Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-17, 05:03 PM   #976
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
其實移植MB
街機升晒做MBON唔得既咩?
我覺得MB可以爆氣坐大型機好好玩,點知到ON又刪左

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 05:10 PM   #977
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
家用機最起碼要有故事 mode 呀 !

其實佢出咁多卒機
令我覺得佢係有諗過出stroy
結果只係NBGI狗改不了吃屎

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 05:39 PM   #978
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
其實大家只係覺得比5舊水覺得唔值者...
沒故事mode, CG又求其, BGM又廢...仲要大把DLC要你買,
而且又唔係100%移植街機...

最重要係....沒1機雙人對電腦...
引用:
作者: ビスケット 查看文章
冇,歌仔一定要買日限

同樓上講嘅差唔多
仲有好多主角機冇咗,已經可以聞到好大陣dlc嘅味道
連線要求高咗搞到有部份人online玩唔到
香港好多唐樓/村屋/長洲都仲被迫用緊8m歡貧,呢啲人全部gg
我都有啲fd為咗玩呢隻嘢買ps4,而家搞到自閉打cpu,中晒伏
我自己玩到但少咗fd玩都係少咗樂趣
其實以前D故事MODE,我無一次玩灑,因為同就VS分別不大.
反而FORCE個故事MODE就有玩灑,因為真係有唔同,獨立玩,我幾喜歡。
我覺得FORCE算有落心做一個單人MODE,不過個FORCE被人罵到無左,所以依家影到無

我反希望PLAYER MATCH有1vs1,2VS2或以上就有AI頂位.

但其實出之前,已經有MS LIST,一早知少機.....都照買就......無得罵人.
我預左比DLC,以前我都有買齊所有PACK,但希望有SEASON PACK.....雖然無可能....

PS.其實在EXTRA WAVE中,我試過唔知4至6人打MA.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 05:40 PM   #979
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
其實佢出咁多卒機
令我覺得佢係有諗過出stroy
結果只係NBGI狗改不了吃屎
可能FORCE被人罵完後怕怕

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 06:28 PM   #980
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
非森林jp已經做緊全新5600+350運費
跌破6000
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 06:33 PM   #981
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
有冇人知 Crossbone full cloth 點用對翼?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 07:04 PM   #982
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
「GUNDAM VERSUS」 | 発売中

引用:
作者: Kain 查看文章
非森林jp已經做緊全新5600+350運費

跌破6000
由手機版發出

由此可以睇到香港食水深,不如上網買算。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-11-17, 08:33 PM   #983
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
部分人有錢,明知炒價7xx都照買

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 09:18 PM   #984
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
香港賺埋比鋪租架
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 11:50 AM   #985
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: NeGi 查看文章
岩岩睇番出擊動畫係定格影片

吸錢Game feel 所以先唔爽

(and無續plus會員幾個月都連都線)
果個動漫都係算吧啦, 我想cut左佢添...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 11:54 AM   #986
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
家用機最起碼要有故事 mode 呀 !
佢都沒heart做....分明係出隻game大玩dlc, 你們班友自然科水....
唔好話mission mode, 佢個街機mode都好hea...都唔知點排....打打下馬沙又變左seed....
我投入唔到喎...
舊 07-12-17, 11:55 AM   #987
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: darkvolver 查看文章
其實街機大制銷路應該已影響不小。

Sent from my iPhone using Gaforum
老實講....完全唔值得為呢隻game入大制...
舊 07-12-17, 12:02 PM   #988
ayane123

註冊日期: Sep 2003
我真係唔明....

一隻對戰GAME最好玩當然係對戰,個啲單機MODE我從來都唔係點玩

以前個啲mission mode又無聊又重重複複,次次都悶到瞓著!!!!
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:15 PM   #989
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
老實講....完全唔值得為呢隻game入大制...
我係為咗隻game買機買大掣又換埋router加埋其他立雜嘢應該都駛咗成9~10K
然後ps4而家又覺得冇咩game啱玩,完全係上咗賊船

引用:
作者: ayane123 查看文章
我真係唔明....

一隻對戰GAME最好玩當然係對戰,個啲單機MODE我從來都唔係點玩

以前個啲mission mode又無聊又重重複複,次次都悶到瞓著!!!!
你咁講得罪好多人
雖然我以前都唔多玩mission mode
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:17 PM   #990
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
咁之前大大聲聲講話家用要單機特化,結果單機好似仲少野玩過以前又精彩咗D既

舊 07-12-17, 12:25 PM   #991
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
舊DX同ZDX就有玩mission
因為跟史實有時仲到d故事角色自己打
之後集數d mission mode就覺得好無聊冇玩過
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:25 PM   #992
ゆり

註冊日期: Nov 2004
明明直接移植MBON係最省時省錢又高效益既方法

NBGI硬係做多舊魚冇野拎野來搞,衰左一集特性化仲唔知死

唔抵可憐

舊 07-12-17, 12:31 PM   #993
ayane123

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ビスケット 查看文章
我係為咗隻game買機買大掣又換埋router加埋其他立雜嘢應該都駛咗成9~10K

然後ps4而家又覺得冇咩game啱玩,完全係上咗賊船

你咁講得罪好多人

雖然我以前都唔多玩mission mode

我都係講事實,對戰對人先最好玩

對戰個到我覺得無咩問題,要改既野當然有

例如3VS3 5VS boss可自由組隊,有返1VS1

2VS2唔夠人可以用CPU頂住先

呢啲update 改就得

網速唔夠快呢啲真係無辦法

但都可以試下去買4G卡,3仔最近出左張10GB 42M網速賣$160左右

都係個句,流動網絡PING超高,呢個只係無辦法之中既辦法

ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:36 PM   #994
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: ゆり 查看文章
明明直接移植MBON係最省時省錢又高效益既方法

NBGI硬係做多舊魚冇野拎野來搞,衰左一集特性化仲唔知死

唔抵可憐
證明街機收入>>>>>> GVS開發費

舊 07-12-17, 12:37 PM   #995
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
不如甘講啦,呢d就係家用機版同業務版既分別,Mission/story 個d 內容可以係家機版魅力,可以俾d 對人pvp唔叻既player同fd慢慢enjoy pve 內容。 但係以家隻game 就滿足唔到呢方面期望。

此篇文章於 07-12-17 12:40 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:51 PM   #996
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: holsety 查看文章
不如甘講啦,呢d就係家用機版同業務版既分別,Mission/story 個d 內容可以係家機版魅力,可以俾d 對人pvp唔叻既player同fd慢慢enjoy pve 內容。 但係以家隻game 就滿足唔到呢方面期望。
都無MISSION都唔緊要,你都比個2人衙機MODE我啦
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 12:57 PM   #997
holsety

一句講曬,好驚你唔打街機w

舊 07-12-17, 01:06 PM   #998
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
始終打cpu好玩極有限
misstion呢啲我覺得有係bonus冇都唔會投訴嘅

引用:
作者: fortel 查看文章
都無MISSION都唔緊要,你都比個2人衙機MODE我啦
解釋: 呢隻唔街機移植所以冇街機mode

引用:
作者: holsety 查看文章
一句講曬,好驚你唔打街機w
直接唔出家用版就搞掂
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 01:12 PM   #999
holsety

可以呃多筆嘛w

此篇文章於 07-12-17 01:18 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 02:00 PM   #1000
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
Server maintenance 請問邊度睇?有無人都係現在login唔到?
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 04:53 AM

手機版 | APP版