Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-16, 07:40 PM   #876
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
二番煎じ唔執好d怕冇人買?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 09:45 AM   #877
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 神龍 查看文章
唔睇字以為係mg
我都幾乎睇錯
個氣勢完全係MG格

舊 03-16-16, 02:47 PM   #878
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
點解又出過? 同之前有冇分別?

舊 03-16-16, 09:12 PM   #879
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
點解又出過? 同之前有冇分別?
成型色唔同, 因為動畫化

舊 03-18-16, 10:31 PM   #880
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
個封繪好吸引~ 但唔會買~~!
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 10:21 PM   #881
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 09:07 PM   #882
T.K.
很黃很暴力

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-24-16 11:14 PM 被 T.K. 編輯。
舊 03-25-16, 03:48 PM   #883
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

龍爺提供
可動性九流

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 04:04 PM   #884
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
好彩

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 11:57 PM   #885
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum

骨架共用關係, 某幾件件唔太實, 而且裝晒所有甲後成隻野個可動差唔多歸零
總括嚟講就係一隻噴好晒油, 砌好內膽嘅metal fix

剔除自己砌嘅風險, 差唔多價錢我會買佢唔買fix

舊 03-26-16, 12:04 AM   #886
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
龍yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51975367.html
上甲係削左可動,但同張相爭咁遠既

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 12:07 AM   #887
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
証明龍爺唔識扭(ry
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 12:12 AM   #888
T.K.
很黃很暴力

ms可發揮的能力,大部分取決在操縱者身上

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 03-26-16 12:14 AM 被 T.K. 編輯。
舊 03-26-16, 12:22 AM   #889
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
龍yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51975367.html
上甲係削左可動,但同張相爭咁遠既
你望下佢隻腳係扭橫左先抬
就咁抬佢都無抬得到超過我個張個高度幾多

舊 03-26-16, 12:30 AM   #890
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 神龍 查看文章
你望下佢隻腳係扭橫左先抬
就咁抬佢都無抬得到超過我個張個高度幾多
一隻要自己砌既mb係咁上下
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 12:31 AM   #891
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
呢個價錢可以入平MB?
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 12:37 AM   #892
神龍
↘大家比d掌聲

拎隻紅骨拍埋去, 可能會有人話呢隻先係今個月嘅mb

舊 03-26-16, 01:41 AM   #893
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
今個月嘅mb係書包
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 02:23 AM   #894
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
呢個價錢可以入平MB?
曾經FREEDOM個價係平過佢...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 10:28 PM   #895
T.K.
很黃很暴力

$1080既價錢,曾經可以買exia、repair、金天、烈焰、自由既

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-27-16, 11:36 PM   #896
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
剛剛都砌左隻hi res,可動真係好差...
腰呢個關節實到我唔敢扭,已見到幾個斷腰報告...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 12:17 AM   #897
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
剛剛都砌左隻hi res,可動真係好差...
腰呢個關節實到我唔敢扭,已見到幾個斷腰報告...

其實有玩過著甲嘅嘢,就知著完就一定無乜得郁,所以我早就唔睇好呢隻嘢!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 02:26 AM   #898
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: mikemike 查看文章
其實有玩過著甲嘅嘢,就知著完就一定無乜得郁,所以我早就唔睇好呢隻嘢!
其實d甲無太影響本身個低可動
骨格上d油壓撐設計限死左先係主因
好彩隻野本身塗裝幾豪華,齋企都接受到

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 03:34 PM   #899
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
上色感覺好過紅A........齋睇樓上位師兄D相
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 03:46 PM   #900
T.K.
很黃很暴力

FIX METAL可動唔差,只要唔需要變形、爆甲的話

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 03:19 PM

手機版 | APP版