Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-11, 11:40 PM   #151
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
問題係仁面前出現左一"拳"時レオリオ隻手係冇消失左的...咁那一"拳"係邊度生出來的..?

動畫好正,那個猛虎落地勢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 11:52 PM   #152
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
次元刀!!!!

舊 11-21-11, 04:59 AM   #153
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
今集動畫當巴仲正過漫畫版同舊版動畫
出晒霸氣認輸

舊 11-21-11, 05:23 AM   #154
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
唔係差唔多咩??
都係打一拳然後係對手前出現 ~

BTW 個人覺得特登畫到仁係中拳前係望住黎中招,而唔係突然來不及反應中招咁 ...
レオリオ隻手唔會消失,而且係慢一拍先突然出現,應該係有d橋妙

仁始終係五大強,點都要係細微位顯示下差距
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 05:41 PM   #155
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
上傳的圖像
檔案類型: jpg uproda398876.jpg (98.1 KB, 45 次查看)
檔案類型: jpg uproda398875.jpg (93.6 KB, 27 次查看)
檔案類型: jpg uproda398877.jpg (99.9 KB, 28 次查看)
檔案類型: jpg uproda398860.jpg (89.6 KB, 29 次查看)
檔案類型: jpg uproda398859.jpg (94.7 KB, 29 次查看)

舊 11-22-11, 05:43 PM   #156
money
◆.西野司命.◆

仲有一張
上傳的圖像
檔案類型: jpg uproda398861.jpg (81.6 KB, 32 次查看)

舊 11-22-11, 07:24 PM   #157
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
終於有其他參選人資料

希索加 旁的是大哥?變化真大

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 07:27 PM   #158
money
◆.西野司命.◆

冨樫:「被災地復興のためにも出来る限り長く頑張ります」

有排都唔驚會再休載

此篇文章於 11-22-11 07:31 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 07:33 PM   #159
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
信佢一成....

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 07:34 PM   #160
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: money 查看文章
冨樫:「被災地復興のためにも出来る限り長く頑張ります」

有排都唔驚會再休載

剛開始連載時的圖還是最新今期?
快連載夠20期了,再休也不奇

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 07:35 PM   #161
是但啦
Senior Gamer

引用:
作者: sena123 查看文章
終於有其他參選人資料

希索加 旁的是大哥?變化真大
的確係伊路米,因為希索加想要郁基路亞,所以佢先咁大反應,有小小似獵人考試之後伊路米想要郁小岡嗰陣,希索加一樣有反應。
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 07:48 PM   #162
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: sena123 查看文章
剛開始連載時的圖還是最新今期?
快連載夠20期了,再休也不奇
剛開始連載時的圖
而家冨樫變得好有heart
團火仲未熄

舊 11-22-11, 08:05 PM   #163
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
一個唔交草稿唔脫稿的富奸令人有點唔慣

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 08:14 PM   #164
是但啦
Senior Gamer

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
一個唔交草稿唔脫稿的富奸令人有點唔慣

呢張都算草稿啦……
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 09:20 PM   #165
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
已經執左架la
之前個d真係第一手畫完出黎
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 09:25 PM   #166
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
以前邊有加網點架,單行先有既野依家睇連載已經有,開心都黎唔切喇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:52 AM   #167
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
富樫最近既表現真係令人好感動,富奸不再
日本頑張

畢索加好正
成日收集郵票

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:55 AM   #168
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: money 查看文章
剛開始連載時的圖
而家冨樫變得好有heart
團火仲未熄
唔知係咪爭落好多麻雀數?
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 01:17 PM   #169
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
今集基仔好型...

舊 11-23-11, 01:53 PM   #170
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
唔知係咪爭落好多麻雀數?
係唔係前半年無game玩,悶過頭所以畫左好多存貨

舊 11-23-11, 02:01 PM   #171
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
係唔係富奸太悶所以好得閒畫
定係佢個細路開始番學(唔知佢個細路幾歲)
唔駛日日睇住個細路所以好得閒

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 02:51 PM   #172
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
身為一個漫畫家畫好自己作品唔係應分的嗎?

不過我仲係預期佢起好個高潮位就休
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 02:57 PM   #173
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
今集佢係hea畫定係style o黎...
呀大哥無啦啦變樣...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 03:01 PM   #174
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
最尾果兩版....畢索加同伊路米都變晒圓形...
另類草稿黎架!?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 03:38 PM   #175
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
今話我like畢索加嗰句, 好變態feel...haha

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 10:11 PM

手機版 | APP版