Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-07, 10:10 PM   #51
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: House 查看文章
性杯騎士團..
神父都唔靚仔
比番小約我

鈐番番出黎喇喎
無機械人跟身既?

理查點解仲係度?
叛完國仲可以留係度?

幾時隻2nd有中文版出呀
今集有無得去其他國家呢??
鈴個機械人?屈機物品.......
理查德在SC尾有幫手打結社...算是將功吧....不過估唔到咁快可以番出去 唔知仲是咪上校呢

又見到緹坦 ~ 敵人D 機械人真是好誇張

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-26-07 10:12 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 10:14 PM   #52
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
性杯騎士團..
神父都唔靚仔
比番小約我
要約書亞不如要olivier

引用:
神父唔係太討好喎
而且唔好用
引用:
理查點解仲係度?
叛完國仲可以留係度?
你一定係未玩SC

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 10:18 PM   #53
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說...原來第一頁那張圖 的黑色杉男人是理查德........><

剛剛看了大圖.....今集變為主角級人馬?

仲有一個日本的消息 未知真假

.剣帝の姿を確認?(過去パートの確率大)

舊 03-26-07, 10:24 PM   #54
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
話說...原來第一頁那張圖 的黑色杉男人是理查德........><

剛剛看了大圖.....今集變為主角級人馬?

仲有一個日本的消息 未知真假

.剣帝の姿を確認?(過去パートの確率大)
唔係阿嘛,連過去都有?
看來製作組對剣帝的怨念很大 ?
我倒是想看家姐出場

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 10:26 PM   #55
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: 我係我 查看文章
好彩人設冇變..
只是動畫喎...
真正插畫人設就...

舊 03-26-07, 10:26 PM   #56
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
真係有RENNE用

神父做主角真係唔多討好
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-07, 10:34 PM   #57
武藤遊戲
The One

以集看來都交代下奸角去向

舊 03-26-07, 11:09 PM   #58
冰月天
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Hallucino 查看文章

睇黎真係神父做主角
4個入面有2個屈機人物

引用:
作者: 夜貓 查看文章
唔係阿嘛,連過去都有?
看來製作組對剣帝的怨念很大 ?
我倒是想看家姐出場
其實我都有很大怨念
家姐更加唔駛講

Life Goes On - 點此進入
冰月天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-07, 12:05 AM   #59
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
咁快有圖睇吓

舊 03-28-07, 12:41 AM   #60
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
只是動畫喎...
真正插畫人設就...
睇返佢戰鬥畫面果d大頭都係用返上集既...應該唔會仲特登去重畫呱
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-07, 02:38 AM   #61
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
新消息

今集的舞台是帝國

舊 03-28-07, 03:00 AM   #62
我係我
Banned

終於唔駛再行果幾個行到爛既map.......
舊 03-29-07, 01:36 AM   #63
武藤遊戲
The One

引用:
新消息

今集的舞台是帝國
帝國好地方....我想一開始坐飛船
順帶一提6月28日
機戰OG 和 英雄傳說你會玩邊樣

我重打緊PSP隻三部曲
白魔女玩完

引用:
作者: 我係我 查看文章
睇返佢戰鬥畫面果d大頭都係用返上集既...應該唔會仲特登去重畫呱
戰鬥畫面都是等官網消息.....
重是4個合體攻擊..

此篇文章於 03-29-07 01:41 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 01:52 AM   #64
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
順帶一提6月28日

我重打緊PSP隻三部曲
白魔女玩完

重是4個合體攻擊..
好難選擇....邊隻出先就邊隻

舊 03-29-07, 02:34 AM   #65
我係我
Banned

緊係2隻一齊玩
舊 03-29-07, 06:22 AM   #66
冰月天
Crazy Gamer

引用:
順帶一提6月28日

我重打緊PSP隻三部曲
白魔女玩完

重是4個合體攻擊..
PSP有出三部曲?
分開3隻定1隻1隻出?
有興趣 ( FC我都想玩返 )

舊 03-29-07, 11:15 AM   #67
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
作者: 冰月天 查看文章
PSP有出三部曲?
分開3隻定1隻1隻出?
PSP有獨立出哂三步曲
好似美日版都出哂3集了
psp版官網
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 01:24 PM   #68
Gnosis
グノーシス

剛剛聽完首Cry for me, Cry for you
感動

舊 03-29-07, 09:16 PM   #69
冰月天
Crazy Gamer

引用:
作者: xima 查看文章
PSP有獨立出哂三步曲
好似美日版都出哂3集了
psp版官網
3q
過2日去搵下先

引用:
剛剛聽完首Cry for me, Cry for you
感動
3rd DEMO片定純試聽?

舊 03-29-07, 09:50 PM   #70
Gnosis
グノーシス

引用:
3q
3rd DEMO片定純試聽?
full version

FALCOM LIVE 2007 Original Sounds <= 請自行取用

舊 03-29-07, 09:53 PM   #71
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
順帶一提6月28日

我重打緊PSP隻三部曲
白魔女玩完

重是4個合體攻擊..
OGs 因為隻SC玩左一半停左.... 而家想重新繼續又發現之前D SAVE冇晒

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 10:03 PM   #72
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: 夜貓 查看文章
要約書亞不如要olivier

而且唔好用

你一定係未玩SC
有玩過..只係覺得一個叛完國既人唔應該留係度
果時約修亞個神人老豆主動提出叫理查幫手..

唔知no.0 仲會唔會出彭
上集佢都無乜劇情

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-07, 10:47 PM   #73
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: House 查看文章
有玩過..只係覺得一個叛完國既人唔應該留係度
果時約修亞個神人老豆主動提出叫理查幫手..

唔知no.0 仲會唔會出彭
上集佢都無乜劇情
咁其實理查德的出發點真的是為國家的...但同很多動畫情節一樣 用錯方法罷了~~

原諒他啦

NO.0....可能今集都是路人一個

舊 03-29-07, 11:29 PM   #74
武藤遊戲
The One

引用:
PSP有出三部曲?
分開3隻定1隻1隻出?

分開三隻

英雄伝説ガガーブトリロジー海の檻歌 PSP UMD
英雄伝説ガガーブトリロジー朱紅い雫
PSP UMD
英雄伝説ガガーブトリロジー白き魔女
PSP UMD

另一隻FC上年出....

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
OGs 因為隻SC玩左一半停左.... 而家想重新繼續又發現之前D SAVE冇晒
我SAVE重是到....
記得玩了一周後,跟住玩FF12
兩隻GAME 完成時間一模一樣....

此篇文章於 03-29-07 11:36 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 01:23 PM   #75
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
小約遊擊士唔知S級未XD

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章