Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-12, 05:11 PM   #1901
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: tung999 查看文章
真係唔明d game shop點入game
熱門game又唔入多d
冷門game又入一堆放係度等跳樓
佢地認為冷/熱門既game同我地掉轉的, 因為佢地只會望PS系邊D熱門就入
任記本身果d淨係識入一線mario果堆, 次一線以下果堆都唔點入什至唔入, 但呢d反而仲正

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 05:30 PM   #1902
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: tung999 查看文章
真係唔明d game shop點入game
熱門game又唔入多d
冷門game又入一堆放係度等跳樓
有時唔係佢地想入幾多就幾多....想入少啲就可以入少啲...
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 12:10 AM   #1903
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
主要係日本都唔夠貨 要禮拜二再派貨
係香港想訂都唔比訂 日本貨源消化率又成90幾%咁濟
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 05:00 PM   #1904
LemonCoke
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code3823 8824 1251
PSN  IDLemoncoke
XBox Live GamertagLemoncoke
引用:
作者: W!LL 查看文章
tenso已經幫到你, 可以直接寄去你屋企
一般寄隻game 黎, 大約幾多錢左右???
(參考....好吸引...)
LemonCoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 05:38 PM   #1905
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: LemonCoke 查看文章
一般寄隻game 黎, 大約幾多錢左右???
(參考....好吸引...)
http://www.tenso.com/cht/guide/fee/index.html

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 05:50 PM   #1906

註冊日期: Jul 2005
1490 YEN
由手機版發出
801 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 02:19 AM   #1907
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
各位美版機機主注意今日係「美版機1周年」
唔知今次會係邊個拜訪我地呢???

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:45 AM   #1908
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
之前講過, 而家D Game舖真係唔識入老任系主機既game
每間game舖家陣都肯定坐哂堆美日版既MGS3D响度,
浪粉已經帶頭減隻MGS3D日版 $389
琴日$359了
PSV 係咪公佈左有MGS2+3 remake?
咁呢隻應該都無人買
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:56 AM   #1909
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
都係果句, 我唔會用TENSO囉... 真係貴

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 10:00 AM   #1910
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
琴日$359了
咁呢隻應該都無人買
隻game公佈左好耐,但幾時出係一個
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 12:35 PM   #1911
Fox

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDandy_hk
引用:
作者: irismong 查看文章
都係果句, 我唔會用TENSO囉... 真係貴
有甚麼好堤提議可以介紹給我們嗎??
Fox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 12:51 PM   #1912
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Fox 查看文章
有甚麼好堤提議可以介紹給我們嗎??
單一隻jshopper平d, 不過平極都要1000yen左右
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 06:07 PM   #1913
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:
琴日$359了
咁呢隻應該都無人買
講真呢隻我覺得去到二佰五樓下都唔係問題,不過走唒啲日版後睇怕日本嗰邊唔值崩到二千円各老細都唔會再入貨了

另外良粉將隻 game 連 MGS 機袋set 放埋一齊並寫上特價359,仲以為兩樣加埋tim!
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:55 PM   #1914
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
琴日$359了
咁呢隻應該都無人買
事情係咁, 應該大約兩年前3ds公佈時, MGS3D已一齊公佈, 仲要條trailer係世紀大編案
到上年2011, cap記推出BH4 & CV, 芒亨P3 HD計劃
konami唔執輸, 又話cap記抄佢HD計劃, 所以立即HD左堆MGS出黎, 仲出得快過隻3D
個個玩哂隻HD, 到隻3D放新Trailer出黎, 簡直係貨不對辦, 不知所謂

引用:
作者: sugoteam 查看文章
講真呢隻我覺得去到二佰五樓下都唔係問題,不過走唒啲日版後睇怕日本嗰邊唔值崩到二千円各老細都唔會再入貨了

另外良粉將隻 game 連 MGS 機袋set 放埋一齊並寫上特價359,仲以為兩樣加埋tim!
隻野一百蚊都俾多佢

大乱闘X
舊 03-27-12, 11:38 PM   #1915
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
事情係咁, 應該大約兩年前3ds公佈時, MGS3D已一齊公佈, 仲要條trailer係世紀大編案
到上年2011, cap記推出BH4 & CV, 芒亨P3 HD計劃
konami唔執輸, 又話cap記抄佢HD計劃, 所以立即HD左堆MGS出黎, 仲出得快過隻3D
個個玩哂隻HD, 到隻3D放新Trailer出黎, 簡直係貨不對辦, 不知所謂

隻野一百蚊都俾多佢
咁慘一百都比多佢,仲諗住買

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 10:55 AM   #1916
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: sugoteam 查看文章

昨晚好景涼品消息
mgs3d $329
配件包 $209
睇黎呢隻有機會好似第一隻winning 咁99蚊就有
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 01:13 PM   #1917
亂1120

註冊日期: Nov 2008
請問新果隻深藍色有貨未?
亂1120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 04:11 PM   #1918
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 亂1120 查看文章
機?
上星期就見到有得賣啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 07:16 PM   #1919
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
188做緊$1450包牛包貼

大乱闘X
舊 03-28-12, 08:45 PM   #1920
亂1120

引用:
188做緊$1450包牛包貼
188好遠!?
小弟住新界...
不過今日行過信和同好景
一部都見唔到= =
反而差唔多間間既紅,黑機都寫做特價1299
舊 03-28-12, 10:31 PM   #1921
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
188好遠!?
小弟住新界...
不過今日行過信和同好景
一部都見唔到= =
反而差唔多間間既紅,黑機都寫做特價1299
咁有新色出舊色減下價都好正常嘛
話說今日收工行188見到有KH限定機,不過唔知亦冇問幾錢
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 10:54 PM   #1922
亂1120

引用:
作者: teealpha 查看文章
咁有新色出舊色減下價都好正常嘛
話說今日收工行188見到有KH限定機,不過唔知亦冇問幾錢
我都見到KH限定機
有D鋪有寫價,有D冇
見過有一間3499
我諗可能都係最平了
舊 03-28-12, 11:02 PM   #1923
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
下?咁信和咪貴囉?

頭先見日機1380 深藍1480
美機1350
包牛包貼
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:11 AM   #1924
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

188:

KH3D $460
限定機 $3380
搵苯三合一boxset $1580

大乱闘X
舊 03-29-12, 12:40 AM   #1925
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

桜井政博「新・パルテナの続編はありません。次に作るのはスマブラの新作」
http://twitpic.com/92d7i7

「週刊ファミ通 1217号」のパルテナARカード
http://twitpic.com/92d87i

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 03:24 AM

手機版 | APP版