Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-15, 10:29 AM   #2051
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
其實反而唔想ADD太多人.....ADD完人後發覺用唔到隻70LV川澄....
永遠打難既關既時候就會用唔到呢D人

舊 08-17-15, 10:33 AM   #2052
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
也延煩的,ADD街外人友情幣不多,但用了分分鐘打很難的關時沒好幫手(又或者如你說的偏偏那時用不到那些人)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 10:36 AM   #2053
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
打能登先冇左70LV=.=...搞到要用50LV頂住先
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 10:41 AM   #2054
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
我打緊SABER棋同龍之牙, 有冇人知打邊關效率高D? 我打序章7AP 黑saber果關, 一粒龍牙都未見到, SABER棋有幾粒...
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 10:46 AM   #2055
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: z96282424 查看文章
我打緊SABER棋同龍之牙, 有冇人知打邊關效率高D? 我打序章7AP 黑saber果關, 一粒龍牙都未見到, SABER棋有幾粒...
師兄我都係打緊個關
然後亦係用你個隻黑SABER去打
打到人好沮喪..
係識跌既..
但真係好少跌

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
也延煩的,ADD街外人友情幣不多,但用了分分鐘打很難的關時沒好幫手(又或者如你說的偏偏那時用不到那些人)
聽講如果你有一關
非某個勁人CARRY不可 先可以贏到既
終極方法就係係咁用街外人 (10AP)個D
用到七七八八
你個勁人就會排序排番上黎比你用

但我無特別驗證既
唔知真唔真

但都夠慘啦咁樣

此篇文章於 08-17-15 10:50 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 10:56 AM   #2056
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
話說我新acc 唔夠carry
斬得冇舊acc咁順

打肥效率好差40氣得1金

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 11:02 AM   #2057
ouki
戸松控

引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
話說我新acc 唔夠carry
斬得冇舊acc咁順

打肥效率好差40氣得1金
40氣有1金咪好LO
舊 08-17-15, 11:12 AM   #2058
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
申請fd有十個滯留當爆,其他人不可以再申請

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 11:23 AM   #2059
ouki
戸松控

臨時メンテナンスのお知らせ(8/17 14:00実施)=.=......又MAIN啦
舊 08-17-15, 11:25 AM   #2060
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
臨時メンテナンスのお知らせ(8/17 14:00実施)=.=......又MAIN啦

有賠3石就算啦

下記の期間、「Fate/Grand Order」の臨時メンテナンスを実施いたします。
メンテナンス中は「Fate/Grand Order」をプレイすることができません。

■日時
2015年8月17日(月) 14:00~17:00(予定)
※臨時メンテナンスの開始時間、および終了予定時間は前後することがございます。

■対応内容
・データベースサーバのパフォーマンス向上

本メンテナンスのお詫びといたしまして、対象のお客様へ以下の対応をさせて頂きます。

【対象】
8/17(月) 13:59時点で「Fate/Grand Order」をプレイされているすべてのお客様。

【対応内容】
聖晶石3個

【付与予定日】
2015年8月18日(火)AM4:00より順次プレゼントボックスに配布いたします。

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 08-17-15 11:34 AM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 11:42 AM   #2061
鐵之侍

今次這麼好賠3石?

不過1時LUNCH TIME……打亂我的升級計劃了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-17-15, 11:51 AM   #2062
ouki
戸松控

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
有賠3石就算啦
開始覺得不如賠4星肥俾我
舊 08-17-15, 12:13 PM   #2063
gingq7

註冊日期: May 2008
其實我只用npc尼祿都爆了第2章
尼祿兩個補血又自buff攻防, 都好夠用
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:36 PM   #2064
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
開始覺得不如賠4星肥俾我
3石可以
1石打錢
2石打肥

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 12:56 PM   #2065
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
2章係打完太陽讚美之後先難打之嘛
原因就係堆龍:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:13 PM   #2066
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
2章係打完太陽讚美之後先難打之嘛
原因就係堆龍:o)
小次郎:出番かな?

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:19 PM   #2067
T.K.
很黃很暴力

隻野成長線咁誇
5分回一氣,任務所需ap除2都不為過
打場ap40就七個鐘唔駛開機,點吸引到無課長玩
沒有無課,剩得班重課可以捱幾耐

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-17-15, 01:26 PM   #2068
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
重課都難頂啦
40ap 一pack 石都未必有3 張金肥
高lv 拍 5張金好似升唔到一個lv
5星用一pack 石都唔知升唔升得爆
仲未計打料突果d 石

此篇文章於 08-17-15 01:29 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:30 PM   #2069
T.K.
很黃很暴力

我打40ap主人訓練都出三張金肥
1pack石打肥任都無3張的話
請del app

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 01:37 PM   #2070
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
我打40ap主人訓練都出三張金肥
1pack石打肥任都無3張的話
請del app
對唔住
真係無
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:38 PM   #2071
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 小嘉 查看文章
對唔住
真係無
大師果然打咩GAME都米田共過人

此篇文章於 08-17-15 01:44 PM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 01:42 PM   #2072
鐵之侍

想5分鐘回氣最少等出多數章(吧)

舊 08-17-15, 02:13 PM   #2073
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
佢過運營我只覺得時光倒流3年前……

舊 08-17-15, 02:15 PM   #2074
ouki
戸松控

引用:
作者: 尼路 查看文章
佢過運營我只覺得時光倒流3年前……
有禁多咩=.=
舊 08-17-15, 02:19 PM   #2075
T.K.
很黃很暴力

你有課?睇你能登lv唔似

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版