Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
reiyaw 02:31 PM 09-26-15
作者: aricwong:
set 到咁難搵鬼玩囉隻GAME...XD
咁我會簡係pro打分既
不過而家可以打master咁解

10萬名講真應該唔太難?...努力清體的話
JMi 05:04 PM 09-26-15
打足咁多日呃到3萬分堆石應該OK
排名呢D是但啦
reiyaw 06:01 PM 09-26-15
作者: JMi:
排名呢D是但啦
10萬已經好保守純粹想攞永遠17歲
heyman774 06:35 PM 09-26-15
排名呢D是但啦
上3萬估計都要爆石先上到, EV PRO先一場240
JMi 06:37 PM 09-26-15
作者: heyman774:
上3萬估計都要爆石先上到, EV PRO先一場240
我好粗略地諗住1日3000十日就30000咋
AkaIITO 06:59 PM 09-26-15
我好粗略地諗住1日3000十日就30000咋
打3場19既MASTER就可以打一場EV 既MASTER, 果度加埋有479分好似, 而回氣需要285分鍾
咁1 日都係打到2400幾分...咁計埋你升RANK, 勉強可以3000一日XD
JMi 07:03 PM 09-26-15
作者: AkaIITO:
1日3000已經要爆石啦
尋日升左RANK 無爆石 3200分
仲有舖EVENT歌彈MSG窒機炒左... 唔係多幾百
AkaIITO 07:04 PM 09-26-15
尋日升左RANK 無爆石 3200分
仲有舖EVENT歌彈MSG窒機炒左... 唔係多幾百
你使唔使回咁快....我轉緊口風XD
JMi 07:08 PM 09-26-15
作者: AkaIITO:
你使唔使回咁快....我轉緊口風XD
已經無首首S咁蝕左分了... XD

最後的確可能爭幾千 爆石拎石要計數 仲有要睇埋RANKING條BORDER咁
Cowlex 07:10 PM 09-26-15
我唔敢計到咁極限
為求安全每日食幾次石算
JMi 07:15 PM 09-26-15
如果課石 第一件事我係開位... 長遠真係唔夠位用......
anyone 07:21 PM 09-26-15
開fd位
JMi 07:29 PM 09-26-15
大大你朋友太多...
~小鬼~ 07:57 PM 09-26-15
朋友唔朋友好似冇分別
anyone 07:59 PM 09-26-15
你地d卡高分唔使靠朋友
reiyaw 08:02 PM 09-26-15
講起朋友 回朋友係睇時間定用左幾多其他fd?
小嘉 08:02 PM 09-26-15
如果課石 第一件事我係開位...
果100位邊夠用
Cowlex 08:06 PM 09-26-15
fd 20pt
路人 10pt
長遠投資?
JMi 08:34 PM 09-26-15
作者: ~小鬼~:
朋友唔朋友好似冇分別
用街客都夠玩的遊戲我第一次見...
作者: ~Alex~:
fd 20pt
路人 10pt
長遠投資?
最膠係每日一次20PT
又唔係無限用鍾意先彈出來咁 200就差唔多
~小鬼~ 08:46 PM 09-26-15
作者: ~Alex~:
fd 20pt
路人 10pt
長遠投資?
太長遠....
不過打晒歌就冇咁多友抽
Cowlex 08:48 PM 09-26-15
作者: ~小鬼~:
太長遠....
不過打晒歌就冇咁多友抽
都係
堆S成就拎哂之後 一日儲到6~8抽就已經好感動
Yukii 09:18 PM 09-26-15
朋友用完一次之後要3個鐘後先可以再用 (help有講)
heyman774 09:29 PM 09-26-15
fd用完一次可以等聽日啦, 只係要20FD PT
用乜FD/路人其實差別不大, 暫時未有需要睇分
anyone 09:35 PM 09-26-15
推左分通信中server downbbbb
~小鬼~ 09:38 PM 09-26-15
作者: anyone:
推左分通信中server downbbbb
應該炒左Server...點計先
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後

返回主題版面