Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-03-15, 05:20 PM   #1
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
其實乾物人真的那麼乾?

話說.....
之前約左個舊朋友出來食下飯 最初識時其實都有D感覺
不過佢又咁耐都無男朋友 說好麻煩
之後就說很多事情都好麻煩
搞到我本來想加深下關系找機會 都委縮左
但事後諗諗
這麼覺得麻煩但也出來飯局了
所以其實是在鬧別扭定什麼呢???
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-15, 07:37 PM   #2
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
出來飯局能代表什麼呢?
你不會和朋友飯局嗎?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 11:39 PM   #3
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
Q住你挨埋嚟都唔代表鐘意你,出嚟食餐飯又算得係咩呢
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 11:44 PM   #4
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
諗多咗啦,一齊食飯呢啲叫飯友(=´ω`=)y─┛~~

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-15, 09:55 AM   #5
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
所謂怕麻煩其實係怕受傷怕失敗吧,但誰不渴望有人疼愛呢?
撩下佢啦,話怕麻煩其實可能都係要面子
可能想拍下拖

Lost In Paradise

此篇文章於 02-17-15 10:02 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:53 PM

手機版 | APP版