Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-16, 01:45 AM   #151
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
掉多360石,今次正有渡邊鋼韓世忠德川家光
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 02:52 PM   #152
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
已棄/

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 06:52 PM   #153
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
乜鬼ev黎,hang game當成隊死晒
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-16, 11:19 PM   #154
Sito
人修羅

目標係85 lv拎戰國突破
舊 12-20-16, 02:33 PM   #155
GP03D

PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
冇啦啦HEA玩LOGIN見有50萬DL 1日限定POOL抽,打多幾關岩岩夠360...
頂,1/3機會都唔比上杉我....得隻春日,勁嗎?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-16, 02:34 PM   #156
Sito
人修羅

春日都係大獎之一,放心用
舊 12-20-16, 02:55 PM   #157
GP03D

但係都係0突呢....
仲係好多關都打唔嬴,有冇得睇D人既ranking?
想睇下刷D咩人番嚟好打D...

舊 12-21-16, 10:54 AM   #158
Sito
人修羅

引用:
作者: GP03D 查看文章
但係都係0突呢....
仲係好多關都打唔嬴,有冇得睇D人既ranking?
想睇下刷D咩人番嚟好打D...
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...snA=251&tnum=4

有介紹d角色有咩用
舊 12-22-16, 02:31 PM   #159
GP03D

引用:
作者: Sito 查看文章
thx...

其實今次個大決戰EVENT點上到LV85/90....
已家打到LV7X已經唔夠打....我戰力先得個2萬,要打個D都4萬幾,打3ROUND先嬴到,跟住就要GIVEUP....

舊 12-22-16, 02:35 PM   #160
Sito
人修羅

引用:
thx...

其實今次個大決戰EVENT點上到LV85/90....
已家打到LV7X已經唔夠打....我戰力先得個2萬,要打個D都4萬幾,打3ROUND先嬴到,跟住就要GIVEUP....
多多少少要靠抽問號
舊 12-28-16, 09:18 PM   #161
GP03D

個event最後都係去到lv83...爭少少....
已家努力升爆雜賀...
騎兵有冇好介紹?我仲用緊突1既伊達正宗....

舊 12-29-16, 12:35 AM   #162
Sito
人修羅

引用:
個event最後都係去到lv83...爭少少....
已家努力升爆雜賀...
騎兵有冇好介紹?我仲用緊突1既伊達正宗....
降臨角楊業,石抽角上衫以外就係岳飛、巴巴拉,個人覺得德川家光都唔錯
舊 12-30-16, 02:35 AM   #163
Sito
人修羅

本願寺難打過拿拿破崙好多,打到lv9已經s唔到,今次應該突唔爆,請準備手上所有防氣絕角

毛利就用強角搏命即可,一人戰死都可S
舊 12-30-16, 03:02 AM   #164
GP03D

本願寺你都話難打我就更加唔洗諗....

毛利打唔嬴...冇乜勁戰國人...要CON先過到...可以冇視了....

點解已家要抽既新人都唔勁既....d數值同之前個d爭好幾百喎....

舊 12-30-16, 11:57 AM   #165
Sito
人修羅

引用:
本願寺你都話難打我就更加唔洗諗....

毛利打唔嬴...冇乜勁戰國人...要CON先過到...可以冇視了....

點解已家要抽既新人都唔勁既....d數值同之前個d爭好幾百喎....
有氣絕角都可以打下,有石領,最多突唔爆

有d石抽角唔突能力都好高,例如渡邊鋼,能力又齊,好多關都用得
舊 12-31-16, 11:26 PM   #166
Sito
人修羅

免費抽中倉管南丁格爾
舊 01-02-17, 09:40 PM   #167
GP03D

夠石抽個限定pool....又係完全唔關pickup事...想點...

舊 01-03-17, 09:33 PM   #168
Sito
人修羅

引用:
夠石抽個限定pool....又係完全唔關pickup事...想點...
我中李白正好突1用來打本願寺,40秒變身好正
舊 01-05-17, 02:51 PM   #169
Sito
人修羅

本願寺最後突5,毛利突3

毛利好似唔多好用……
舊 01-05-17, 09:19 PM   #170
GP03D

呢2個EVENT完全放棄....
升爆左雜賀仲有咩好升?冇襲來打既話....

舊 01-05-17, 11:56 PM   #171
Sito
人修羅

引用:
呢2個EVENT完全放棄....
升爆左雜賀仲有咩好升?冇襲來打既話....
龐貝同斯巴達
舊 01-06-17, 02:15 PM   #172
Sito
人修羅

新降臨有暗闇兵,雖然遊戲建議用羅馬五連突騎,但我用平敦盛好似仲好,boss關會瘋狂補血,可用雙上杉秒或楊業流血
舊 01-06-17, 03:23 PM   #173
GP03D

試打左次,打唔嬴....我冇上杉,楊業突1咋.....

舊 01-06-17, 05:24 PM   #174
Sito
人修羅

羅家英攻略

帶楊業及高輸出角,因會出現高hp步兵專打射手,我自己就直情唔帶,但要留意突然空降的兵達陣

boss關除羅家英外,會有高hp步兵和大量兵海,而步兵補hp程度極度嘔心請使用楊業流血,再用輸出角秒,兵海可用醒覺或朋友春日局清,只要殺左高hp步兵就易搞
舊 01-07-17, 02:21 AM   #175
GP03D

人太屎,遲d先試打。。。

標籤
Sega, World Chain, ワールドチェイン, 世界鎖鏈

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
[放] Chain Chronicle account ammms 買賣專區 3 01-23-15 12:04 AM
收 Chain Chronicle (強運女) M-eye 買賣專區 2 08-28-13 11:02 AM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM
Supply Chain Management問題 ELT 學術文化綜合研討區 7 04-14-06 01:19 PM

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版