Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-26-15, 11:34 PM   #51
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
無聊 update 下

上年八月左右知, (其實一發生時都估到)佢起餐廳做野有人追佢, 而佢又制.

起初我仲諗會唔會係太子爺定老闆經理咁, FB 八卦到係個唔知 WAITER 定 KITCHEN HAND 既 MK 仔.

其實都理解, 呢個人哲學係拖個搵 20K 而俾 5K 佢既男人, 不如拖個搵 10K 而俾佢 8K 既

再睇埋去旅行既相, 有張食物相右上角有包煙

我個時起 office 開口爆左二個字: 簡直痴線 !

佢真係乜都無所謂, 覺得自己隨時死, 放縱享受最緊要.

我一直都以為, 自己既學識修養可以帶佢睇到唔同既事物, 讓佢知呢個世界唔係咁變態.

原來一 d 作用都無.

就咁 bye bye (但係地區問題仲間唔中會撞到, 佢 bear 我, 我直行直過)
大大你都幾識講笑
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 10:50 AM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
又黎呀, 呢D問題你成日都問架啦, 唔愁冇女的你駛乜心掛掛
得唔到先係最好架, 得到就變樣架啦.
邊個話要啪啪啪就一定要一齊遮?
你都成日____即飛架啦,咪學人扮純情先得架。
你D花生我地食到識自己炒啦,點會唔知你籠野。

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 11:03 AM   #53
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我只係見到一個一心想上床既麻甩佬
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 11:23 AM   #54
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
基本生活問題

肚餓就去食野啦

幾十歲人發咁多夢

舊 02-27-15, 07:11 PM   #55
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
大家原來都跟呢個post跟得幾貼

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-15, 01:56 AM   #56
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
樓主一出聲連陳年光碟都忍唔住要開聲

舊 02-28-15, 09:20 AM   #57
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

樓主真係好Q煩
食完又講,無得食又講,講咁多廢話把鬼咩
想呃蝦條就用金錢攻勢囉,你都用慣
btw,希望你份咁奀既人工可以滿足到d小妹妹
舊 02-28-15, 02:39 PM   #58
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Ringo 查看文章
樓主真係好Q煩
食完又講,無得食又講,講咁多廢話把鬼咩
想呃蝦條就用金錢攻勢囉,你都用慣
btw,希望你份咁奀既人工可以滿足到d小妹妹
個個都後生過你, 又浸過咸水, 邊似你咁去加拿大讀唔掂返支那

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
你可以當係睇 gone girl
套戲既對白同情節好熟口熟面
佢想我俾到佢日日嘆, 我想佢改變到自己成為我期望既一種.

當大家都發現同期望唔同, 就係日日重複咁過
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 11:55 AM   #59
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
樓主一出聲連陳年光碟都忍唔住要開聲
你指我嗎?

舊 03-02-15, 06:57 PM   #60
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
你指我嗎?
係又如何

舊 03-03-15, 09:59 AM   #61
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係又如何
新年利是扣押!

舊 03-03-15, 02:10 PM   #62
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
個個都後生過你, 又浸過咸水, 邊似你咁去加拿大讀唔掂返支那
後生又點,心智唔成熟
浸過咸水又點,塊田會香d?
我起強國做野都多人工過你同你個性伴侶啦
舊 03-07-15, 08:08 AM   #63
Norm
=_="""""

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
新年利是扣押!
我又上水,樓主食女唔洗咁多理由啦

舊 03-07-15, 09:02 AM   #64
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
句嘢熟口熟面,原來係光源氏計畫(=´ω`=)y─┛~~
引用:
佢想我俾到佢日日嘆, 我想佢改變到自己成為我期望既一種.

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:15 PM

手機版 | APP版