Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-08-12, 07:35 PM   #226
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章
只要課金就能無視等級哦
越聽越想打你

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 07:40 PM   #227
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
點解guncannon條血可以咁長
好想用

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 07:41 PM   #228
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: anyone 查看文章
點解guncannon條血可以咁長
好想用
但部野真係慢到唔知似乜

舊 07-08-12, 07:43 PM   #229
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: GN00508771 查看文章
但部野真係慢到唔知似乜
應該快過車?

哇一樣

舊 07-08-12, 07:45 PM   #230
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
越聽越想打你
你明明都有課金嘛.......

之後只要一個固定團隊一人買一次
我用完就下一人用
持續一定時間 得出的效果就是這樣

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 07:46 PM   #231
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
你明明都有課金嘛.......

之後只要一個固定團隊一人買一次
我用完就下一人用
持續一定時間 得出的效果就是這樣
你依家咩階級-.-
我都只係曹長03

舊 07-08-12, 07:47 PM   #232
pet3
The One

引用:
你依家咩階級-.-
我都只係曹長03
你比我和我團隊的人還高嘛.....
你也應該找出rx78-1的部分設計圖了吧

之後只是差距在設計圖課金

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 07-08-12, 07:48 PM   #233
anyone
The One
↘嫁

上等兵03 /

舊 07-08-12, 07:50 PM   #234
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
一對一防爆時/保點,如果時間配合到,唔好行咁近落MS,搶佢部機,用佢部機打佢。
記住防爆有60秒時間,唔好心急。
我會用手提火箭筒ko佢先,你一郁部機佢一定發現,有d人會即刻走佬,而且大機打兵仔好難打中
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 07:51 PM   #235
anyone
The One
↘嫁

先閃光彈然後放題

舊 07-08-12, 07:56 PM   #236
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
請問何時用/買/出老虎?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 07:58 PM   #237
pet3
The One

引用:
作者: KIM 查看文章
唔課金的話
上等兵

FGO 目標預算
舊 07-08-12, 07:58 PM   #238
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
圖紙上等兵先會出
8%一次
即係要出13次先有得用lv1...

舊 07-08-12, 08:01 PM   #239
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
老虎用過唔錯,不過紙裝甲我唔係太識用
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 08:04 PM   #240
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Kain 查看文章
金冇兩頭利呀~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 08:13 PM   #241
anyone
The One
↘嫁

引用:
金冇兩頭利呀~!
升到上等兵可以自已改色添架

舊 07-08-12, 08:20 PM   #242
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
金冇兩頭利呀~!
又話格剋支援,我俾隻GM SNIPER拉爆左
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 08:23 PM   #243
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: Kain 查看文章
那老虎很動啊……很硬!很亮!很柔!結果觀眾出來一定罵我,根本沒有這種老虎!這證明對面那個是BUG的……

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 08:36 PM   #244
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
你比我和我團隊的人還高嘛.....
你也應該找出rx78-1的部分設計圖了吧

之後只是差距在設計圖課金
我!!!就係!!一次都未出呀-.-

依家有圖未完成既機:
GM狙改 魔蟹 陸高 ...........

大魔? 78-1? 什麼來的 好吃的嗎

另外我打錯 我係軍曹03先岩 唔係曹長

此篇文章於 07-08-12 08:39 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 07-08-12, 08:38 PM   #245
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

而家見d伍長曹長
用Zaku FS多過用虎

舊 07-08-12, 08:46 PM   #246
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
今晩會有人開場嗎?

舊 07-08-12, 08:55 PM   #247
pet3
The One

引用:
我!!!就係!!一次都未出呀-.-

依家有圖未完成既機:
GM狙改 魔蟹 陸高 ...........

大魔? 78-1? 什麼來的 好吃的嗎

另外我打錯 我係軍曹03先岩 唔係曹長

大魔唔夠高達好用

FGO 目標預算
舊 07-08-12, 08:56 PM   #248
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

大魔唔夠高達好用
依家我係兩部都冇嘛

舊 07-08-12, 08:57 PM   #249
anyone
The One
↘嫁

贅沢

舊 07-08-12, 09:07 PM   #250
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:

大魔唔夠高達好用
因為大魔是用來踏的

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 02:02 PM

手機版 | APP版