Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-19-15, 09:51 AM   #9
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: fortel 查看文章
我玩到而家暫時得飛天任係要佢地2個離隊,其實時間基本上強制要入隊

我一直都覺得イリーナ有SLEEP平好好用

btw學左上面有人教咁玩光劍真係唔錯 而家大碌炮+光劍幾爽
我都仲係唔太明 sleep 有乜實際用途 ??
節奏咁快, sleep 左都未做到其他指令就打醒左

btw, 其他 doll d 裝置係點分類 ?

Hand weapon: 通常攻擊
Back Weapon: 重型武器
Shoulder Weapon: 輔助中型武器
Arm Weapon: 輔助小型武器

最唔明係 spare weapon, 後備武器 ? 但係有有幾把 beam 劍係 spare weapon 都幾勁 wor, 多 hit 果把, beam down 之後幾千幾千咁去.

又, 岩岩買第三部機, G2 BUSTER 係咪傻 GA
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 發售中 MO 電視遊戲討論版 693 07-22-16 02:29 AM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第二回:去埃瘋洗衣洗件衫先[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 833 12-25-12 06:05 PM

現在的時間是 09:33 PM

手機版 | APP版