Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-18, 05:00 PM   #1376
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
雖然一盒都未買過,不過本設定集有興趣

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2018/04/06/173000
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 08:40 PM   #1377
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
今朝經過美孚西鐵站零食
返左CONVERGE#10
入左隻閃光
真係這些機會...
星期二行過南昌得死貨, 星期四行過奧運/MK/太子都係死貨...

舊 04-08-18, 05:12 PM   #1378
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
8號,又係零食收埋哂d貨入倉的日子

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信

舊 04-08-18, 06:29 PM   #1379
J+1
望過黎呀!!!!!!

星期六日係8號對我嚟講係放棄之日....
由手機版發出
舊 04-08-18, 09:15 PM   #1380
地獄黑仔王

有咩慘過見有兩大盒 Converge #10 放係後倉, 問有無得賣話只係賣 set (而明明 shining, epyon 係有多...)
利申: MK East, 有興趣版友順路可以去睇下會唔會散出

此篇文章於 04-08-18 09:26 PM 被 martinnitram 編輯。
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 02:38 PM   #1381
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: martinnitram 查看文章
有咩慘過見有兩大盒 Converge #10 放係後倉, 問有無得賣話只係賣 set (而明明 shining, epyon 係有多...)
利申: MK East, 有興趣版友順路可以去睇下會唔會散出
就係見到有盒converge10你問佢佢話放哂出黎,轉頭有個人行埋黎個sales拎左盒野比佢任揀

舊 04-09-18, 03:23 PM   #1382
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
就係見到有盒converge10你問佢佢話放哂出黎,轉頭有個人行埋黎個sales拎左盒野比佢任揀

咁一向係買 set 優先買散款...

舊 04-09-18, 03:45 PM   #1383
Rance
The One
ガハハ

咁你都可以正正經經扎一SET放出黎唔駛咁O既,賣比熟客同賣比我咪一樣收咁多錢

舊 04-09-18, 04:36 PM   #1384
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
咁你都可以正正經經扎一SET放出黎唔駛咁O既,賣比熟客同賣比我咪一樣收咁多錢
又咁睇, 食玩呢o的成日有 SP 版, 自己拆盒拾齊 1 set, 有問題就店員自己上身 (雖然如店員知有所謂 SP, 可能自己都拆o左先)
原盒比你自己拾, 唔齊都係客問題, 反正賣幾多都無佣, 可能都廢時煩
同埋o個時睇 FB 留言, set 唔 set 咁賣都有人唔滿意...

不過都係個句, 都睇店員做唔做, 反正機都係咁過, 無話 set 唔 set

舊 04-09-18, 07:43 PM   #1385
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
唔太明買件玩具, 要求啲店員, 點解仲有癮繼續買...

舊 04-10-18, 10:51 AM   #1386
地獄黑仔王

引用:
作者: luciferdark 查看文章
唔太明買件玩具, 要求啲店員, 點解仲有癮繼續買...
平常心姐(佛系食玩?)
見到就問兩句, 有就買無就算, 又唔係話要求咁誇張...

此篇文章於 04-12-18 11:15 AM 被 martinnitram 編輯。
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 11:47 AM   #1387
J+1
望過黎呀!!!!!!

至少比去反嘔城同吉吉島好...咁囉....

你去細舖咪更加冇得問..
由手機版發出
舊 04-10-18, 01:37 PM   #1388
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
至少比去反嘔城同吉吉島好...咁囉....

你去細舖咪更加冇得問..
由手機版發出
嘔嘔城個o的返完一輪貨就多數唔會再返, 除非你咁o岩見到, 唔係過兩日已經得返死款可以 skip
零食叫做會返兩三輪貨咁又平少少...
再當然, 上網/淘寶/拍賣係最慳時間

舊 04-10-18, 08:10 PM   #1389
luciferdark

引用:
平常心姐(彿系食玩?)
見到就問兩句, 有就買無就算, 又唔係話要求咁誇張...
咁都好啲。自問已經客氣, 但以前係東涌地鐵站個間, 真係唔休做, 仲覺得阻住佢HEA咁,
幾次後我連其他四洲鋪都少入了。

舊 04-11-18, 09:20 AM   #1390
地獄黑仔王

引用:
咁都好啲。自問已經客氣, 但以前係東涌地鐵站個間, 真係唔休做, 仲覺得阻住佢HEA咁,
幾次後我連其他四洲鋪都少入了。
又其實黑唔黑面同你客唔客氣又未必有直接關係, 都係睇佢心情, 畢竟零食都係做遊客生意多..
btw, 如果你係講緊東涌位男站員, 好似去咗九龍站做了

舊 04-11-18, 12:14 PM   #1391
luciferdark

引用:
又其實黑唔黑面同你客唔客氣又未必有直接關係, 都係睇佢心情, 畢竟零食都係做遊客生意多..
btw, 如果你係講緊東涌位男站員, 好似去咗九龍站做了
男店員好正常, 係個幾條女痴痴地

舊 04-11-18, 04:37 PM   #1392
J+1
望過黎呀!!!!!!

https://gamp.ameblo.jp/digitamin/entry-12367366151.html
由手機版發出
舊 04-12-18, 11:14 AM   #1393
地獄黑仔王

引用:
男店員好正常, 係個幾條女痴痴地
反而我比男店員招呼過...

舊 04-12-18, 12:33 PM   #1394
J+1
望過黎呀!!!!!!

其實可以有咩對答...行到去,問有冇,冇就走人啦..可以有咩奇怪交流? 唔會串你冇錢買一套下話?
由手機版發出
舊 04-12-18, 01:45 PM   #1395
地獄黑仔王

引用:
其實可以有咩對答...行到去,問有冇,冇就走人啦..可以有咩奇怪交流? 唔會串你冇錢買一套下話?
由手機版發出
可能我玻璃心, 上次係見o的食玩到期清貨, 有款o岩就問下幾錢(其他舖清貨價, o個到正價, 怕遊客區可能唔跟)
阿店員黑黑地面話牌上邊有寫咁..

咁又唔會串你無錢, 不過之前係表達出唔想散賣(比散客)...

舊 04-12-18, 03:56 PM   #1396
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
由手機版發出
N年前紅磡火車站零食仲有食玩賣時,店員也很熱心和好人!
一入去就問你想要什麼,如果架上沒有,便馬上幫你在櫃桶內找。如果櫃桶內也是沒有,就話如果買一set可幫你在返貨時留起。不過我通常都是買散款才會去零食找,所以沒理她們!
我也是被這間分店的店員踢入會。

此篇文章於 04-12-18 03:58 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 11:22 AM   #1397
J+1
望過黎呀!!!!!!

No eye see似過zzz..

由手機版發出
舊 04-19-18, 09:06 AM   #1398
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2018/04/19/100000
由手機版發出
舊 04-19-18, 10:08 AM   #1399
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係旦類...但size放呢邊算..

香港有冇舖可以代訂?
好想用聖劍瘋狂拔鬚根

http://hobby.dengeki.com/news/559242/
由手機版發出
舊 04-19-18, 10:51 AM   #1400
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
終於買到一對G FRAME SAZABI,個胸像真係0存在價值...

你俾過把劍我好過(然後今日公布第3彈真係取消胸像加武器

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 961 昨天 07:18 AM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 11:21 PM

手機版 | APP版