Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-22-09, 03:42 PM   #26
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: Orage 查看文章
比我就唔會洗去...

始終佢係人生既一部份...係一個經驗...冇左會唔知點咁....
同意
有佢出現人生先會成長,唔應該逃避

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-09, 03:44 PM   #27
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
大家有看過電影「無痛失戀」嗎? =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 11:27 PM   #28
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: loser 查看文章
人非草木.

間唔時記起一 d 都唔出奇吧!?
對我黎講係應該完全忘記

引用:
作者: Suda 查看文章
同意
有佢出現人生先會成長,唔應該逃避
我相信我人生裡面少某左D人出現我都一樣會成長
可能同依家會有些少唔同 但其他人都會影響到我 或者我會遇到第D人

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 11:36 PM   #29
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
2006年有過咁既人....
俾某件事同有關往事纏擾近一年
最嚴重時連有關地方都唔想去....

e家總算放低哂
偶爾見到呢個人, hi/bye 啦

舊 01-24-09, 12:45 AM   #30
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004

由小四單戀到F.5
經過一大堆事、變左我朋友既女朋友
所以放棄左...........
上年年頭同我朋友分左手、心情有D複雜
雖然無打算再追
但心入面仲記得佢既野
生日、屋企電話.......etc

提款咭Password都係佢生日

以往佢生日都會經朋友既電話同佢講Happy Birthday
今年只係MSN Send左 生日快樂
收番一句佢 Thank You, 都有D開心
但實在無勇氣再找佢

由幼稚園到中學既好朋友、同佢家人都幾熟
到Form 3發現大家既價値觀愈來愈唔同.加上佢開始同D有背景既人一齊
開始同佢疏遠.畢業之後亦無乜聯絡

2年前聽朋友講佢入過册出番黎. 個心好唔舒服
實在唔明白一個人點解可以變到咁.......

上年佢生日Send左SMS俾佢
佢覆番電話俾我.講左半分鐘後佢竟然問我係邊個..............
佢話身邊佢既男性朋友都唔會記得佢生日
那一刻突然覺得佢好可悲

我一定唔會忘記佢
但我認識同記憶中既都只係Form 3前既佢

多謝大家聽我發UP風
人開始老,長氣.......

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 01:55 PM   #31
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
這個當然有吧...

講返起都過五年了...

我諗我永遠不會忘記他給我的一切..是他令我長大...是他要我明白甚麼是人世間最痛的苦~

此篇文章於 09-13-09 03:11 PM 被 ReyMysterioREY 編輯。
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 02:12 PM   #32
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
現在這一位~
大家知道是沒將來的~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:18 AM

手機版 | APP版