Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
飲食版>非老麥漢堡包店討論
JEREMY 07:45 PM 03-24-09
作者: kin~kin:
我無特別留意...

我差唔多日日經果頭, 開左我再出post通知你啦
感謝你

咁去住時新食先
PiroPiro 01:09 AM 03-25-09
今日經過銅鑼灣 ...見到Burger King 係許留山鈄對面封左板 O_O
銅鑼灣就來都有Burger King 唔洗行去集成 lu~
irismong 07:39 PM 03-25-09
作者: PiroPiro:
今日經過銅鑼灣 ...見到Burger King 係許留山鈄對面封左板 O_O
銅鑼灣就來都有Burger King 唔洗行去集成 lu~
許留山鈄對面?
邊一間許留山?
cwb有好幾間喎
Eternal Wind 10:45 PM 03-25-09
作者: POKA:
黃大仙我諗佢開錯地方
黃大仙中心裝修完d平價餐廳執哂,得番堆貴價連鎖店,真係睇佢幾時執
POKA 11:11 PM 03-25-09
作者: Eternal Wind:
黃大仙中心裝修完d平價餐廳執哂,得番堆貴價連鎖店,真係睇佢幾時執
bk咁樣亂開分店 真係擔心佢遲早又要執包伏
Gnosis 12:44 AM 03-26-09
以前bk係香港撤退係因為老麥橫行
而家老麥頹成咁, 我覺得都仲有得做
Frozen Ray 10:41 AM 03-26-09
作者: irismong:
許留山鈄對面?
邊一間許留山?
cwb有好幾間喎
應該係波斯富街近駱克道果間
亞斯古利夫 01:58 PM 03-26-09
作者: Eternal Wind:
今日經過都唔係好多人,不過有堆係門口睇價錢
我不是睇價錢,我看黃大仙新店有沒有靚女姐姐

作者: Hallucino:
以前bk係香港撤退係因為老麥橫行
而家老麥頹成咁, 我覺得都仲有得做
bk撤退我覺得有一部份是價錢問題
現在老麥陰D陰D咁加價,價錢同BK差不遠加上BK座位比老麥舒服,我一定選去BK
Seppie 02:48 PM 03-26-09
作者: 亞斯古利夫:

現在老麥陰D陰D咁加價,價錢同BK差不遠加上BK座位比老麥舒服,我一定選去BK
x2
我都覺得係咁
e家老麥都咁既價位, 我不如俾多幾蚊食bk!
Irwin 04:51 PM 03-26-09
作者: 亞斯古利夫:

作者: Seppie:
x2
我都覺得係咁
e家老麥都咁既價位, 我不如俾多幾蚊食bk!
如果我屋企附近有BK,我都會選去BK
最少BK有雙層蘑菇芝士漢堡提供…
Seppie 05:15 PM 03-26-09
作者: Irwin:
同好!!!!!!
/ \
加瑪 08:31 PM 03-26-09
作者: Irwin:
我都好ga~~~
不過le個包我雙層食唔哂...
但單層就ok
明明其他包都可以食double的說
ゆり 08:54 PM 03-26-09
有冇人食過圓方個間?
加瑪 09:00 PM 03-26-09
作者: ~freedom~:
有冇人食過方個間?
我連圓方都仲未去過耶~~~
有BK都唔知~~haha
ゆり 09:05 PM 03-26-09
作者: 加洛瑪.神:
我連圓方都仲未去過耶~~~
有BK都唔知~~haha
咁都比你捉到錯字...

圓方前面有一間食burger 想試下
50幾蚊一個包+薯條+可樂

之前拎過人地既包少少來食 都ok好食

不過想再試真d
Metatron 09:12 PM 03-26-09
作者: Seppie:
同好!!!!!!
/ \
之前有雞條送仲好/\

以前M記$20都唔洗,BK同Wendys大過$30就死梗
其實家下如果Wendys番黎都應該做到
哈迪斯可以番黎就好...
ゆり 09:16 PM 03-26-09
作者: Metatron:
之前有雞條送仲好/\

哈迪斯可以番就好+1

飯又好食 包又好食
加瑪 09:28 PM 03-26-09
之前有雞條送仲好/\

wendys我從來未試過...
當年兩老無帶過我食...

作者: ~freedom~:
哈迪斯可以番就好+1

飯又好食 包又好食
我都想有返呀...
牛仔肉呀...
JEREMY 06:59 PM 03-27-09
請問~
有冇人知burgerking 既員工幾錢人工..?
KUTAR# 09:05 PM 03-27-09
作者: 加洛瑪.神:
wendys我從來未試過...
當年兩老無帶過我食...

我都想有返呀...
牛仔肉呀...
哈仔丫

三藩市芝堡
黑椒粒粒雞
炸薯圈
熱狗炸雞下午茶
珍寶雞桶餐

Metatron 09:12 AM 03-28-09
哈迪斯最好食係牛仔芝堡啊
啤梨王子 03:25 PM 03-28-09
哈迪斯最好食係牛仔芝堡啊
冇錯
仲記得哈仔中期冇左呢個包
頹哂
陸奧 貴志 09:52 PM 03-28-09
今日再去一次大咬,今次學精左,o係度食,

不過結果係要用刀叉食
陸奧 貴志 09:10 PM 03-30-09
今日路經中環,見到威靈頓街開左間新既burger叫pro burger,就試下佢既包....

$47既套餐有包一個(最平既牛肉burger,你要其他既佢都有,$$$之嘛),薯角(10件8件咁啦)+罐裝汽水/茶啡

個包d肉我覺得好食過wow同bk,不過都係有血水既毛病.....薯角有d辣味,ok好食

結論:有機會都會再去試

ps:佢o個度10個位都冇,食既都係take out好d.....
POKA 09:14 PM 03-30-09
作者: 陸奧 貴志:
今日路經中環,見到威靈頓街開左間新既burger叫pro burger,就試下佢既包....

$47既套餐有包一個(最平既牛肉burger,你要其他既佢都有,$$$之嘛),薯角(10件8件咁啦)+罐裝汽水/茶啡

個包d肉我覺得好食過wow同bk,不過都係有血水既毛病.....薯角有d辣味,ok好食

結論:有機會都會再去試

ps:佢o個度10個位都冇,食既都係take out好d.....
真係幾難搵到一間好唔過WOW (老麥外)
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面