Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-27-11, 04:49 PM   #251
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
舊no收到code後
新電話表示SMS1/2
但冇得入code???

唔通已經update 杜絕左厘個方法? 半年前得架
X&Y 目前離線  
舊 12-27-11, 04:55 PM   #252
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: X&Y 查看文章
contact list個度tick左人名後上見會有grouping個制
咁grouping d record過唔過到?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 12-27-11, 06:43 PM   #253
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
有沒有些好的中日日中字典a

舊 12-27-11, 08:04 PM   #254
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
用docomo個UI..慢之餘仲影響了個touch...
用返Sharp個UI..反應好之餘有些功能先出返...
而且個touch正常返...docomo除了個分類好正之外........

舊 12-28-11, 11:44 AM   #255
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
請問邊度有d比較靚仔嘅galaxy note機殼、機套賣?
見親都係果d大陸十蚊雞野裝個靚d嘅盒賣6,7十蚊=_="

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 12-28-11, 12:18 PM   #256
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
gmarket有好多~
想買bumper~但唔送黎hk

DC 97 目前離線  
舊 12-28-11, 12:20 PM   #257
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
禁技改,5 支蔥出番來,小咪苦都回來了~(睇來5 支蔥就會召喚出來。。。

由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 12-28-11, 12:34 PM   #258
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: DC 97 查看文章
gmarket有好多~
好多朝鮮文....有d都唔知d細節....不過真係好多
但如果淨係買一件運費會唔會好甘?
galaxy系列香港都算多人買掛,竟然都唔似iphone咁咁多週邊野賣?

或者試下搵台灣果d先

相薄

此篇文章於 12-28-11 12:47 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線  
舊 12-28-11, 12:49 PM   #259
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
遲到好過無到
android馬會app

http://android.hkjc.com
jos 目前離線  
舊 12-28-11, 01:10 PM   #260
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
賢妻星期六整咗部SII, 熄唔個相機聲, 有冇計?

BTW, 呢度講唔講得ROOT㗎?

舊 12-28-11, 01:11 PM   #261
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
先逹都見到幾畀S2嘅bumper, GN唔多覺~

舊 12-28-11, 02:27 PM   #262
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
有冇上yahoo?我部galaxy r喺出面嘅殼點都少過note,不過喺yahoo都搵到隻平靚正嘅nillkin殼
Fio 目前離線  
舊 12-28-11, 02:38 PM   #263
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
先逹都見到幾畀S2嘅bumper, GN唔多覺~
之前係先達入左個Note鋁邊
個價好海鮮

OTL……
TOAKO X 目前離線  
舊 12-28-11, 03:03 PM   #264
大覺屋師真
The One

引用:
作者: Fio 查看文章
有冇上yahoo?我部galaxy r喺出面嘅殼點都少過note,不過喺yahoo都搵到隻平靚正嘅nillkin殼
我比較想直接有得睇同摸到, 起碼知咩料.

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
個價好海鮮
過兩日去先達望望先

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 12-28-11, 03:07 PM   #265
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
個價好海鮮
系咪f定z字頭果個?
果個包裝好流唔敢買~
$298-390都見過

DC 97 目前離線  
舊 12-28-11, 03:14 PM   #266
大覺屋師真
The One

引用:
系咪f定z字頭果個?
果個包裝好流唔敢買~
$298-390都見過
包裝流都賣咁貴...

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 12-28-11, 03:44 PM   #267
DC 97
The One

PSN  IDDC97

想買呢個

DC 97 目前離線  
舊 12-28-11, 03:47 PM   #268
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
系咪f定z字頭果個?
果個包裝好流唔敢買~
$298-390都見過
Yes
果日最平見過199…

OTL……
舊 12-28-11, 03:49 PM   #269
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
作者: Sony Ericsson Hong Kong
早前我地公佈左Xperia智能手機用戶享有終身嘅50GB免費線上儲存空間,等我地詳細介紹下啦:Box 係一個雲端儲存空間,只要係手機利用Box嘅app上傳檔案,之後你用電腦去Box就可以即時睇番你嘅檔案! 當然你亦可以係電腦上傳,手機瀏覽啦! 除左一般 Office 文件、相片、歌曲,Box亦可以儲存書籤同Google文件,同時間你亦可以利用box提供嘅檔案URL,share到唔同地方,咁就可以更加方便咁分享檔案啦! 而家透過Xperia智能手機登入新設或現有嘅帳戶,就可以享有終身嘅50GB免費線上儲存空間,呢個推廣活動去到明年12月31日止,適用於全球所有Xperia智能手機用戶,包括由Xperia X10起至最新型號嘅Xperia智能手機嫁! https://market.android.com/details?i...guYW5kcm9pZCJd
reg左先

無索尼既可以叫同事invite自己, 照有50GB (好似係

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

此篇文章於 12-28-11 03:51 PM 被 Corex 編輯。
Corex 目前離線  
舊 12-28-11, 03:55 PM   #270
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
Yes
果日最平見過199…
邊到199

DC 97 目前離線  
舊 12-28-11, 03:57 PM   #271
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
包裝流都賣咁貴...
用落都過得去 我加左皮套背重入到。

我主要要返個繩位。

OTL……
舊 12-28-11, 04:02 PM   #272
大覺屋師真
The One

引用:
想買呢個
好似幾靚仔咁喎

依家都唔知買邊隻好
又想買個側翻式皮套, 但要有埋背殼包住個邊果種. 原裝送果個套冇包條邊一定好快磨花
但依家用用下又覺得部野已經大, 如果喺街手拎住野, 單手拎出嚟仲要揭開又好似好唔方便

引用:

我主要要返個繩位。
原裝送果個皮套背? 咁嘅話又ok喎......@@ 仲要有繩位

相薄

此篇文章於 12-28-11 04:05 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線  
舊 12-28-11, 04:09 PM   #273
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:

我主要要返個繩位。
可唔可以影張相

DC 97 目前離線  
舊 12-28-11, 04:09 PM   #274
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
好似幾靚仔咁喎

依家都唔知買邊隻好
又想買個側翻式皮套, 但要有埋背殼包住個邊果種. 原裝送果個套冇包條邊一定好快磨花
但依家用用下又覺得部野已經大, 如果喺街手拎住野, 單手拎出嚟仲要揭開又好似好唔方便

原裝送果個皮套背? 咁嘅話又ok喎......@@

不過係我夾硬塞上去的XD

OTL……
舊 12-28-11, 04:17 PM   #275
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

OTL……
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BlackBerry 系統/手提/玩書 討論區 (一) ZlWS 手機平板遊戲討論版 40 12-08-14 12:25 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM
Android 系統/手提 討論區 (小蜜蜂..嗡嗡嗡...)((阿波羅雪糕特約.....)) 亍 ◣ 手機平板遊戲討論版 1011 02-26-11 07:00 PM

現在的時間是 02:59 AM

手機版 | APP版