Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-11, 05:25 PM   #76
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ty1106 查看文章
博客來連運費 NT$1113 (單項)
今日VISA匯率折合 HK$307.08 (含1.95%手續費)

如果唔係限量0既 佢都有多少賺
博客來

本商品無贈送海報,敬請見諒。

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 07:19 PM   #77
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
博客來

本商品無贈送海報,敬請見諒。
http://www.howashop.com/product_info...fj67sllht6s8s5
可以考慮呢個 300蚊港紙另加運費 包海報

*全力清倉中*
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 07:37 PM   #78
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: ty1106 查看文章
http://www.howashop.com/product_info...fj67sllht6s8s5
可以考慮呢個 300蚊港紙另加運費 包海報
300包運費的話的確好價
原來HKD 1250就免運費, 咁的確唔錯

舊 03-09-11, 10:59 AM   #79
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
台版剛才已收到
膠卷中丫茶 不過連中文字幕.......
「既然如此 那我們就不是同一人」

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 11:42 AM   #80
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
台版剛才已收到
膠卷中丫茶 不過連中文字幕.......
「既然如此 那我們就不是同一人」
唔係中呢張咪得囉

不過竟然連埋字幕....有冇搞錯

舊 03-09-11, 12:52 PM   #81
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
唔係中呢張咪得囉

不過竟然連埋字幕....有冇搞錯
台版係咁架啦

涼宮果隻都係有字架

此篇文章於 03-09-11 09:00 PM 被 怪盜小G 編輯。
舊 03-21-11, 04:58 AM   #82
knight
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
冇人題?
港版BD同DVD出左
BD百二有找, DVD七十幾
knight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 09:24 AM   #83
One Cup
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: knight 查看文章
冇人題?
港版BD同DVD出左
D字幕得唔得先? 去德福睇個時唔係好掂~~
而且D字幕好似VCD咁, 勁"狗牙"...
One Cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 09:45 AM   #84
怪盜小G
しゃろとも

港版d翻譯不嬲得啖笑架啦

舊 03-21-11, 11:17 AM   #85
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: knight 查看文章
冇人題?
港版BD同DVD出左
港版的「重點」唔係粵語配音咩

舊 03-21-11, 04:48 PM   #86
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
上星期六入咗, BD-$16X~

舊 03-21-11, 10:59 PM   #87
leotam3

註冊日期: Oct 2003
今日放工行過路邊租vcd店, 播緊fate
老闆, 好似有d場面唔出得街wor?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 11:56 PM   #88
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
有邊忽唔出得街
你答我

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 11:59 PM   #89
怪盜小G
しゃろとも

依莉亞掛

舊 03-22-11, 11:53 AM   #90
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: leotam3 查看文章
當年信和播4仔都係咁啦

舊 03-22-11, 11:54 AM   #91
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: leotam3 查看文章
老闆:大丈夫,萌大奶

舊 03-22-11, 07:56 PM   #92
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
有邊忽唔出得街
你答我
老馬王用手扯個心出來果幕,
俾c9見到一定又投訴

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
Fate stay night randy 日本動漫畫討論版 1 01-15-07 01:25 AM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM
Fate/stay night - 3話~開幕 候鳥 日本動漫畫討論版 1008 01-23-06 05:21 PM

現在的時間是 03:05 AM

手機版 | APP版