Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-12, 12:34 AM   #401
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
小岡今就變番原來面目了
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-12, 10:37 AM   #402
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章

同埋亞路加(不明物)係唔係真係乜影響都冇, 就已經咁樣完美救返小岡呢
連手都唔知點駁返了
咁又係人乾都救到,
手啫, 小事啦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-12, 11:54 AM   #403
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
畫爛左唔緊要...只要自制"龍珠"就搞掂...

得左....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-12, 01:17 PM   #404
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
會唔會變左基路亞變人乾?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 06:34 AM   #405
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
搵左佢老豆14年(現實)
終於搵到了

舊 02-03-12, 09:50 AM   #406
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
基仔應該俾佢好大佬捉左
呢個場合見番老豆感覺一定怪怪地

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 10:20 AM   #407
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
點解要唔俾小岡知係基路亞出計救返佢??
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 12:01 PM   #408
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: fiendray 查看文章
想想小岡的性格

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 12:32 PM   #409
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Hunter 查看文章
會唔會變左基路亞變人乾?
應該唔會,可能一隻眼,一隻手加一隻腳就完事
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 02:43 PM   #410
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
基仔應該唔會有殘缺吧?? 但可能阿妹訓醒前都要一路陪係佢身邊,唔離開得 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 05:12 PM   #411
Carl@William
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
應該唔會,可能一隻眼,一隻手加一隻腳就完事
由手機版發出
可能係性徵
Carl@William 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 06:27 PM   #412
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
唔係講左修復系既代價會回到最低等級咩?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 07:32 PM   #413
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Carl@William 查看文章
可能係性徵
小岡/基路亞BL~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 12:21 AM   #414
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
我倒覺得小岡未必會和金打招呼~
甚至不上前見面, 小岡所期盼的不是這種偶遇吧~
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 03:25 PM   #415
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
我倒覺得小岡未必會和金打招呼~
甚至不上前見面, 小岡所期盼的不是這種偶遇吧~
我都覺得係,佢係想自己搵到,而唔係單單見面

舊 02-04-12, 03:47 PM   #416
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: fiendray 查看文章
引用:
作者: vov430 查看文章
想想小岡的性格
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
基仔應該唔會有殘缺吧?? 但可能阿妹訓醒前都要一路陪係佢身邊,唔離開得 ...
以下為亂估
亂估

唔知點解,我覺得代價可能係「小岡同基仔兩人今生以後都唔會再見面」…
在大家都把對方當成非常要好同重視的朋友來說,以後都唔可以再見面應該會比死更難受
以小岡的性格知道係基仔救左佢的話,即使追到天腳底佢都會去搵基仔
萬一真係見面就好可能會對小岡產生不好的後果(要求無效化?),咁基仔一切的努力就變左白做

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 04:06 PM   #417
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Irwin 查看文章
以下為亂估
亂估

唔知點解,我覺得代價可能係「小岡同基仔兩人今生以後都唔會再見面」…
在大家都把對方當成非常要好同重視的朋友來說,以後都唔可以再見面應該會比死更難受
以小岡的性格知道係基仔救左佢的話,即使追到天腳底佢都會去搵基仔
萬一真係見面就好可能會對小岡產生不好的後果(要求無效化?),咁基仔一切的努力就變左白做
你亂估o既劇情咁似曾相識ge?!?!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 05:35 PM   #418
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
我覺得可能係最簡單o既唔想小崗知基仔為o左佢做出o的咁危險o既事o者

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 05:58 PM   #419
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
翼嗎????定係????
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 10:51 PM   #420
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
其實....個個都以為里奧退選,副會長WIN硬時
富奸分分鐘又找到里奧做會長的理由

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-12, 11:48 AM   #421
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
唔係飛影裝外掛既條件咩?

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-12, 01:05 AM   #422
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
時雨+飛影

舊 02-07-12, 04:35 AM   #423
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: sena123 查看文章
其實....個個都以為里奧退選,副會長WIN硬時
富奸分分鐘又找到里奧做會長的理由
救基仔/

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 01:02 AM   #424
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
第9回13代会長総選挙
総ハンター数635名
1位 パリストン 458票(72.1%)
2位 レオリオ  157票
投票率96.8% 有効得票数616票

パリストン 皆さん13代会長のパリストンです!!早速ですが重大発表です!!
私パリストンは副会長にチードルさんを指名し!!この場で会長を辞する事といたします!!!

鼠即刻不做會長,之前失踪的人,5000個繭,牛的直感,全部未有結果

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 12:35 PM   #425
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
第9回13代会長総選挙
総ハンター数635名
1位 パリストン 458票(72.1%)
2位 レオリオ  157票
投票率96.8% 有効得票数616票

パリストン 皆さん13代会長のパリストンです!!早速ですが重大発表です!!
私パリストンは副会長にチードルさんを指名し!!この場で会長を辞する事といたします!!!

ゴン !?何でレオリオが謝るの!?
レオリオ いや~お前らが大変な時にスンマセン…
ゴン え?何?何?わかんないよ!!
レオリオ いやホントもうホントに

イルミ、アルカを抱っこしてるキルアの前に行く
まっすぐ前を見てるキルア

そしてもう一つの決着は…
終わり

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 07:34 PM

手機版 | APP版