Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 281 781 1181 1231 1271 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1291 1331 1381 1781  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
雷帝.嘉芙 07:08 PM 02-28-17
作者: 細路翔:
忍手唔比錢食飯拎晒去課金?
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人
蛋撻王子 07:10 PM 02-28-17
作者: 雷帝.嘉芙:
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人

歐洲人多到回覆都唔好意思
細路翔 07:10 PM 02-28-17
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人
點解要食煙

戒左之後一個月就可以課多四單
雷帝.嘉芙 07:13 PM 02-28-17
作者: 蛋撻王子:
歐洲人多到回覆都唔好意思
你都有歐洲passport

點解要食煙

戒左啦 食返之嘛
蛋撻王子 07:15 PM 02-28-17
你都有歐洲passport

戒左啦 食返之嘛

比入境處同移民局周到
已經比人剪左本passport同強制遣返左
細路翔 07:16 PM 02-28-17
比入境處同移民局周到
同我一樣去做歐洲難民執骨頭算啦

課10單應該有一張咁大把既

不過你玩邊隻game都係廢課....
stcdavidhk 07:22 PM 02-28-17
比入境處同移民局周到
某國封鎖'部份國家',證明你係來自某'部份國家'
pet3 07:23 PM 02-28-17
這裡好多人無課金...(我的線上老婆那種)
stcdavidhk 07:24 PM 02-28-17
點解要食煙

咪住,4單就算非洲石都成千2蚊?
$1200/$57包=21包
Hextor 07:28 PM 02-28-17
情人節課左3PACK已經驚
唔係玩慣課金GAME
成K成K咁課
真係唔慣
FURIMUKI 07:33 PM 02-28-17

我終於達成入坑目標
細路翔 07:33 PM 02-28-17
作者: stcdavidhk:
咪住,4單就算非洲石都成千2蚊?
$1200/$57包=21包
我有同事一日j三包....

依隻game個drop rate真係低能到核爆,但實際你無興趣既角色真係可以一蚊都唔課拉堆3,4星都夠打晒
零晶 07:39 PM 02-28-17
作者: FURIMUKI:
老虎蟹都升孔明先
太陽王要去到6章先可以再臨第2次,60lv用住先

黑槍你點樣抽架隨時勁過白槍,槍最優先升佢
騎用雙子,殺用卡米拉
全部都係勁角
話說。。。我買番來,20蚊。。。。
一開波係無騎雙子,係玩左排,有20抽先掉出來,本身黑saber 槍就有。。。
即係宜家佢無event 我係無機會有素材係咪咁??

另。。。孔明真心升到差唔多60, 都仲係唔夠力。。到底點用。。除左幫人回np 快啲外。。。。
宜家升到bx saber 去到80, 再喂佢升90,但感覺除左張卡好靚就成日死。。個個都打佢既。。
細路翔 07:41 PM 02-28-17
作者: 零晶:
宜家升到bx saber 去到80, 再喂佢升90,但感覺除左張卡好靚就成日死。。個個都打佢既。。
你升完去90會好似我一樣咁後悔
FURIMUKI 07:41 PM 02-28-17
即係咁
高rare有好高能力同埋好平凡既skill或者寶具
低rare有好低能力同埋勁到爆炸既skill或者寶具
佢係咁樣拉平衡
FURIMUKI 07:43 PM 02-28-17
孔明你拎埋第3個skill佢先開工
佢個skill lv1等於人地同類skill lv10效果仲送NP
你話勁唔勁
細路翔 07:44 PM 02-28-17
即係咁
高rare有好高能力同埋好平凡既skill或者寶具
低rare有好低能力同埋勁到爆炸既skill或者寶具
佢係咁樣拉平衡
我打提媽同魔神王都係靠隻1星牛

每turn都放寶具debuff超爽的
零晶 08:08 PM 02-28-17
你升完去90會好似我一樣咁後悔
80lv 感覺係。。。大技無用,係紅卡個陣好鬼痛。。。係張立繪好正(我認我saber 粉。。中度啦)

咁係咪1,2、3,星角都要練???

黑槍我卡左係50lv...隻game 啲素材除左event 就好似唔識跌咁既。。。
孔明卡住60lv...又係無料升

靠BX saber 鬥快殺咁支撐落去
FURIMUKI 08:13 PM 02-28-17
隻X毫無疑問係弱角,不過話晒都係5星,點都有三分釘

至於素材,呢隻Game係咁架啦
Hextor 08:14 PM 02-28-17
作者: 零晶:
80lv 感覺係。。。大技無用,係紅卡個陣好鬼痛。。。係張立繪好正(我認我saber 粉。。中度啦)

咁係咪1,2、3,星角都要練???

黑槍我卡左係50lv...隻game 啲素材除左event 就好似唔識跌咁既。。。
孔明卡住60lv...又係無料升

靠BX saber 鬥快殺咁支撐落去
可以練2星騎聖喬治或者盾妹保隻BERSERKER

(但係其實冇必要,我都冇練)

其實初期都係抱大腿秒人架啦
細路翔 08:19 PM 02-28-17
我願意用90lv bx換隻1lv阿提拉寶寶返黎
FURIMUKI 08:21 PM 02-28-17
アルテラ好用咩?
雖然我覺得☆5全體劍真係個個都差唔多
細路翔 08:22 PM 02-28-17
アルテラ好用咩?
點都好過bx

純綷因為我目標係收集extra系列登場角色咁解
Hextor 08:31 PM 02-28-17
アルテラ好用咩?
個個都有攻UP, 都係拎黎秒種火/槍卒
血之淚 08:34 PM 02-28-17
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 281 781 1181 1231 1271 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1291 1331 1381 1781  ... 最後

返回主題版面