Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-13-08, 01:02 AM   #51
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
講到個女仔咁pure
我驚嚇親人ja
唔知點解,佢好鍾意打nds

舊 11-13-08, 01:11 AM   #52
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
唔知點解,佢好鍾意打nds
但係千幾蚊咁重手
遲下你再送(聖誕就到喇 )就慘

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 01:20 AM   #53
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
但係千幾蚊咁重手
遲下你再送(聖誕就到喇 )就慘
今次ndsi 下次到wii~
咁就可以平安夜上佢屋企打wii~ 順便...

(我是好孩子~
(我甚麼都不知道了~~~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 01:23 AM   #54
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: 基路亞 查看文章
今次ndsi 下次到wii~
咁就可以平安夜上佢屋企打wii~ 順便...

(我是好孩子~
(我甚麼都不知道了~~~
上我屋企打就得了

舊 11-13-08, 02:20 AM   #55
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
上我屋企打就得了
一樣啦一樣啦~ 上邊個屋企都一樣~
反正最主要的目的不是打wii~

(可能係食聖誕大餐姐~ 我沒有說甚麼~~~ 呵呵呵

---
祝你順利! 最緊要有新消息要上來匯報~ >v<b

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 11-13-08, 02:28 AM   #56
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: 基路亞 查看文章
一樣啦一樣啦~ 上邊個屋企都一樣~
反正最主要的目的不是打wii~

(可能係食聖誕大餐姐~ 我沒有說甚麼~~~ 呵呵呵

---
祝你順利! 最緊要有新消息要上來匯報~ >v<b

家中如果有其他人呢

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 09:30 AM   #57
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 真仔 查看文章

家中如果有其他人呢
打wii 食大餐一定要2 個人架咩?
見下家長成家人一齊玩一齊食都不知幾熱鬧~

家中有人有咩問題?
還是你想做甚麼?

舊 11-13-08, 10:24 AM   #58
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
上我屋企打就得了
叫牛妹招呼佢啦

舊 11-13-08, 01:36 PM   #59
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
初初已經送NDSi... 之後既日子有排你受喇!! (如果真係一齊左)

舊 11-13-08, 02:02 PM   #60
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
牛哥仔真係好重手,我都想要部NDSi

唔知點解,突然間我覺得大家既對話好邪惡...

我認,我係污穢
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 04:06 AM   #61
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: lauchai 查看文章
叫牛妹招呼佢啦
佢算吧喇
比佢教壞就

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
牛哥仔真係好重手,我都想要部NDSi

唔知點解,突然間我覺得大家既對話好邪惡...

我認,我係污穢
講笑姐

舊 11-14-08, 03:02 PM   #62
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: lauchai 查看文章
對佢黎講好少錢啫
咁對你黎講呢?
唔好同我講睇下值唔值喎,我淨係想知多定少?

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 04:44 PM   #63
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
答案:ndsi
聽日送
因為11號,佢羅部厚機出黎,我話出左新,我送部新比你做禮物喇
到時一齊打太鼓喇
玩左一晚,但係我要番工,佢兼職番好夜,搞到番工果陣做錯野比佢串
同埋開始要接佢回家了
進展良好
加油加油
我追我現任女朋友時都送過NDSL比佢做生日禮物

不過佢3分鐘熱度
玩左幾個月就"pea"埋一邊
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-08, 10:37 PM   #64
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: GEESE 查看文章
咁對你黎講呢?
唔好同我講睇下值唔值喎,我淨係想知多定少?

因為我送過
XDDDDDDDD

論壇跳轉

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版