Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99 149  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
GN00508771 11:34 PM 05-18-12
作者: 光熱斗:
在psv連上us的psn...
PSN上VITA的GAME只有數隻...差不多所有MINI GAME FOR VITA都下載/買了來玩.
(差波子機...唔太想玩)
apps又少又冇用..(skype幾好ge有得視像...)
add-on 90%都係rip off 解鎖..
而家冇野玩係咁打golf等新game...
唔係只睇PSV的啦~

歐美PSN我冇記錯有PS2的GAME下載..
光熱斗 12:48 AM 05-19-12
作者: GN00508771:
唔係只睇PSV的啦~

歐美PSN我冇記錯有PS2的GAME下載..
咁係ps3個us psn又幾好ge..
(但係同xbox都係冇得比...好多好正細game好似fez/meatboy..etc都冇得玩...minis d game廢到...之前又話binding of isaac可能出psv到而家都冇聽氣..)
onikun 01:39 AM 05-19-12
作者: 光熱斗:
在psv連上us的psn...
PSN上VITA的GAME只有數隻...差不多所有MINI GAME FOR VITA都下載/買了來玩.
(差波子機...唔太想玩)
apps又少又冇用..(skype幾好ge有得視像...)
add-on 90%都係rip off 解鎖..
而家冇野玩係咁打golf等新game...
嘛...SKYPE有視像沒錯, 但反而沒有字打= =|||
HAKAIDER 06:47 PM 05-19-12
作者: teealpha:
一句講晒: S廠寫個OS太垃圾
真係唔明點解唔諗吓係XMB 介面加TOUCH SCREEN 支援

依家PSV 行新TOUCH SCREEN 介面操作感覺真係無以前PSP 噤爽
onikun 10:20 PM 05-20-12
有冇人可以報一下現在32GB卡的價是多少嗎???
J+1 12:35 PM 05-21-12
如用ps3 backup 係唔係psv日psn 就ps3 用日psn?
用港psn back 唔到?
由手機版發出
pet3 02:12 PM 05-21-12
作者: J+1:
如用ps3 backup 係唔係psv日psn 就ps3 用日psn?
用港psn back 唔到?
由手機版發出

因為要對身份
TCS_disable 05:15 AM 05-22-12
我Lag下機先

原來大約 1.66起, Project Diva 用得返自機 MP3 玩 Edit 譜
pet3 02:31 PM 05-24-12
今後,以PS Vita專用遊戲『Ragnarok Odyssey(中文名稱未定)』(GungHo Online Entertainment, Inc.)、PS Vita專用遊戲『Persona 4 The GOLDEN(中文名稱未定)』(Index Digital Media, Inc.)為首,除承蒙各軟體開發商提供更多遊戲作品進行中文化之外, SCE Asia也預備於台灣高雄設立除錯中心,以進一步擴充中文化遊戲作品的數量。

sony 都叫有心呢
RO 和 P4G 都有

係時候出隻TO 系列中文版啦
knob 08:58 PM 05-24-12
作者: pet3:
今後,以PS Vita專用遊戲『Ragnarok Odyssey(中文名稱未定)』(GungHo Online Entertainment, Inc.)、PS Vita專用遊戲『Persona 4 The GOLDEN(中文名稱未定)』(Index Digital Media, Inc.)為首,除承蒙各軟體開發商提供更多遊戲作品進行中文化之外, SCE Asia也預備於台灣高雄設立除錯中心,以進一步擴充中文化遊戲作品的數量。

sony 都叫有心呢
RO 和 P4G 都有

係時候出隻TO 系列中文版啦
PSV 都算多中文版game喇
SCE ASIA 做到野
ledah1000 03:37 AM 05-26-12
psn維修到幾時? 2日都上唔到
Marco 04:35 AM 05-26-12
P4G竟然有中文版,搞到有d想入
亍 ◣ 08:04 PM 05-26-12
經ps3 backup 有冇快d方法....如只backup save ....而家下下back 8gb data都要成個鍾........
fhdelibird 08:16 PM 05-26-12
作者: jaVaj ◣:
經ps3 backup 有冇快d方法....如只backup save ....而家下下back 8gb data都要成個鍾........
就咁選擇複製該當應用程式過去唔得咩
不是選擇備份,而是PSVita -> 電腦/PS3
亍 ◣ 08:18 PM 05-26-12
主要都係backup隻toro.....不過複製應用程式好似唔見toro........
又見到了.....奇怪........上次見唔到.......
fhdelibird 08:23 PM 05-26-12
作者: jaVaj ◣:
主要都係backup隻toro.....不過複製應用程式好似唔見toro........

TCS_disable 12:43 PM 05-27-12
Linx 個背 Touch 貼好頹

一個禮拜就頗左一邊角
DMRevolution 09:14 PM 05-27-12
我發覺...再咁買GAME 法...我要4G 真係唔夠用...
yorkyork 11:00 PM 05-27-12
買張32啦
onikun 08:22 AM 05-28-12
作者: yorkyork:
買張32啦
話說一張32的價...低過了$550未= =|||
pet3 08:26 AM 05-28-12
作者: fhdelibird:
就咁選擇複製該當應用程式過去唔得咩
不是選擇備份,而是PSVita -> 電腦/PS3
如果我玩實卡game
save是寄在save卡上
但我點備份
NetNetBoy 09:53 AM 05-28-12
印象188行貨 係賣咁上下錢...
*但如果用行貨display 出水貨價就唔知la..

作者: onikun:

DevilElvis 12:48 PM 05-28-12
作者: onikun:
觀塘GH $620

Update 28/5:

好景: $548
TCS_disable 06:43 PM 05-29-12
終於明白電容Touch Pad 嘅萌點
一小英口 11:21 PM 05-29-12
見到而家話買PSV 會送塊魂, WIPEOUT 同 MOTORSTORM RC, 真係講左幾句粗口
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59 99 149  ... 最後

返回主題版面