Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 10-04-08, 06:15 PM   #51
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Iro 查看文章
http://www.hkstar.com/~cat88cat/chong1c.html

但是感染途徑不是直接因為"貓身上有" 而且很多動物也有 樓主也太簡略了吧?
可怕,有咁多感染途徑,真係一唔小心都會被貓操縱
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 07:33 PM   #52
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
樓主完全是斷章取義 即是可以不理 就這樣
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 01:17 AM   #53
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
40% 人都中招~ 咁咪... 30 億有多...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 01:29 AM   #54
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
可怕,有咁多感染途徑,真係一唔小心都會被貓操縱
嗯,愛滋愛最初在猩猩身上發現,而人又幹了牠,接著又可以藉體液、母嬰傳播,可怕,有咁多感染途徑,為免一唔小心被猩猩滅絕,我建議屠殺所有猩猩

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 08:32 AM   #55
好鬼煩

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
嗯,愛滋愛最初在猩猩身上發現,而人又幹了牠,接著又可以藉體液、母嬰傳播,可怕,有咁多感染途徑,為免一唔小心被猩猩滅絕,我建議屠殺所有猩猩
屠殺猩猩解決唔到愛滋問題

要清理晒濫交人先解決到
舊 10-05-08, 08:33 AM   #56
好鬼煩

引用:
作者: 基路亞 查看文章
40% 人都中招~ 咁咪... 30 億有多...
實際數字可能仲多
舊 10-05-08, 08:34 AM   #57
好鬼煩

引用:
作者: Iro 查看文章
樓主完全是斷章取義 即是可以不理 就這樣
咁你可先行離場
舊 10-05-08, 11:20 AM   #58
圖騰製作中

引用:
屠殺猩猩解決唔到愛滋問題

要清理晒濫交人先解決到
猩猩體內係有HLV

舊 10-05-08, 01:07 PM   #59
SLAER
Senior Gamer

PSN  IDCyrus_faith0706
引用:
咁你可先行離場
我覺得樓主係你個人問題

響●登都見過你出post , 但如大多數人冇認同 , 係咪應該重新介定一下自己個問題係咪正確?

"有無人覺得貓想控制人類" 的確係一個好問題 , 但你搵出來ge野 , 全部係對人身體有問題 , 邊度係會控制人類?

根本你個理據已經唔夠同埋係錯 , 如果只係你憎貓而出呢個post , 唔該你諗清楚你出發點有冇問題

如果只係想出膠post...咁建議你先行返去●登討論區

最後 ,問多你一句 , 你覺得呢個topic同02野有咩關係
SLAER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 06:13 PM   #60
好鬼煩

引用:
作者: SLAER 查看文章
我覺得樓主係你個人問題

響●登都見過你出post , 但如大多數人冇認同 , 係咪應該重新介定一下自己個問題係咪正確?

"有無人覺得貓想控制人類" 的確係一個好問題 , 但你搵出來ge野 , 全部係對人身體有問題 , 邊度係會控制人類?

根本你個理據已經唔夠同埋係錯 , 如果只係你憎貓而出呢個post , 唔該你諗清楚你出發點有冇問題

最後 ,問多你一句 , 你覺得呢個topic同02野有咩關係
因為貓有很多靈異傳聞,其實我唔憎貓
舊 10-06-08, 12:14 PM   #61
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
都話明係傳聞....

舊 10-08-08, 12:48 AM   #62
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
不過貓係好得意又好串o既生物.....有o的人會鐘意d 貓cool cool 的; 同樣有人會鐘意狗o既忠誠。

舊 10-08-08, 02:09 AM   #63
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: SLAER 查看文章
我覺得樓主係你個人問題

佢都係想用個比較科學的角度黎講因為喵身上的蟲而影響人的行為間接控制人姐~

唔駛咁激動~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 10-08-08, 10:33 AM   #64
-N3DS-
索柏最高~XD

其實咁樣樣係D虫控制人,唔係貓控制人嫁啦WO~a

舊 10-08-08, 10:53 AM   #65
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: NDS 查看文章
呀~ 你有道理~~~

舊 10-08-08, 07:22 PM   #66
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: NDS 查看文章
咁佢話d蟲蟲係隻貓貓度黎嘛
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 07:22 PM   #67
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
點算...唔通我已經比屋企果兩隻貓控制左?

舊 10-08-08, 09:27 PM   #68
好鬼煩

我想問下若中了弓漿虫可有解救之法?
舊 10-08-08, 10:31 PM   #69
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: kimtch 查看文章
咁佢話d蟲蟲係隻貓貓度黎嘛
D貓識生虫唔生貓BB??

舊 10-09-08, 10:05 AM   #70
好鬼煩

昨晚造了惡夢

夢到六張圖片,六張都是一個家庭

第一張圖,一家大細圍住一頭貓,一個阿叔坐在一旁

第二張圖,個叔病左訓係床,其他人同樣係圍住一頭貓

第三張圖,貓同人既數目多左,不過都係無人理個病阿叔

第四五張圖,訓床病阿叔個樣愈來愈殘,但仲係無人理,仲有兩頭貓坐係佢身上

最後一張圖,貓同病阿叔都唔見左,一家人食飯

好詭異,個究竟個夢代表乜野
舊 10-09-08, 01:44 PM   #71
圖騰製作中

引用:
昨晚造了惡夢

夢到六張圖片,六張都是一個家庭

第一張圖,一家大細圍住一頭貓,一個阿叔坐在一旁

第二張圖,個叔病左訓係床,其他人同樣係圍住一頭貓

第三張圖,貓同人既數目多左,不過都係無人理個病阿叔

第四五張圖,訓床病阿叔個樣愈來愈殘,但仲係無人理,仲有兩頭貓坐係佢身上

最後一張圖,貓同病阿叔都唔見左,一家人食飯

好詭異,個究竟個夢代表乜野
整個夢只有6張圖,代表你的淺睡狀態時間過短,應想辦法改善你的睡眠質素。

舊 10-09-08, 01:48 PM   #72
圖騰製作中

引用:
我想問下若中了弓漿虫可有解救之法?
誦讀金剛經然後施食,將一盤盤麵桃子和大米撒向四方,反覆三次,再向月膜拜,即可解除。

舊 10-09-08, 02:04 PM   #73
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
>最後一張圖,貓同病阿叔都唔見左,一家人食飯
第一時間諗到家人食左貓同病阿叔

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-08, 08:25 AM   #74
好鬼煩

各位弟兄姊妹,其實本人好喜歡貓,每個禮拜睇頭條日報個貓私語專欄
舊 10-10-08, 12:31 PM   #75
圖騰製作中

引用:
各位弟兄姊妹,其實本人好喜歡貓,每個禮拜睇頭條日報個貓私語專欄
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=175640

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:26 PM

手機版 | APP版