣 查看文章
其實好易
成班同事十人左右, 一齊上樓上果幾間茶樓食個lunch
一定過500
前題係你要響果邊返工...
或者搵晚請女朋友去果度3樓食buffet
剛剛好夠

再唔係, 你有寵物的話
去果度4樓入一入貨, 或帶佢地去美容一次
都差唔多了
咁即係叫人咪駛去者(反桌)

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:40 PM   #352
peter龜
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
E-max好似除左保齡球場、喜善&豐膳外...都沒什麼好消費(汗)
peter龜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:48 PM   #353
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
4樓
一袋貓糧, 一~兩袋貓沙
都差唔多250了

成班人去飲茶
分兩張枱坐 / 叫部長分兩張單埋

其實果度13樓, d野食都幾不錯的, 裝修都好靚, 價錢都唔算過份
只要你唔mind落單後冇返廿分鐘都唔上菜的話
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:47 PM   #354
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
點解會冇人貼part4?
http://www.youtube.com/watch?v=RzO1BLsXjVk

==========

貼唔到youtube片既?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

此篇文章於 09-15-10 10:50 PM 被 埃及使者 編輯。
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:50 PM   #355
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
上頁咪有NICO版

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 11:58 PM   #356
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 雪代緣 查看文章
4樓
一袋貓糧, 一~兩袋貓沙
都差唔多250了

成班人去飲茶
分兩張枱坐 / 叫部長分兩張單埋

其實果度13樓, d野食都幾不錯的, 裝修都好靚, 價錢都唔算過份
只要你唔mind落單後冇返廿分鐘都唔上菜的話
叫完野食先買單
拎張單去換飛先再上去食野
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 12:03 AM   #357
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
我記得個度有7仔架
我係個度增值5百 算唔算消費先

舊 09-16-10, 12:05 AM   #358
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: phil077 查看文章
上頁咪有NICO版
係啵....冇留意到tim
sorry

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 05:37 AM   #359
大懶財
Ultimate Gamer

PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: Gurren 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm12079023
【MAD】ガンダム00  「武力介入できないCB 2nd part4」
笑死
- 早洩王 LOCK OFF
- GUNFAM-刹那-double F-清英

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)

此篇文章於 09-16-10 05:42 AM 被 大懶財 編輯。
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 09:09 AM   #360
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
果到有冇大班?
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 09:22 AM   #361
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: luminezxa 查看文章
果到有冇大班?
月餅??

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 09:28 AM   #362
STAN
Game Master

註冊日期: Mar 2004
請問個度有冇模型,玩具店?

各機、変形開始!
行くぜ!ダブルオーフォメイシュン!
天下無敵のリアルロボット!ここに見参!!
俺たちが!!ガンダムだ!!!
STAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 10:13 AM   #363
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003

我諗自己都係等11月算

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 10:19 AM   #364
Aqours
Crazy Gamer

http://www.emaxhk.com/newshops.html
有萬寧,Esprit...
間縱橫行玩具唔知賣乜類型玩具
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 10:33 AM   #365
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
7仔點幾張點數卡~搞掂/

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 10:37 AM   #366
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
印象中就冇--.-傢私鋪就有好多
去地庫買架中古車實得~ (炸)

舊 09-16-10, 10:48 AM   #367
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
去碌齡碌夠500
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 10:51 AM   #368
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 紫月  查看文章
http://www.emaxhk.com/newshops.html
有萬寧,Esprit...
間縱橫行玩具唔知賣乜類型玩具
賣d star wars變型金剛o個d美國玩具

舊 09-16-10, 10:58 AM   #369
~牙~
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
傳聞新加坡同日本同步, 如果係就正了

永別了, DD 黑SABER
<呢個LOGO實在係太嘔心了
~牙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 04:51 PM   #370
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: STAN 查看文章
請問個度有冇模型,玩具店?
記得地下有一間
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 04:57 PM   #371
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: money 查看文章
我記得個度有7仔架
我估唔計數~~~
咁之後賣返張8達通,又拿得番個500$既/3\
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 05:12 PM   #372
gdx0

註冊日期: Jan 2002
打左電話去原來已經可以儲印花
gdx0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 05:52 PM   #373
NeGi

註冊日期: May 2007
Nintendo Switch ID6420-4282-0444
3DS Friend Code3110 4809 0917
PSN  IDtookalu
可以學百街惠康D婆婆咁 人地買單 沖去問拎印花

有模型玩具鋪 買兩盒MG夠晒 好似係
NeGi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 09:09 PM   #374
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: money 查看文章
我記得個度有7仔架
好似唔得
因為唔算係響emax入面消費

其實個宣傳, 係話由今星期六開始就可以用10個印花去換兩張飛
而儲印花呢樣野, 係長久以來都做緊的
不過一張普通fun card只可以用一年
未用哂的印花都要作廢

anyway
得一個地方用倒的優惠
有幾多人會在意...
我唔係響emax果邊版工都唔會開張咭囉

尋日同另一個同事提過下
今日下午就有兩張$250的單響公司枱面

此篇文章於 09-16-10 09:12 PM 被 雪代緣 編輯。
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-10, 09:16 PM   #375
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: gdx0 查看文章
打左電話去原來已經可以儲印花
仲諗? 行動啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2 神秘過客 日本動漫畫討論版 790 05-31-23 06:40 PM
[動畫] 「魔法少女リリカルなのはThe Movie 2nd A's」好評公開中!丨名古屋上映一週間の全席完売の記録樹立 Vol.4 money 日本動漫畫討論版 1000 07-25-12 10:56 AM
[動畫] hack//G.U. TRILOGY BD/DVD版発売中 money 日本動漫畫討論版 77 08-04-08 03:18 PM
[PS2]GUNSLINGER GIRL Vol.3圖片,8/19發售(動畫DVD同梱 ) 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-10-04 10:18 AM

現在的時間是 02:53 AM

手機版 | APP版