Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-18, 10:56 AM   #1351
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
50 同55 D升階料都CLS...下下都20件 一日都唔知打唔打到10件 sosad

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 11:04 AM   #1352
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
50 同55 D升階料都CLS...下下都20件 一日都唔知打唔打到10件 sosad
係 所以主力升左DPS同坦先 補慢慢啦 同埋補梗體去刷

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 11:14 AM   #1353
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
岩岩特登打左次45火龍,千騎都過到2萬,普攻萬幾,4turn殺晒卒,12turn完場,冇出粉毛出左克麗絲解debuff

都唔係易,如果冇里昂其實應該打唔到

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 11:19 AM   #1354
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我主力5件lv55 d料爆左幾日5體都未刷完
之後開泳裝活動又阻住進度\
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 12:57 PM   #1355
鳳熾魂
紅蓮の焔神

活動又要狂爆體打
真係唔再抽男人池 刷絆算

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-12-18, 01:21 PM   #1356
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩特登打左次45火龍,千騎都過到2萬,普攻萬幾,4turn殺晒卒,12turn完場,冇出粉毛出左克麗絲解debuff

都唔係易,如果冇里昂其實應該打唔到

Re try左5次 終於都搞掂
我要拖上面堆卒拖到佢個護衛完左先打得
因為安娜唔夠力一下秒隻骨

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 01:22 PM   #1357
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
活動又要狂爆體打
真係唔再抽男人池 刷絆算
我儲左30舊包 希望夠用

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-12-18, 01:27 PM   #1358
ShinDou

女王冰錐破護衛,或者里昂企紅線外下turn直衝隻骨之後拉番後搵護衛都得

舊 11-12-18, 05:03 PM   #1359
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實上到35開始已經日日淨係掃料都掃100石走 上到45開始100~300石爆晒佢先夠
好彩打埋打埋D Qeust有石派收支平均到

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-12-18, 05:07 PM   #1360
ShinDou

我48前除左頭兩日之外都係每日5體,48開始冇乜石唔爆咁多,留1千傍身,等拉娜pool

舊 11-12-18, 06:02 PM   #1361
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
你上到去就了解 之前D料好易解決

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 06:13 PM   #1362
ShinDou

我見到呀里昂55料,頭兩個22個,後面2個20個,全部得2版精英,即係最多刷6乘4=24次,仲要未必出2粒,如果得1粒又慢好多仲要咁多個人有d仲食左藍石轉,應該淨係刷料都冇乜體淨

舊 11-12-18, 06:59 PM   #1363
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

我重有117個包~8170石~係咪好過份呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 07:03 PM   #1364
ShinDou

我FD百幾張飛,萬幾石,佢淨係1開波十抽艾爾文之後幾十抽奶騎,之後冇再抽過野,平時佢又冇時間打多數淨係爆1體,包我諗佢都係冇食過 XD
舊 11-12-18, 07:04 PM   #1365
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
我FD百幾張飛,萬幾石,佢淨係1開波十抽艾爾文之後幾十抽奶騎,之後冇再抽過野,平時佢又冇時間打多數淨係爆1體,包我諗佢都係冇食過 XD
我都係無乜時間玩~依隻game好花時間~

舊 11-12-18, 07:08 PM   #1366
ShinDou

而家真係1隻手遊都夠晒,我咁耐都未試過淨係打1隻手遊,之前打親都3,4隻1齊打,會清得晒幾隻D活動拎得晒D野,而家1隻都搞唔掂 XD
舊 11-12-18, 07:09 PM   #1367
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
而家真係1隻手遊都夠晒,我咁耐都未試過淨係打1隻手遊,之前打親都3,4隻1齊打,會清得晒幾隻D活動拎得晒D野,而家1隻都搞唔掂 XD
因為依隻堅做得好好~

舊 11-12-18, 07:11 PM   #1368
ShinDou

所以雖然佢係大陸整但都照打囉 XD
舊 11-12-18, 07:31 PM   #1369
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
所以雖然佢係大陸整但都照打囉 XD
隻GAME其實足足整左2年
封測左好多次,算係比較有心做
不過隻GAME屬早期,之後會點真係難講
國內課金排名係頭幾名,算係做得唔錯
仲有空間改善
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 07:34 PM   #1370
ShinDou

我之前都覺得奇怪佢可以封測左成年,1年開幾次,每次仲要開得一兩星期 @@ 我之前淨係封測過1日 XD
舊 11-12-18, 07:54 PM   #1371
okabe

引用:
我之前都覺得奇怪佢可以封測左成年,1年開幾次,每次仲要開得一兩星期 @@ 我之前淨係封測過1日 XD
佢係2017年頭有消息傳出
之後暑假有正式公佈,期後出過2-3次封測同公測
之後先正式運營,你測試果次已經改左唔少野
有好多BUGS都修改左
舊 11-12-18, 09:11 PM   #1372
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
請問每日買石可以買幾多轉?
第一次40石、第二次60石、之後幾次係?

同埋尋日登入電腦版見到課金晶石多好多個pack
手機最高3000台幣、電腦版有5000、10000台幣一pack
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-18, 09:18 PM   #1373
ShinDou

買石爆體每日最多5次,40,60,100,150,200

之前巴哈見人講過電腦版課金貴過手機版,唔知係咪因為易抽D,證實唔到 XD

此篇文章於 11-12-18 09:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-12-18, 09:24 PM   #1374
鳳熾魂
紅蓮の焔神

大家真勁 留咁多石同券 我一早玩哂慢慢退番2%

舊 11-12-18, 09:26 PM   #1375
okabe

我剩係知電腦版個防毒當係木馬程式XD
課多D易中D不是常識嗎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:41 AM

手機版 | APP版