Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-08-16, 06:37 PM   #2126
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: martinnitram 查看文章
呢 set 應該幾好賣, 會唔會搭隻殖民星落去...
隻 OO 係唔係之前 (Next 14?) 出過?
佢如果以後取消秘密位,用鐵球base位代替,一定可以系列提早收皮
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-16, 12:06 PM   #2127
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
W既TV EW 前 後期其他4子
OO既s1 s2 劇場版其他3子(4機)
呢度有排出啦 係要係咁炒冷飯
仲有G gun撲克同盟, seed餘下3子, 大把主角方嘅同伴都仲有排出, 都唔計多不勝數嘅敵角喇, 究竟長賣長有好, 定次次都出十零二十代就推倒重來? 好難理解笨大D思維

引用:
作者: J+1 查看文章
好耐冇8號過...

由手機版發出
竟然到8號仲有..........早知就無乞衣啦

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
佢如果以後取消秘密位,用鐵球base位代替,一定可以系列提早收皮
如果係一年戰爭d 飛機坦克MA我其實無所謂, 但真係唔好下下都鐵球...(不過08果隻K型鐵球我想佢出埋先...)

相薄

此篇文章於 04-09-16 12:20 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-16, 01:52 PM   #2128
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔要移動棺材....咁出哈囉啦.....仲可以好似以前套盒旦玩上色,仲可以集集一隻

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-16, 03:33 PM   #2129
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
真係慘過 $30 抽中 raiser...

舊 04-09-16, 03:33 PM   #2130
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
好耐冇8號過...

由手機版發出
Converge Ex08 未出前以為好大盒, 估唔到實貨係咁扁...

舊 04-09-16, 03:35 PM   #2131
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
其實都係o岩o岩出, 8 折o左個價同街價就差唔多

舊 04-09-16, 03:36 PM   #2132
地獄黑仔王

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
唔要移動棺材....咁出哈囉啦.....仲可以好似以前套盒旦玩上色,仲可以集集一隻
個隻盒蛋真係長出長有, 一模 N 用的最佳例子

舊 04-09-16, 04:23 PM   #2133
日向小RAYRAY

引用:
仲有G gun撲克同盟, seed餘下3子, 大把主角方嘅同伴都仲有排出, 都唔計多不勝數嘅敵角喇, 究竟長賣長有好, 定次次都出十零二十代就推倒重來? 好難理解笨大D思維

如果係一年戰爭d 飛機坦克MA我其實無所謂, 但真係唔好下下都鐵球...(不過08果隻K型鐵球我想佢出埋先...)
crossbone隻133式鐵球
舊 04-09-16, 06:26 PM   #2134
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
個隻盒蛋真係長出長有, 一模 N 用的最佳例子
問題當年出美式桌球no波出到7定8號波斷左尾
另外港版東南西北仲keep住

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-11-16, 09:58 PM   #2135
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

下半場完成.....

http://blog.livedoor.jp/tamashii_robot/2461277201616

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-11-16, 10:04 PM   #2136
小嘉
The One

騎士系列
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 10:03 AM   #2137
地獄黑仔王

Seed 補完計劃開始?
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/converge/core04/

舊 04-12-16, 10:45 AM   #2138
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
Seed 補完計劃 X
Seed 搶錢計劃 ◎
Seed 環保計劃 O

舊 04-12-16, 10:51 AM   #2139
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
新分頁?

http://p-bandai.jp/chara/c0352/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 10:56 AM   #2140
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
港魂開唔開想要隻P西

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 04:27 PM   #2141
地獄黑仔王

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
Seed 補完計劃 X
Seed 搶錢計劃 ◎
Seed 環保計劃 O

賣完一輪後, 唔知會唔會係 p-bandai 開賣齋武器 set

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
港魂開唔開想要隻P西
睇 bandai 香港 facebook 叫密切留意咁

舊 04-12-16, 04:44 PM   #2142
日向小RAYRAY

好心DASH就學下人,明明同公司出,出既野可以差咁多
舊 04-12-16, 09:31 PM   #2143
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
賣完一輪後, 唔知會唔會係 p-bandai 開賣齋武器 set

睇 bandai 香港 facebook 叫密切留意咁
孤記已開,各2舊有找...
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 01:19 PM   #2144
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有新圖
Puzzle嗰幾隻主角卡都係白卡
http://p-bandai.jp/item/item-1000103344/
由手機版發出

此篇文章於 04-15-16 01:21 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 11:29 PM   #2145
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
SD GUNDAM WARRIOR DASH PREMIUM 03
價格: HK$ 230.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100004226
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 12:46 PM   #2146
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
SD GUNDAM WARRIOR DASH PREMIUM 03
價格: HK$ 230.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100004226
今日諗住出mk訂架喇
好彩睇一睇先

相薄
舊 04-16-16, 01:03 PM   #2147
日向小RAYRAY

引用:
今日諗住出mk訂架喇
好彩睇一睇先
日本果邊睇資料,未賣先仆直,好多人話太冷門只合小數人口味,最大問題係價錢
P02 6隻都只係唔記得3600 定4200YEN,今次太獅子開大口

此篇文章於 04-16-16 01:07 PM 被 日向小RAYRAY 編輯。
舊 04-16-16, 01:31 PM   #2148
大覺屋師真
The One

引用:
日本果邊睇資料,未賣先仆直,好多人話太冷門只合小數人口味,最大問題係價錢
P02 6隻都只係唔記得3600 定4200YEN,今次太獅子開大口
笨大玩左咁多年, 都係錯意玩死自己D產品架啦, 見怪不怪
整多隻武者頑軚無都好啦
係我依D傻仔死忠先會落搭

相薄
舊 04-16-16, 02:58 PM   #2149
日向小RAYRAY

引用:
笨大玩左咁多年, 都係錯意玩死自己D產品架啦, 見怪不怪
整多隻武者頑軚無都好啦
係我依D傻仔死忠先會落搭
我希望p04出s gundam or f91,咪再出sd
舊 04-16-16, 10:58 PM   #2150
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
拎P02果陣順手訂埋日版⋯
其實P03真係好小數向⋯

不過正正因為小數向都出⋯點都要支持下
P02未開黎睇,不過始終叉骨同nu本身有模⋯會平過三隻開新模嘅唔奇

而且笨大都知p03小數向,未必收得返條數

其實P系最想佢出冷門機⋯SD啦,or量產機或者大型MA
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 07:36 AM

手機版 | APP版