Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-14, 11:09 PM   #251
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
潮流興黑肉WW
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-14, 12:19 AM   #252
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
黑肉同炭明顯係兩樣野
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-14, 09:06 PM   #253
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
官.網.更.新
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/4G/
G級クエスト更新!モンスター情報を更新!

水蛇龍

虎鮫

荒鬼蛙

白遠狐

斧甲虫

砲甲虫

骸蜘蛛
==================
喂,豪山蛇王亞種呢?

此篇文章於 08-28-14 09:10 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 07:52 AM   #254
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
豪山唔係已經亞種嚟咩?

砲甲好型,張圖
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 11:13 AM   #255
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
之前放左隻4, 尋日行過188 見到只係 $150 (初版)
買左番去再來過
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 04:22 PM   #256
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
之前放左隻4, 尋日行過188 見到只係 $150 (初版)
買左番去再來過
信和140咋

我都斬掉重練中,依家hr5
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 09:13 PM   #257
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
EX乞食裝不過不失,last一個DL任都出埋,可以慢慢等4G
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 09:56 PM   #258
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
EX乞食裝不過不失,last一個DL任都出埋,可以慢慢等4G
見到負火負到咁真心唔想整
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 12:09 PM   #259
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
new 3DS for MH!
好彩唔係得LL!LL真係化到唔想要了...

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 01:33 PM   #260
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
可能MH4G出雙線, 有new 3DS version!

當然capcom無咁好死!
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 01:36 PM   #261
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
睇返eshop條片
用菇轉角度果段片係咪咁清呀

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 12:15 AM   #262
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
為左3G 買3DSLL, 最近賣左部機, 唔出標清/高清都唔玩MH
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 02:54 AM   #263
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: now_loading 查看文章
為左3G 買3DSLL, 最近賣左部機, 唔出標清/高清都唔玩MH
明明已經標清左
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 09:53 AM   #264
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
MHF 就咪攪..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 11:10 AM   #265
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

唔係有隻3G HD咩, full hd 1080p

大乱闘X
舊 09-01-14, 11:30 AM   #266
Navism
Crazy Gamer

引用:
作者: W!LL 查看文章
唔係有隻3G HD咩, full hd 1080p
大家要跳船去其他機既MHP4
舊 09-01-14, 03:56 PM   #267
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
畫質最靚係wii u 定PC mhf????
Wii u 好似係1080p 30fps
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 04:08 PM   #268
Navism
Crazy Gamer

引用:
作者: bearkat 查看文章
由手機版發出
Mhf 係半高清ps2 ,但話會大改,不過無謂玩
舊 09-01-14, 04:15 PM   #269
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
MHF其實後期好似好多M既要素都用錢解決到
不過我覺得玩慣左手提版果D低能都打得嬴既難易度+可以唔理效率打隻火龍打半個鐘都覺OK、特別係近三集既玩家 好難接受到MHF果種真係要四個人齊裝+合作先打得掂同講求效率既生態

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 04:30 PM   #270
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: bearkat 查看文章
由手機版發出
3g hd記憶好似話平均37fps

大乱闘X
舊 09-01-14, 04:47 PM   #271
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: Navism 查看文章
可能MH4G出雙線, 有new 3DS version!

當然capcom無咁好死!
開晒訂下個月出唔會咁搞啦
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 05:37 PM   #272
Navism
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
MHF其實後期好似好多M既要素都用錢解決到
不過我覺得玩慣左手提版果D低能都打得嬴既難易度+可以唔理效率打隻火龍打半個鐘都覺OK、特別係近三集既玩家 好難接受到MHF果種真係要四個人齊裝+合作先打得掂同講求效率既生態
隻game已經變質, 而且睇到無人材做game,
每個月全機種得幾萬人, 點會有心.

引用:
作者: J.kidd 查看文章
開晒訂下個月出唔會咁搞啦
睇下capcom幾時知, 偷偷做就大家好彩.
正路係需要做.
舊 09-01-14, 05:47 PM   #273
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Navism 查看文章
隻game已經變質, 而且睇到無人材做game,
每個月全機種得幾萬人, 點會有心.

睇下capcom幾時知, 偷偷做就大家好彩.
正路係需要做.
但問題咪就係 我睇落覺得MHFGG睇落都已經好玩過MH4G :o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 08:20 PM   #274
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
但問題咪就係 我睇落覺得MHFGG睇落都已經好玩過MH4G :o)
好玩係好玩,但個坑太深,打機打到返工甚至勁過返工
真係可一不可再。。。。。。

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 08:58 PM   #275
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: fcvictor 查看文章
好玩係好玩,但個坑太深,打機打到返工甚至勁過返工
真係可一不可再。。。。。。
其實MHF / PSO2 / FF14 依類團game 真係好睇全團人既共識

只要班課金超人, 爆肝猛者唔介意幫人升LV, 而班低LV 又唔係hea 到擺明玩寄生

就算唔係重度player 都可以玩得好開心的.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 07:15 PM

手機版 | APP版