Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-11-17, 09:23 AM   #576
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
tvb鮑起靜+黄子恆個母親節宣傳片拍得好好喎

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-17, 08:43 PM   #577
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
低bb家陣先捨得將揼入倉底11年嘅過氣爛gag show囍趣台放上big big channel當解禁,就同落咗個仔十一年之後,喺個墳度挖返d散骨出嚟曝屍俾人睇話個仔出咗世好得意,呢d陰毒夾黐筋嘅廢話冇分別
成件事其實好簡單......
當年係因為節目玩大左kuso埋大師等成班高層所以先至被被封印......
而家果班一係退哂休一係就好似大師咁俾班大監害到幾乎入冊......
咁都唔罷手...仲要掘番呢套野出黎侮辱下佢......

不過本童子都係等睇無記捉蟲.....
當年玩斷背山個個都會笑到噴飯......
而家喇喎...過幾日應該會成堆LGBT仆住去廣管局投訴......

本童子反而唔明的係......
而家冇娘炳冇暴龍哥冇埋万刀甲連亞飯都已經嫁左人生埋仔之時佢竟然夠薑reboot美女廚房......

同埋...歐錦棠唔係同無記反左枱架咩?......
點解會走番去幫人鞭外星人條屍架......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 10-03-17 09:02 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-22, 01:58 PM   #578
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
有無朋友看鐵拳英雄?
都頗好睇的
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-22, 03:08 PM   #579
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
有無朋友看鐵拳英雄?
都頗好睇的
早兩年響度講ViuTV果時...呢版有大神作過以下回答...借用一下......

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
咳,咩情況大家有眼見 -- 無計~(攤手)而家洋貨氾濫,呢度大部份都唔係無 CCTVB 睇會死,港貨如果無話題性,比起洋貨又咁有無吸引力;第二啲人唔敢講,本人嚟咗呢個殖民星咁耐,都無開過中文電視節目睇。
利申: 近期追IT狗中......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-22, 09:37 PM   #580
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
港劇都係貼地題材易跑出 香港D製作人好似唔多知個市場要咩
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:50 PM